Şu durumda yürüteç kullanmazsan daha iyi olur. Basmıyormuş boşta sallanması iyi bir his değil koltuk altından tutup kendin basması için tekrar tekrar dene.Etrafımdaki insanlar beni korkutuyor. Basmamasi iyi değil doktora götür diyorlar. Sinirlenince güçlü bi şekilde ayakları ile itiyor. Ama ayakta tutunca yürütece koyunca hiç basmıyor.
Kafanın bir an bile boş olamaması, tüm gün endişe etmek, onu hastalıklardan ve kötülüklerden nasıl koruyacağını bilememek, durmadan kötü senaryolar kurmak. Tüm hayatım böyle geçiyor. Benim harcım değilmiş diyorum. Eskiyi özlüyorum. Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum. Büyük ihtimalle hepimiz benzer şeyler hissediyoruz.Kalabalık ortamdan sonra yalnız kaldın çocuğun her sorumluluğu sende muhtemelen çocuktan önceki hayatını arada özlüyorsun. Çünkü ben öyleyim. Onları yetiştirme yedirme büyütme kaygısı da çabası.
Ayni duygular icerisindeyizKafanın bir an bile boş olamaması, tüm gün endişe etmek, onu hastalıklardan ve kötülüklerden nasıl koruyacağını bilememek, durmadan kötü senaryolar kurmak. Tüm hayatım böyle geçiyor. Benim harcım değilmiş diyorum. Eskiyi özlüyorum. Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum. Büyük ihtimalle hepimiz benzer şeyler hissediyoruz.Zeyf
Merhaba, yeni doğum yapmış bir anne olarak karnımın görüntüsü çok üzüyorAnaa o cizgi gitmiyo muu
Hamileyken karnim sis diye belli olmuyodu dogumdan sonra cok belli oldu
Bi hamile kaldik gobek cizgisi catlaklar sezaryen yeri derken vucut deforme oldu
Merhaba, yeni doğum yapmış bir anne olarak karnımın görüntüsü çok üzüyorsizlerde göbek çizgisi geçti mi? Sezaryen izi ne durumda merak ettim
[/QUOT
Valla Doğum yapalı 6 ay oldu göbeğimle ilgilenecek zaman henüz bulamadım çocuktan
Arkasında minderi var mı? Şimdilik destekleyeceksin o zaman.Bebekleriniz mama sandalyesinde oturuyor mu.? 6 ay beş günlük oğlum ama sürekli yamuluyor sağa sola . Napıcam?
Sezaryen izini pek önemsemiyorum. Zaten kaybolması beklenmiyor onun. Çirkin de bulmuyorum.Merhaba, yeni doğum yapmış bir anne olarak karnımın görüntüsü çok üzüyorsizlerde göbek çizgisi geçti mi? Sezaryen izi ne durumda merak ettim
Bebeginiz hayirli olsun.Merhaba, yeni doğum yapmış bir anne olarak karnımın görüntüsü çok üzüyorsizlerde göbek çizgisi geçti mi? Sezaryen izi ne durumda merak ettim
O cümleleri tahmin edebiliyorum. Ben mesela: ben niye evlendim hadi evlendim ne cesaret çocuk yaptım hadi yaptım ikinci nasıl bir çılgınlık bakamıyorum filan felan böyle sürüp duruyor. Tabi her zaman söylemiyorum eşim çok alınıyor.Anlayisli sagolsun beni memnun etmek icin elinden geleni yapar hakli olsa da bana hak verir susar tartisma cikarmaz uzmemeye calisir bu sabah hic haketmedigi bi cumle kurdum sinirle uzuldu bende uzuldum
O vicdan azabı yok mu. Depresyona giriyorum onların yüzüne bakınca daha bir üzülüyorum. Ben bu kuzular yüzünden mi üzülüyorum diye sonra yanlarına gidip sarılıyorum. Psikolojik dayanıklılığı artırmak lazım. Bize ihtiyaçları var. Özellikle denize karşı aşırı suçluluk duyuyorum gün içinde kızıyorum ister istemez iki gündür Defnenin üzerine oturmaya yada üzerine birşeyler koymaya çalışıyor, kızınca bana hemen sarılıp öpmek istiyor. Herhalde yüzümü hep endişeli üzgün mutsuz görüyordur çocuk. Ama o kadar hassas yapıları var ki ne kadar dikkat etsek de etkileniyorlar. Valla artık orta yerimden çatlayacağım. Bir de virüs yüzünden evlere kapandık eş dost göremez olduk. Avm sosyal aktivitemizdi oda yok artıkKafanın bir an bile boş olamaması, tüm gün endişe etmek, onu hastalıklardan ve kötülüklerden nasıl koruyacağını bilememek, durmadan kötü senaryolar kurmak. Tüm hayatım böyle geçiyor. Benim harcım değilmiş diyorum. Eskiyi özlüyorum. Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum. Büyük ihtimalle hepimiz benzer şeyler hissediyoruz.Zeyf
Sırt ağrısı yaşıyorum kambur durmaktan bel ve ayak ağrısı çekiyorum Bade taşımaktanKızlar ben acayip sırt ağrısı yaşıyorum öksürükte var nefes alırken zorlanıyorum. Böyle ağrı çeken var mı. Üşüttüm mü yada çocukları taşımaktan mı oldu Bilmiyorum. Pazartesi Göğüse randevu aldım. Coronadan da olmuş olabilir diye de düşünmekten edemiyorum.
