2020 Şubat Anneleri

O dişlerde çıkacak ve sen daha rahat edeceksin biliyorum zor ama olumlu düşün
Maşallah kuzuya baya baya büyüdüler yaa zaman nasılda hızlı akıyor

Maşallah kuzuyA kaç aylık oldu bizim 7 bitti bu ay ben kemik suyunvermeye yeni başladım et vermeyi düşünüyordum erken mi diye düşündüm neden kuzu eti acaba dana değilde
7.ayda et başlanıyor .
Çocuk doktorları hep kuzu önerir zaten. Dana hiç yemeyecek değil tabii

Ben kuzu ve koyun yemiyorum kokusuna dayanamiyorum kaan in corbalarina kemik suyu ve dana kiyma koyuyorum
Sen soğan sarmısağa da dayanamıyordun. Sana hamilelik başlangıcndan beri yürüttüğümüz arkadaşlığa dayanarak tavsiyede bulunayım.. :) Sen sevmiyorsun ama belki Kaan çok sevecek. Yararlı olan her şeyi yedir ki sevsin. O yemek seçmesin.
Ben de eşim de balık yemeyiz ama haftada bir iki gün kızım için yapacağım :/

Sogani sevmem ama yemeklere koyarim sarimsak cok nadir kullanirim ama kaan in sebzelerine koyuyorum fakat koyun kuzu agzima koymam kokusundan midem kalkar sogan sarimsak sorun degilde onlari yapabilirsem ne ala bana

Sogani sevmem ama yemeklere koyarim sarimsak cok nadir kullanirim ama kaan in sebzelerine koyuyorum fakat koyun kuzu agzima koymam kokusundan midem kalkar sogan sarimsak sorun degilde onlari yapabilirsem ne ala bana
Deniz yemiyor ,Öyküye şimdiden aşılamaya başladım . Deniz tam bir kuzu pirzola canavarı başka et yemez. Bende genelde kuzunun değişik türevleri ile kıymasını alırım köfte yapacaksam dana ile hatta kuyruk yağı ile karıştırıp yaparım. Eee eşimin kütük Konya artık et deyince akan sular durur.

Benim yemediğim bir şey yoktur, seçmem. Ama balığın o kokusu.. Bütün iştahım kaçıyor. Karı koca hiç yemezdik. Dışarda bi iki kez yemişizdir. Ama faydalı,belki Deniz sever diye ona yapacağım. Analık işte daha nelerden geçeceğiz :))

Kaan sabahtan beri 1 saat arayla 3 kez sulu kaka yapti dis cikaran bebislerinizde bu kadar sık kaka yapiyo muydu ?

Muayene olmuyor mu? Doktor görmeli. Ayaklarına basıp basmaması önemli bir konu, çevrendekiler doğru söylemiş.
İnşallah hiçbir sorunu yoktur ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Ayaklarının altına oyuncak piyano koydum. Koltuk altından tuttum o şekilde piyanoya ayaklarıyla bastı ses çıktıkça hoşuna gitti bastı. Ama normal tuttuğumda yürütecek de basmıyor. Goturmeli miyim doktora

Hiç bi etkinlik yapmadım bebeğimi riske atmak istemedim.Ve zaten, diş döneminde oldukları için huzursuz oluyorlar.İstesemde yapamazdım. Kızımın dişi patlamadan 3/4 gün önce güçlü bi şekilde damaklariyla göğüs ucumu isiriyordu
Soru bir ) Dişi çıkan bebeler emerken ısırıyor mu ?
Soru iki ) diş buğdayı vs gib i etkinliklere girişen var mi ? Diş çıkınca özel birşey yaptınız mi ?

Bu aylarda artik koltuk altindan tutulunca yere basmalari gerek benim oglum 4. Ayindan beri bilincli olarak basiyo ve koltuk altindan tutunca hizli adimlar atip yuruyo. Dr kontrolunde bir muayeneden gecse bebis acisindan iyi olur ihmal etme bence

Bu aylarda hiç bir sıkıntı olmasa bile en geç iki ayda bir doktor görmeli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…