- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
Hadi hayırlısı canımHadi inşAllah canım ya ben de haftaya gidicem tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canımHadi inşAllah canım ya ben de haftaya gidicem tekrar
günaydınlar. malum yaz sezonuna girdik tatil planları vardı.
bu ilk haftalarda yolculuk yapmak, tatile gitmek, denize girmek vb. sakıncalı olur mu sizce. ne dersiniz?
Onlar saçma genellemeler benim iki oğlum var ve hep kustum kilo verdim
Canım benim kızım da 20 kilo. Başta alıyordum bişey olmaz diye kanamayla acile gittim, ondan mı oldu olacağı mı vardı bilmiyorum ama artık almıyorum. Güzel bi dille anlattım doktor ağır kaldırma dedi kucaklayamıyorum ama el ele gidebiliriz diyorum ya da eğilip sarılıyorum bol bol o boşluğu doldurmaya çalışıyorum canım. Bazen de babaya devrediyorum tabii baban alsın o güçlü, benden büyük deyip.mantıklı gecenlerdede tekme atmıştı :) peki kucagına alıyormusun 14-15 kılo benımkı hala kucak diye tutturuyor ve alıyorum cogu zaman mecburen
Canım benim kızım da 20 kilo. Başta alıyordum bişey olmaz diye kanamayla acile gittim, ondan mı oldu olacağı mı vardı bilmiyorum ama artık almıyorum. Güzel bi dille anlattım doktor ağır kaldırma dedi kucaklayamıyorum ama el ele gidebiliriz diyorum ya da eğilip sarılıyorum bol bol o boşluğu doldurmaya çalışıyorum canım. Bazen de babaya devrediyorum tabii baban alsın o güçlü, benden büyük deyip.
Canım ben gece hala yüzüstü uyuyorum oglan da hep tepemde. Kucagıma da alıyorum bişey olmaz sen takılma daha çekirdek kadarlar.kızlar gece sırt üstü yatıyordum benım 3 yasındakı kızım karnıma yatmak istedi sanırım fena kafa attı karnıma biraz agrı var ama sıkıntı olurmu acaba doktora gitsemmi.
Cok sanslisiniz imreniyorum vala sizin gibilere 1 aydir hapis hayati yasiyorum evde o kadar zor ki zaman gecmiyor sanki dünya durduilk hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım çok rahattı sanırım Buda öyle olacak hiç kafanıza takmayın bulantıları
Canım ben gece hala yüzüstü uyuyorum oglan da hep tepemde. Kucagıma da alıyorum bişey olmaz sen takılma daha çekirdek kadarlar.
Günaydın hatunlar nasılsınız
Merhaba arkadaşlar bende Şubat annesiyim nasip olursa 7 yaşında bir kızım var kardeş geliyor ona
Teşekkür ederim sizinki dehayırlı olsun ☺
Evet bazen tutturuyor benimki de ama ben tutarlı olunca çok da diretmiyor artık. Bazen koltuğun koluna çıkıyor orda sarılıyoruz kucaklanmış gibi hissediyor iyi oluyo ikimiz için debende kızım karnım agrıyor diyorum koltukta otururken falan kucagıma alıyorum ama anlamıyor ayaga kal diyor sıpa :)
7 den önce Once zor duyuluyor ama yine de belli olmazKizlar yarin doktora gideceğim. 6+1 olacak yarın. Kalp atışını karından duyabilir miyiz?
bende şimdilik iyiyim çok şükürMide bulantım başlamadığı için çok iyiyim ben sen nasılsın
Bende 5+2 yim.hic bi belirti olmamasi beni cok korkutuyo.he mide blantisi ne halsizlik sıfır.hic hamilemisim gibi gelmiyoilk hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım çok rahattı sanırım Buda öyle olacak hiç kafanıza takmayın bulantıları