Bende karnım asla eski haline dönmez sanıyordum. Göbek çizgisi geçiyor sezaryen izim 6 ay oldu hala duruyor ama o beni hiç rahatsız etmiyor. Şuan hamile kaldığım kilonun altına düştüm zayıflamak istemiyorum ama bu bebiş biraz daha yürümezse kilo bel sırt kol bişey kalmıcak bendeMerhaba, yeni doğum yapmış bir anne olarak karnımın görüntüsü çok üzüyorsizlerde göbek çizgisi geçti mi? Sezaryen izi ne durumda merak ettim
Bizim mama sandalyemiz kademeli tam dik konumda oturmuyor henüz hafif arkaya yatık şekilde oturuyor ama kendi desteğini sağlayamıyor yanlara doğru yaslanıyorBebekleriniz mama sandalyesinde oturuyor mu.? 6 ay beş günlük oğlum ama sürekli yamuluyor sağa sola . Napıcam?
Bu ağrı bir haftadır var ve hareketlerimi dahi kısıtlıyor pozisyon değiştirdikçe sırtıma sancı giriyor öksürükte eklendi ayrıca nefes alırken göğsüm acıyor. Bende çocukları taşımaktan fıtık bile olmuş olabilirim. Spor yapmak sırt ağrısına ve duruş sorunlarına iyi geliyor ama ben şu ara yapamıyorum.Sırt ağrısı yaşıyorum kambur durmaktan bel ve ayak ağrısı çekiyorum Bade taşımaktanBende bi doktora görünmek istiyorum ama kambur durmama bi çare bulamam büyük ihtimalle. Bence seninkide çocuklarla ilgili koronayım diye üzme kendini
Bende karnım asla eski haline dönmez sanıyordum. Göbek çizgisi geçiyor sezaryen izim 6 ay oldu hala duruyor ama o beni hiç rahatsız etmiyor. Şuan hamile kaldığım kilonun altına düştüm zayıflamak istemiyorum ama bu bebiş biraz daha yürümezse kilo bel sırt kol bişey kalmıcak bende
Bizim mama sandalyemiz kademeli tam dik konumda oturmuyor henüz hafif arkaya yatık şekilde oturuyor ama kendi desteğini sağlayamıyor yanlara doğru yaslanıyor
Sütü yumurtayı şarküteri gibi bir yerden alıyoruz. 3-4 litre arası süt alıyor eşim poşette aldığımız için litresi değişiyor. Sütü kaynatıyor soğumaya bırakıyor parmağını hafif yakınca 1 yemek kaşığı maya ekliyor tahta kaşıkla karıştırıp cam kavanoza koyuyor .Eşim fırında yapıyor 50dereceye ısıtıyor fırını. Sonra kapatıyor fırını alarm kuruyor 5-6 saat arası birşey. Ağızları açık şekilde fırının ızgarasına yerleştiriyor . Büyük şişelerin yanına küçük kavanoz koydum onlarda oldu. Birde deniz organik yumurtayı tanıyor marketteki yumurtaları yemiyor koktuğunu söylüyor. Çünkü hep organik gezen tavuk yumurtası almaya gayret ettik. Biraz uzun oldu galibaKizlar yogurdu nasil yapiyorsunuz ? Sutu ve mayayi nereden temin ediyorsunuz ?
Yorulmussun canim sagol islemi biliyorum annemde yogurdu hep kendi evde mayalardi ama ben sutu ve maya kismini sormustumSütü yumurtayı şarküteri gibi bir yerden alıyoruz. 3-4 litre arası süt alıyor eşim poşette aldığımız için litresi değişiyor. Sütü kaynatıyor soğumaya bırakıyor parmağını hafif yakınca 1 yemek kaşığı maya ekliyor tahta kaşıkla karıştırıp cam kavanoza koyuyor .Eşim fırında yapıyor 50dereceye ısıtıyor fırını. Sonra kapatıyor fırını alarm kuruyor 5-6 saat arası birşey. Ağızları açık şekilde fırının ızgarasına yerleştiriyor . Büyük şişelerin yanına küçük kavanoz koydum onlarda oldu. Birde deniz organik yumurtayı tanıyor marketteki yumurtaları yemiyor koktuğunu söylüyor. Çünkü hep organik gezen tavuk yumurtası almaya gayret ettik. Biraz uzun oldu galiba
Ben organik bulamayıp miss in günlük sütünü ve yoğurdundan mayaladım mecbur kalınca tadı güzel oldu maya 4 5 yapımda normale dönüyomuşYorulmussun canim sagol islemi biliyorum annemde yogurdu hep kendi evde mayalardi ama ben sutu ve maya kismini sormustum ☺☺
Bim de gunluk sut vardi esime ondan aldirdim o da pastorize olmus dogal sut yaziyo uzerinde kaldim oylece ne yapsam acaba diye
Evet onu annemde soyledi bende mecbur kalip yaptim artikBen organik bulamayıp miss in günlük sütünü ve yoğurdundan mayaladım mecbur kalınca tadı güzel oldu maya 4 5 yapımda normale dönüyomuş
Aaa süper aklımda bulunsun activada zorda kalınca mecburEvet onu annemde soyledi bende mecbur kalip yaptim artik
Bim in dogal sutunden ve activanin probiyotikli yogurdundan