Ek gıda ne kadar aldığına bağlı gün içinde yemek istemezse zorlamıyorum bizde çorbaları 10 kaşık falan sevdiği tek şey tarhana çorbası, bi onu yiyiyo severek ama oda doyurucu olmuyo heralde 1 bucuk saat sonra mama istiyo,Bizimki hiç 150 cc içmiyor 120 zor içiyor Kahvaltı zor yapıyor kaşık maması en fazla 10 kaşık yiyor kaç saatte bir besliyorsun bizimki ağzını sımsıkı kapatıyor biberonu görünce heyecanlanan çocuk artık ağzını açmıyor (( maşallah size
Aryada çok zor alıştı neler çektim bazen direndiği oluyo ama nasıl seviyosa o pozisyonda veriyorum biberobu içerken ya elimle oynyo yada emziği veriyorum eli boş kalmıcak yoksa içmiyo,
Temel besin anne sütü veya mama olduğu için ek gıdada zorlamıyorum sadece beslenebiliceği şeyleri yemek istediği kadar mamayı unutmasını istemiyorum şükür şuana kadar sorun yaşamadık kilo alımını artık önemsemiyorum bugün kontrole götürücem ateşi çıktı sabah bakalım kilosu kaç olmuş normal olsun yeter yani arya zayıf bi bebek kısada ama pire gibi durmuyo yerinde maşallah diyim gelişimi iyi olsun yeter