2020 Şubat Anneleri

Dizlerinin üzerinde emekleme pozisyonunda durabiliyor mu yada oturmaya başladı mı ellerini kollarını kullanması nasıl uzanıp birşeyleri alıyor mu. Kızım çok istekli emeklerken ayaklarının üzerinde şınav pozisyonuna geçip popoyu kaldırıyor Buda bastığının bir göstergesi. Sana bu tarz işaretler veriyor mu. Eltimin kızı da oğlumla aynı ay doğumlu ama daha geç yürüdü inş öyle birşeydir. Ama içinin rahat etmesi için doktora göstermelisin.

Bence yürüteçe şu zamanda binemezler gibi geliyor. Henüz Daha güçlü bir şekilde emeklemiyorlar kaslarının o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum.

Emeklemiyor hiç niyeti de yokdizlerinin üstünde de durmuyor. Oturmuyor da çok tembel çok isteksiz

A Alisdendef naptın tomografi sonucun çıktımı merak ettim inşallah iyidir sonucun
Tomografi sonucum temiz çıktı ama içim rahat etmedi doktora ağrılarım var öksürük var nefes alırken zorlanıyorum bunlar neden olmuş olabilir dedim önce emzirmeye bağladı sonra antikor testi yapıyor burası dedi bende yaptırdım. o pozitif çıktı bu da benim bu hastalığı geçirdiğimi vücudumun antikor ürettiğini gösteriyormuş. Doktor bu sefer ağrıları hastalığın süregelen etkileri olabileceğini söyledi emzirdiğim için parol verdi yapacak birşey yokmuş.

Aaa geçmiş olsun geçirmişmisin demek mi bu yani

Demekki o izinden döndüğünüzde diyordun ya o zaman olmuşsun Neyse ki öyle pek ağır geçmemiş. Ağrılarında zamanla geçer öyle oluyormuş zaten biraz uzun sürüyormuş belirtilerin geçmesi. Geçmiş olsun bu arada

Gecmis olsun. Emziriyodun bu sirada Defne ye bir sey olmadi Allah korudu. Arkadasimin bir arkadasi da korona oldu 3 aylikti daha bebegi doktor memeden kesmisti cok uzulmustum

Çok geçmiş olsun demek ki bayram zamanı bu hastalığa yakalandnz haff geçirdinz evde atlattınız bu güzel bişey ve ailenize geçmemesi de çok gzel sevndm szn adınıza :)

Aaa geçmiş olsun geçirmişmisin demek mi bu yani
Gecmis olsun. Emziriyodun bu sirada Defne ye bir sey olmadi Allah korudu. Arkadasimin bir arkadasi da korona oldu 3 aylikti daha bebegi doktor memeden kesmisti cok uzulmustum
Teşekkür ederim arkadaşlar. Maalesef geçirmişim muhtemelen eşimde geçirdi. Şimdi onunda ağrıları var. Maalesef biz sürekli evde olan birinden aldık eşi getirdi. Çocuklar normal görünüyordu ama öykü bir ara farklılaştı oda geçirdi mi süt korudu mu bilmiyorum. Tedbiri elden bırakmamak gerekiyor bizde ateş olmadı. Gerçekten berbat birşey hayat kalitenizi sıfırlıyor şu an hala ağrılarım devam ediyor ağzımın tadı yok yorgunum. Kendinizi koruyun iki çocukla çekiyoruz bu illeti.

Çok geçmiş olsun demek ki bayram zamanı bu hastalığa yakalandnz haff geçirdinz evde atlattınız bu güzel bişey ve ailenize geçmemesi de çok gzel sevndm szn adınıza :)
Teşekkür ederim. Bayram öncesi izin dönüşü aldık muhtemelen. Memlekete de uğradık orda da kime bulaştırdık kim bilir. Böyle atlattık diye avutuyoruz kendimizi ama hastalık tamamen geçmiyor sürekli etkileri devam ediyor.

Kızlar anca bakabiliyorum arada okuyorum ama minik adam çok huysuz oldu yazamıyorum, çokkkkk yorgunummmm hala halaaa dişimz yok ne zor dişmiş
Gece uyumamaları başladı gece 2:30 da uyudu oda zar zor ayağım da yarım saat salladım sonra da sabahın köründe uyandı yorgunum dostlar yorgunummmm diş belirtileri mi bunlar ne zaman gelir acaba tahmini ? Bu belirtiler uzun mu sürer acaba ? Bilen var mı kızçeler?
İştahsızlıkta var emsin dye zorluyorum o isterse emiyor öyle 2 3 saatte emziremiyorm yani canı ne zaman isterse, biberonu hala istemiyor,suyu bile zorla içiyor bazen meyve suyu yapıyorm susuz kalmasn dye ek gıdaları da resmen takla atıyorum önnde telefonu indirip kaldırıyorm oyuncak kar etmezse baya zorladı bu 7 ay beni inşallah geçer

İnşallah kısa zaman da etkilerinden de kurtulursun baya ağrılı bir hastalığa benziyor ve iki çocukla eminim aşırı zordur.. halsizlik ağrılar zorlar Allah kolaylık versin şifa versin

Solgarı hamileyken kullanabiliyormuyuz?

Canim bu diş meselesi her bebekte farkli oluyor Kaan Alp 3. Ayindan beri belirtilerini yasiyor son 2 aydir da cok siddetli bir sekilde agrilari huysuzlugu uykusuzlugu ve ek gida yemek istememesi var hala cikmis degil bizde 4 gozle bekliyoruz valla

Aslında emzirmede hiç bir sakınca yok hatta bebeğe antikor geçiyor. Bu konuda çok çalışma da yapıldı anne sütü teşvik edildi. Doktor neye dayanarak kesmiş ki :/
Ağır geçirdiyse ve emzirmeye engel ilaç kullandıysa ondan olabilir. Korona geçirdi diye emzirmesinde sakınca yok aksine bebeği koruyor A Alisdendef endişe etme.
Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Detay bilmiyorum ama cigerleri cok kotuymus belki de ilac kullaniyodu

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam aramızda okulda idareci olan arkadaşlar vardı. Kendini hatırlatabilirmi o arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…