2020 Şubat Anneleri

bende mebte çalışıyorum ama öğretmen değilim evet öğretmenler genelde öyle yapıyorlar :KK70: keşke öyle imkanım olsa benimde

Olsn canim yaza buyumus olmasi da guzelll 🎈 hem de kova burcu olcak, zeki olur 😍 Bakanlikta misin buarada yani ank da misin diye soruyorum aslnda :)

Benim kizim haziranda dogdu ve hic iyi geçmedi isilik doldu yuzu boynu sicaktan.
Allah nasip ederse 2.kis bebesi olacak ve bence daha iyi olacak ilk 3 ay.
evet kesinlikle ilk aylarının kış ya da bahara denk gelmesi daha güzel. hamileliğin son aylarının da kışta olması çok iyi çünkü ben kış olmasına rağmen o kadar patladım darlandım ki yerimde duramıyordum. özellikle yine kışa denk getirmeye çalıştım. son ayları yazın düşünemiyorum 😯

Birinci 23 nisan ikinci 19 mayıs benim çocukların şubatta bayram yok ama napcaz onu 😂😂😂
14 şubat olur o zaman bayram değil ama özel gün yine 😂
bu arada sende sormuşsun canım kesinlikle kışın doğurmakla iyi etmişim diyorum çok rahattı zaten doğru düzgün çıkamıyorsun ilk zamanlar. evde bunalmadım o yüzden. yaza da çok rahat oldu büyüyünce.

28 su an
2010 ve 2016 doğumlu bi oğlum bi kızım var bakalım 2020 li kız mı erkek mi olacak 🤗😍
yaa sen çok genç anne olmışsun ne güzel ❤️ hem bi kız bi oğlan da olmuş artık üçüncü ne gelirse farketmez ☺️ ama iki kız çok güzel oluyo ❤️
annem hep 29 yaşımda üçünüzü de doğurdum sen hala bekle derdi 😂 sen tam annemin lafını dinlemişsin 😂

bende çok yaşlı sayılmam gerçi 30 yaşımdayım ikinciyi de doğurursam sağlıkla bu defteri kapatıcam yeter 🙈

Aynen gönlüm yine kızdan yana benimde ama sağlıklı sıhhatli olsunda farketmez .
Evet çocuklarımla beraber buyudum ben 😂😂
3 çocuk ideal bence kardeş lazım buyuduklerinde🤗
yaa sen çok genç anne olmışsun ne güzel ❤ hem bi kız bi oğlan da olmuş artık üçüncü ne gelirse farketmez ☺ ama iki kız çok güzel oluyo ❤
annem hep 29 yaşımda üçünüzü de doğurdum sen hala bekle derdi 😂 sen tam annemin lafını dinlemişsin 😂

bende çok yaşlı sayılmam gerçi 30 yaşımdayım ikinciyi de doğurursam sağlıkla bu defteri kapatıcam yeter 🙈

14 şubat olur o zaman bayram değil ama özel gün yine 😂
bu arada sende sormuşsun canım kesinlikle kışın doğurmakla iyi etmişim diyorum çok rahattı zaten doğru düzgün çıkamıyorsun ilk zamanlar. evde bunalmadım o yüzden. yaza da çok rahat oldu büyüyünce.
Evet hele mayıs dogumumda çok zorlandim herkes bahçede dışarda ben evdeydim hep çok sıkılmış dim 🙊

Kanama alani gozukup hamileligini tamamlayan cok kisi var canim.

Sen sadece stres yapma, stresin bebekleri etkiler..

Dr a ne zaman gostereceksin sonucu?
O sana ne yapilmasi gerektigini anlatir, icini ferah tut.
Şimdi gösterdim doktora Ya geç döllenmiş öbürü yada gelişimmemiş 15 gün sonra gel tekrar takip edelim gelişimini dedi. Progestan verdi.

Aynı soruların cevaplarını bende bekliyorum😁
Benim küçük oğlum şubat 2015 doğumlu çok rahat oldu Mevlüt’ünüde mayısta yaptım çok rahat oldu ilk günler yapış yapış olmadık çok rahattı evler artık zaten hep sıcak hastalıklar da azalmış oluyor hem okul çağında da iyi olacak yaşıtlarına göre buyuk olacaklar ve bu avantaj büyük oğlum eylül doğumlu hem hamilelik zor oldu hemde okulda zorlandı

X