2020 Şubat Anneleri

İnşallah kısa zaman da etkilerinden de kurtulursun baya ağrılı bir hastalığa benziyor ve iki çocukla eminim aşırı zordur.. halsizlik ağrılar zorlar Allah kolaylık versin şifa versin
Teşekkür ederim. Bu hastalıkta en önemli şey istirahat. Çevremde geçirenler hiçbir şey yapmadan yattılar. Efor sarfetmemek gerekiyor. Ama bizde ne mümkün. Şimdi denizi tuvalete alıştırıyoruz onuda indir kaldır gerçekten çok yorucu ,Allahtan öğreniyor . kızımda kucak istiyor oda baya ağırlaştı . Ev işleri de çabası eşim yapma uğraşma yıkama diyor eee kim yapacak oğlanın donu nerde demeyi biliyor

Kızlar benden size tavsiye çevrenizde kendimi halsiz,kırgın, grip gibi hissediyorum diyen bir yakınınız olursa asla evine gitmeyin. Bizimki öyle başladı. Kendini böyle hissediyordu ama eşide bir hsfta önce grip olmuş adam basitçe atlatmış ama Kadın ağır atlattı. Eşinin yapısı kuvvetli çıktı Kadın o yüzden kendini grip sandı. Bizde gittik ve süreç başladı. Bizde cereyanda kaldık sandık kimse kendine konduramıyor ama oluyor işte.

Canım bzm de 3.aydan beri diş kaşıması ve salyası var şuan huyszluk uykuszluk tavan Sizn de baya zor geçiyor Allah yardımcn olsn cnm

Maşallah Kaan Alp’e sen o kadar bak büyüt baba desin Senin oğlan hızlı çıktı ben şimdiden anne deme çalışmalarına başladım bana benziyor ya ana diyecek diye umut ediyorum işte
3 aylikken anni diyodu sonra anne demeye basladi isine gelirse soyluyo babayi bugun ilk kez soyledi ama babasina bakarak ve kollarini ona dogru uzatarak soyledi bilincli bir sekilde esiminde cok hosuna gitti

Çok geçmiş olsun. Rabbım bebislerimizi korusun

3 aylikken anni diyodu sonra anne demeye basladi isine gelirse soyluyo babayi bugun ilk kez soyledi ama babasina bakarak ve kollarini ona dogru uzatarak soyledi bilincli bir sekilde esiminde cok hosuna gitti
Oğlum ilk baba demişti. Eşim baya bir uğraşıyor çocukla yürüsün diye nasıl çabalıyordu. Şimdi çocuğa boyama hamur çizim etkinlikleri yapıyor. Bir ara ders çalışmamız lazım ilkokula başlayınca çocuk sorunca ne yapacağız diyordu ama Deniz sürekli aktivite istiyor kendi başına oynamıyor. Oda yoruyor insanı. Öykümde kendi başına oynuyor etrafa gülücükler saçıyor “ay kızım benim” dediğim an Denize birşeyler oluyor aşırı kıskanmaya başladı. Hatta zarar vermeye çalışıyor. Eşim sert çıkmış başından tutup yere itiyormuş birde ısırmış biraz bunu bugün 3 kez yapmış üstelik tuvaletini tutan çocuk akşam iki kez kaçırdı. Çocuk yetiştirmek çok zormuş limitleri sonuna kadar zorluyorlar

Çok geçmiş olsun canım benim. Bizde sıkıntılı süreçteyiz.çok yakın arkadasım aynı zamanda annemin kapı komsusu. oğlu ve arkadasımın babası pozitif çıktı. Bende çocuk ateşlenmeden birgün önce kapıda sarılıp öpmüştüm. Çok şükür 1 hafta oldu hiçbir semptom yok bende. Eşim tedbir amaçlı evden çalışıyor. İlçe sağlığı arayıp tabiri caizse kendimi zorla karantinaya aldırdım. Umurlarında değil gibi resmen. Bu çocuk Bi yerden aldı bunu sonuçta annesi ve babası negatif. Demediler çevrenize test yapalım kim taşıyıcı görelim tespit edelim. Hal böyle olunca bu covid bitmez maalesef.

