hayırlı olsun :) kalp atışını duydun mu?Herkese iyi akşamlar dostlar, bende gebeliğimi dün öğrendim 6 haftalık gebeymişim ve keseyi bebeğimi falan gördüm. Doktor bana folik asit yazdı sadece. Sonra 12 haftalık olunca tekrar gelirsin dedi. Sizce arada çok uzun bir zaman yok mu? Sizin doktorlarınız ne zaman çağırdı. Birde yaptırmam gereken tahliler var onları da en müsait zamanımda yaptırıcam.
Kalp atışını evet duydum galiba o yüzden gitmeme gerek duymadı. Zaten tahliler için gidicem hastaneye o zaman inşallah tekrar bir görünürüm.hayırlı olsun :) kalp atışını duydun mu?
bence de çok süre var arada en azından o arada bir kez daha çağırması gerekir diye düşünüyorum, 2 hafta arayla çağırıyorlar ilk zamanlar. ama tabii doktorlar kadar bilemeyiz :) içim rahat etmedi de git yine bence o arada, geri gönderecek değil sonuçta :)
Canım böyle birşeyi sakın kafana takma, zaten doktor olumsuz birşey söylememiş. İçin ferah olsun yoksa bebiş de etkilenir sonra. Şimdilik 2. kere anne olmanın keyfini çıkar.Kızlar bugün doktora gittim ya aklıma takıldı ya, benim gibi kese görünüp bebek görünmeyen var mı? vajinal muayene etti, erken olduğu için normal göremeyebilir dedi. biraz daha beklesem gerek yoktu da sabredemedim.
5+3 şu an, kese oluşmuş her şey normal bir sıkıntı yok iki hafta sonra gel dedi. ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışını duymuştum, şimdi embriyo henüz oluşmadı deyince ister istemez kafaya taktım biraz. ama sanırım geç döllenme olabilir di mi? kuşku duyacak bir şey olsa doktorum her şey normal demezdi herhalde. hatta şehir dışına çıkabilir miyim dedim hiç sakıncası yok gittiğin yerde doktora git iki hafta sonra dedi.
şimdi istanbula gidicem bi kaç güne, sonra bu iki hafta nasıl geçicek acaba
Neden ki kalp atışından sonra ayda cagirmiyor mu yoksaInşallah darısı size inşallah haftaya tekrar gidicem kontrole çok heyeacnli
Hayırlı olsun canımBiz de dün duyduk kalp atışı
6000 veya 7000 civarı gorunuyor canımherkes hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bebeklerini. ben de yeni öğrendim. keseyi göremedi doktor cmts tekrar çağırdı. hcg değeri 1000in altında galiba bir bakalım dedi 2230 çıktı. siz keseyi değeriniz kaçken gördünüz?
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım benim de aynı sadece biz bi kese var daha çok minnaklar ondanKızlar bugün doktora gittim ya aklıma takıldı ya, benim gibi kese görünüp bebek görünmeyen var mı? vajinal muayene etti, erken olduğu için normal göremeyebilir dedi. biraz daha beklesem gerek yoktu da sabredemedim.
5+3 şu an, kese oluşmuş her şey normal bir sıkıntı yok iki hafta sonra gel dedi. ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışını duymuştum, şimdi embriyo henüz oluşmadı deyince ister istemez kafaya taktım biraz. ama sanırım geç döllenme olabilir di mi? kuşku duyacak bir şey olsa doktorum her şey normal demezdi herhalde. hatta şehir dışına çıkabilir miyim dedim hiç sakıncası yok gittiğin yerde doktora git iki hafta sonra dedi.
şimdi istanbula gidicem bi kaç güne, sonra bu iki hafta nasıl geçicek acaba
teşekkür ederimCanım böyle birşeyi sakın kafana takma, zaten doktor olumsuz birşey söylememiş. İçin ferah olsun yoksa bebiş de etkilenir sonra. Şimdilik 2. kere anne olmanın keyfini çıkar.❤
haklısın canım sanırım bi de geç döllenmeden dolayı. zaten embriyo göründüğü zaman kalp atışını duyuyormuşsun sanırım, biraz endişelendim ama gerek yokmuş. ben biraz pipirikliyimdir deBi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım benim de aynı sadece biz bi kese var daha çok minnaklar ondan
Mrbkızlar bende bugün gittim doktora çok şükür kese göründü kalp atışı duydukdüşük yapmıştım 1. Hamilelilgimide ilaç vermedi sadece folik asit bütün kantahlillerimi idrar tahlilimialdı
hadi gözünüzaydınBiz de dün duyduk kalp atışı
AminBen daha çocuklarıma söylemedim. Karnım büyüyünce kendileri anlasın yoksa varya 9 ayda 9000 kez sorarlar ne zaman doğacak diye
Bana da dün doktor vermedi gerçi henüz çok yeni acaba ondan mı diye düşündüm ama yinede embriyo görünüyordu bilemedim aslında bi ara istemek aklıma geldi ama biraz utandım sanırım isteyemedim.Kızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
Arkadaşım 3 aylık hamile ve hiç vermemiş doktor, hatta 2li test vs de de vermemişler benim ilk hamilelikte 6. Aya kadar vermişlerdi sonra kağıda sığmıyor diye vermedilerBana da dün doktor vermedi gerçi henüz çok yeni acaba ondan mı diye düşündüm ama yinede embriyo görünüyordu bilemedim aslında bi ara istemek aklıma geldi ama biraz utandım sanırım isteyemedim.
İlk zamanlarda da veriyor muydu canım ilk gebeliğinde?Arkadaşım 3 aylık hamile ve hiç vermemiş doktor, hatta 2li test vs de de vermemişler benim ilk hamilelikte 6. Aya kadar vermişlerdi sonra kağıda sığmıyor diye vermediler
devlet hastanesinde mi vermiyorlar acaba? ben özele gidiyorum bugün boş kesenin bile görüntüsünü verdi doktor, hep veriyolar. hadi ilk zamanlar neyse de sonraları vermemeleri çok saçma.Kızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
gözünaydın canımKızlar ben cumartesyi bekleyemedim
Bu akşam gittim doktora 5+5 te kese 9 mm den 1.3 mm olmuş içinde yolk sac da gördü doktor boş gebelik değil dedi cok şükürrr rahatladım en azından seçim günü öğlen kalp atışına çağırdı
Canım bende dün özele gittim ama vermedi aslında isteyecektim eşime göstermek için çünkü o yanımda yoktu ama istemedim o da vermedi. Birdaha gidince isterim o zaman aklımda olsun da.devlet hastanesinde mi vermiyorlar acaba? ben özele gidiyorum bugün boş kesenin bile görüntüsünü verdi doktor, hep veriyolar. hadi ilk zamanlar neyse de sonraları vermemeleri çok saçma.
Bana verdi canım kesenin olduğu ultrason kağıdı niKızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
Ben doğum yapana kadar her gittiğimde verdiler sigmasa da ya kafasını ya kolunu ya bacağını verdi .Arkadaşım 3 aylık hamile ve hiç vermemiş doktor, hatta 2li test vs de de vermemişler benim ilk hamilelikte 6. Aya kadar vermişlerdi sonra kağıda sığmıyor diye vermediler