- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
kesenin boyu 9 milimken 1.3 milim olmuş büyümüş onu dedigözünaydın canım ❤
9mm den 1.3 mm olmuş dedin ya ben anlamadım orasını
bende bugün gittim hemen hemen aynı dönemdeyiz seninle, kese göründü embriyo yok ama, yolk sac denen şeyden bana bahsetmedi, sadece her şey yolunda dedi iki hafta sonra gidicem. gerçi benim doktorum hep çok az ve net konuşur ayrıntıya girmez
bana verdiler dün gittim sadece keseydi ama yinede verdiKızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
Evet kalp atış ritminin görselini bile vermişlerdi. Hatta ondan önce ilk görüldüğü nokta kdr hali bile varİlk zamanlarda da veriyor muydu canım ilk gebeliğinde?
Bende anlamadım kendime de geç zamana bulabildim randevu 27 Haziran'da meraktan çatlayacagimdevlet hastanesinde mi vermiyorlar acaba? ben özele gidiyorum bugün boş kesenin bile görüntüsünü verdi doktor, hep veriyolar. hadi ilk zamanlar neyse de sonraları vermemeleri çok saçma.
Özele mı gidiyorsun devlete miBana verdi canım kesenin olduğu ultrason kağıdı ni
Özel mı devlet mi peki?bana verdiler dün gittim sadece keseydi ama yinede verdi
özel :)Özel mı devlet mi peki?
Kizlar yardim edinMrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Ultrasyonla bakmadilar sizce beta hcg yukselmişmidir
Bu arada adetim 10 gecikmiş
Canım hastanedeyim demişsin zaten emin ellerdesin yani içini ferah tut sadeceMrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah yükselirr peki 680 çıkana kdr hiç kan vermişmiydiniz artış normaldide sonramı düştü yoksa ilk defa 680 demi baktırdınız ?Mrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Insallah bebegim saglikli gelişmistirCanım hastanedeyim demişsin zaten emin ellerdesin yani içini ferah tut sadece
Ilk 680 sonra 630 olmus degerim dusmuş tekrar kan yaptirdilarhayırlısı olsun hakkınızda inşallah yükselirr peki 680 çıkana kdr hiç kan vermişmiydiniz artış normaldide sonramı düştü yoksa ilk defa 680 demi baktırdınız ?
eğer kimyasalsa bile üzülme seni ben iyi anlarım 4 defa kimyasal yaşadım.Daha once ilk gebeligimdese kabini duymadim kurtaj oldum bu seferde galiba kimyaseldir
Keske adet olsaydimda hamile oldugumu bilmeseydim insan cok uzuluyo her seferinde daha beter oluyo
20 dk sonraeğer kimyasalsa bile üzülme seni ben iyi anlarım 4 defa kimyasal yaşadım.
doktorlar bi sıkıntı yok hamile kalabiliyosun sadece sağlıklı spermi beklicez dediler hep.
çok şükürki şimdi geldi bakkk şimdi sağlıklı ilerliyor
ama inşalalh seninki kimyasal değildirde artmış olur sonuç
ne zaman çıkcak kan sonucun
inşallah güzel haberlerle gelirsin ama kimyasalsa bile üzülme hamile kalabiliyosun en azından bende son kimyaasalımdan sonra bu ay normal gebelik oldu çok şükür20 dk sonra
Gercekten cok zor her seferinde hayal kirikligi ama yinede allaha şükür ler olsun
Insallah saglikli gelisir bebisininşallah güzel haberlerle gelirsin ama kimyasalsa bile üzülme hamile kalabiliyosun en azından bende son kimyaasalımdan sonra bu ay normal gebelik oldu çok şükür
ben 4 kere kimyaasalll yaşadımmmm 1 sene içindee son kimyasal nisanda olduuu mayıstada normal olduuu çok şükürrInsallah saglikli gelisir bebisin
Kimyasaldan sonra ne zaman hamile kaldiniz
Ben kurtajdan sonra 6 ay sonra hamile kaldim