Kafayi yicem sabah kalktigimdan beri wc her gidisimde peceteye kahve akinti geliyo basta regl olcam diye cok sevindim ama sabahin 5nden beri gelen giden yok hala ayni sekilde silinince geliyo korunurken hamile falan kalipta yerlesme kanamasi falan gelmiyodur insaAllah normalde ilk 4 gun cok yogun kanamam olurdu hic boyle regl baslangicimda olmadi umarim hamilelikle ilgili degildir ruyalarimda zaten surekli kendimi hamile olarak goruyorum ya test yapiyorum pozitif cikiyo ya da bebek arabasi suruyorum kaan yanimda yuruyo kardesi varmis falan

Hamilelikten sonraki ilk kanama mı?

Hamilelikten sonraki ilk kanama mı?
40 im ciktiktan 15 gun sonra 4 gun olmustum sonra 10 gun sonra 5 gun olmustum o neydi anlamadim iceride kalan miydi regl miydi bilmiyorum normalde 8 gun suruyo reglim. Suan ki kanama degil ama leke leke geliyo wc gidince

40 im ciktiktan 15 gun sonra 4 gun olmustum sonra 10 gun sonra 5 gun olmustum o neydi anlamadim iceride kalan miydi regl miydi bilmiyorum normalde 8 gun suruyo reglim. Suan ki kanama degil ama leke leke geliyo wc gidince
Normal düzene girmeden bu tür dengesizlikler çok normalmiş.
Korkma ama tedbirini al tabii. Allah isteyenlere versin inşallah

Size de geçmiş olsun. Maalesef insanlar hiç umursamıyor. Başına gelince anlıyorsun o kadar ay dikkat ettik ama bizde yakalandık. Bir daha olurum diye ödüm kopuyor. İnsanı resmen süründürüyor. İnş.sizi teğet geçmiştir. Kendini takip et ağız tadın, koku Alman yerinde mi diye. Herkeste ateş olmuyor çünkü. Bizde bir haftanın sonunda başlamıştı.

Bende tedirginim. Bugün bir hafta oldu. Bir halsizlik ve boğaz yanması başladı ama ona bağlamak istemiyorum. Çok soğuk su içiyorum ve oğlum 2 gündür normal dışı bir huysuzluk gösteriyor umarım bunlardandır. Sizde nasıl belirtiler gösterdi bana fikir olur en azından.

Bizde de boğaz yanması halsizlikle başladı biz gece pencere açık yattığımız için ona yorduk. 1 hafta sonunda kendimi garip hissetmeye başladım terleyip soğuyorum canım dar derler ya öyle. Ablamdaydık yola çıkacaktık. Gitmeden şu fesleğene son kez dokunayım koklarım dedim hiç koku almadım kahvaltıda yediğim herşeyin tadı aynıydı. Başım ağrıyordu normalde hiç ağrımaz. Yola çıktık o terleme soğuma yine başladı artık fenalık geçirecektim ağladım istifar ettim. Eve gidince bir nebze rahatladık. Ama bu seferde hiç enerjimiz yoktu bir iş yapıp kanepeye yıkılıyorduk sonra tekrar. Böyle böyle günler geçti bitkisel ilaçlar içtik ama tam toparlamış değiliz şimdide sırt ağrısı var. Kızım da o bir hafta çok huysuzdu kimseyi yaklaştırmadı yanına. İnş sizde birşey yoktur. Bol C vitamini alıp su için. Proteinden Zengin beslenin.

Bizim kız kanepeye tutunmaya çalışıyor bu denemeleri yaparken kim bilir kaç kez düşecekler. Emeklemek istemiyor ,sanki ayağa kalkmaya çalışıyor bu ne acele yavrum. Allah korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…