2020 Şubat Anneleri

hayırlı olsun öncelikle :) evet güzel bir tarih, benim kızım geç kaldı bi de mart başında doğdu, ama yaza kadar ele avuca geldi gayet rahat oldu.

hayırlı olsun öncelikle :) evet güzel bir tarih, benim kızım geç kaldı bi de mart başında doğdu, ama yaza kadar ele avuca geldi gayet rahat oldu.
Benim kizim haziranda dogdu ve hic iyi geçmedi isilik doldu yuzu boynu sicaktan.
Allah nasip ederse 2.kis bebesi olacak ve bence daha iyi olacak ilk 3 ay.

Benim kizim haziranda dogdu ve hic iyi geçmedi isilik doldu yuzu boynu sicaktan.
Allah nasip ederse 2.kis bebesi olacak ve bence daha iyi olacak ilk 3 ay.

önünün bahar olmasıda güzel 40larını çok bunalmadan geçirirz inşaallah

Benimde sabah akşam günde 2 tane. gece yatmadan onu halletimde, sabah ki eridikten sonra kremsi bi şekilde çıktı.
Sabah uyandığımda camasirimda öyle kremsi akıntı oluyordu netten araştırmıştım zaten uzun bir süre uzandiktan sonra çıkanlar sorun olmuyormuş

Aynı soruların cevaplarını bende bekliyorum

Ozellikle ogretmenler icin artisi 2. Donemi kapatmak yaz tatiliyle birlesip eylule kadar cocuk 7-8 aylik oluyor gibi (bnm planim o yonde idi) diger taraftan dedigniz gibi tam ilk 1-2 ayinda hava soguk zaten evdesin, havalar isinmaya basladkca cikarsn yavastan, yaz tatilinde de ele avuca gelms sikintili donemleri gecmis olur biraz daha rahat bur tatil yapabilirz belki :)

bende mebte çalışıyorum ama öğretmen değilim evet öğretmenler genelde öyle yapıyorlar keşke öyle imkanım olsa benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…