Benim kizim haziranda dogdu ve hic iyi geçmedi isilik doldu yuzu boynu sicaktan.
Allah nasip ederse 2.kis bebesi olacak ve bence daha iyi olacak ilk 3 ay.
evet kesinlikle ilk aylarının kış ya da bahara denk gelmesi daha güzel. hamileliğin son aylarının da kışta olması çok iyi çünkü ben kış olmasına rağmen o kadar patladım darlandım ki yerimde duramıyordum. özellikle yine kışa denk getirmeye çalıştım. son ayları yazın düşünemiyorum
14 şubat olur o zaman bayram değil ama özel gün yine
bu arada sende sormuşsun canım kesinlikle kışın doğurmakla iyi etmişim diyorum çok rahattı zaten doğru düzgün çıkamıyorsun ilk zamanlar. evde bunalmadım o yüzden. yaza da çok rahat oldu büyüyünce.
yaa sen çok genç anne olmışsun ne güzel hem bi kız bi oğlan da olmuş artık üçüncü ne gelirse farketmez ama iki kız çok güzel oluyo
annem hep 29 yaşımda üçünüzü de doğurdum sen hala bekle derdi sen tam annemin lafını dinlemişsin
bende çok yaşlı sayılmam gerçi 30 yaşımdayım ikinciyi de doğurursam sağlıkla bu defteri kapatıcam yeter
Aynen gönlüm yine kızdan yana benimde ama sağlıklı sıhhatli olsunda farketmez .
Evet çocuklarımla beraber buyudum ben
3 çocuk ideal bence kardeş lazım buyuduklerinde
yaa sen çok genç anne olmışsun ne güzel ❤ hem bi kız bi oğlan da olmuş artık üçüncü ne gelirse farketmez ☺ ama iki kız çok güzel oluyo ❤
annem hep 29 yaşımda üçünüzü de doğurdum sen hala bekle derdi sen tam annemin lafını dinlemişsin
bende çok yaşlı sayılmam gerçi 30 yaşımdayım ikinciyi de doğurursam sağlıkla bu defteri kapatıcam yeter
14 şubat olur o zaman bayram değil ama özel gün yine
bu arada sende sormuşsun canım kesinlikle kışın doğurmakla iyi etmişim diyorum çok rahattı zaten doğru düzgün çıkamıyorsun ilk zamanlar. evde bunalmadım o yüzden. yaza da çok rahat oldu büyüyünce.
Benim küçük oğlum şubat 2015 doğumlu çok rahat oldu Mevlüt’ünüde mayısta yaptım çok rahat oldu ilk günler yapış yapış olmadık çok rahattı evler artık zaten hep sıcak hastalıklar da azalmış oluyor hem okul çağında da iyi olacak yaşıtlarına göre buyuk olacaklar ve bu avantaj büyük oğlum eylül doğumlu hem hamilelik zor oldu hemde okulda zorlandı
Mrbkızlar bende bugün gittim doktora çok şükür kese göründü kalp atışı duyduk düşük yapmıştım 1. Hamilelilgimide ilaç vermedi sadece folik asit bütün kantahlillerimi idrar tahlilimialdı