2020 Şubat Anneleri

Herkese iyi akşamlar dostlar, bende gebeliğimi dün öğrendim 6 haftalık gebeymişim ve keseyi bebeğimi falan gördüm. Doktor bana folik asit yazdı sadece. Sonra 12 haftalık olunca tekrar gelirsin dedi. Sizce arada çok uzun bir zaman yok mu? Sizin doktorlarınız ne zaman çağırdı. Birde yaptırmam gereken tahliler var onları da en müsait zamanımda yaptırıcam.

Hangi iğneyi kullanıyorsun canım
Aptt, inr değerlerine bakıldı mı ?

Arkadaşlar vajinadan progestan kullananlar bir sorum var. Durmuyor bu illaki hareket ediyoruz yani hiç birşey yapmasak tuvalete kalkarken falan çıkıyor gibi hissediyorum. Bunu kullanınca yatıyor musunuz? kaç saat?
En az 15 dk yatıyorum
Vaktim varsa artırıyorum o vakti
İllaki çıkıyor bildire sonra ama yapacağını yapmış olarak çıkıyordur ben ce

Benden 8 tüp kan aldı bide idrar testi sonuçlar için haftaya gel dedi bide tekrar kalp atışını dinlicez

hayırlı olsun bebişin ben dün gittim yani salı günü, pazar tekrar çağırdı.

herkes hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bebeklerini. ben de yeni öğrendim. keseyi göremedi doktor cmts tekrar çağırdı. hcg değeri 1000in altında galiba bir bakalım dedi 2230 çıktı. siz keseyi değeriniz kaçken gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…