Vavv topigin ilk kalp atışı senden geldi sanırım hayırlı olsun bakalım darısı bizeMrbkızlar bende bugün gittim doktora çok şükür kese göründü kalp atışı duydukdüşük yapmıştım 1. Hamilelilgimide ilaç vermedi sadece folik asit bütün kantahlillerimi idrar tahlilimialdı
Inşallah darısı size inşallah haftaya tekrar gidicem kontrole çok heyeacnliVavv topigin ilk kalp atışı senden geldi sanırım hayırlı olsun bakalım darısı bize
Biz de dün duyduk kalp atışıVavv topigin ilk kalp atışı senden geldi sanırım hayırlı olsun bakalım darısı bize
gözün aydın çok sevindimMrbkızlar bende bugün gittim doktora çok şükür kese göründü kalp atışı duydukdüşük yapmıştım 1. Hamilelilgimide ilaç vermedi sadece folik asit bütün kantahlillerimi idrar tahlilimialdı
AminAllah yardımcımız olsun
Hangi iğneyi kullanıyorsun canımBenim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı
Folbiol corasprin d vitamini ve kan sulandırıcı iğne başladık bugün rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı bekleyenlere
En az 15 dk yatıyorumArkadaşlar vajinadan progestan kullananlar bir sorum var. Durmuyor bu illaki hareket ediyoruz yani hiç birşey yapmasak tuvalete kalkarken falan çıkıyor gibi hissediyorum. Bunu kullanınca yatıyor musunuz? kaç saat?
Benim 36 tüp bebekKizlarrrrr yaslar kac?
Benim 37
Benim 26, ilk gebeliğimKizlarrrrr yaslar kac?
Benim 37
Bende 27Benim 26, ilk gebeliğim
Bende 27 ilk gebeligimdüşükle sonuçlandı
Benden 8 tüp kan aldı bide idrar testi sonuçlar için haftaya gel dedi bide tekrar kalp atışını dinlicezHerkese iyi akşamlar dostlar, bende gebeliğimi dün öğrendim 6 haftalık gebeymişim ve keseyi bebeğimi falan gördüm. Doktor bana folik asit yazdı sadece. Sonra 12 haftalık olunca tekrar gelirsin dedi. Sizce arada çok uzun bir zaman yok mu? Sizin doktorlarınız ne zaman çağırdı. Birde yaptırmam gereken tahliler var onları da en müsait zamanımda yaptırıcam.
O zaman ben haftaya hem gidip testlerimi yaptırırım hemde kalp atışları için giderim.Benden 8 tüp kan aldı bide idrar testi sonuçlar için haftaya gel dedi bide tekrar kalp atışını dinlicez
hayırlı olsun bebişinHerkese iyi akşamlar dostlar, bende gebeliğimi dün öğrendim 6 haftalık gebeymişim ve keseyi bebeğimi falan gördüm. Doktor bana folik asit yazdı sadece. Sonra 12 haftalık olunca tekrar gelirsin dedi. Sizce arada çok uzun bir zaman yok mu? Sizin doktorlarınız ne zaman çağırdı. Birde yaptırmam gereken tahliler var onları da en müsait zamanımda yaptırıcam.
Teşekkür ederim, seninde hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.hayırlı olsun bebişinben dün gittim yani salı günü, pazar tekrar çağırdı.
27, ilk hamileliğim benimdeKizlarrrrr yaslar kac?
Benim 37