Yok canım ne koronası. Söylediklerinin hepsi diş belirtisi ve bu aylarda çoğu bebekte var. Kaka artışı da ondan oluyor. Tükürük arttığı için nefes alırken bazen genzinden değişik sesler çıkıyor, Denizde de aynısı var. Hatta bi ara burnuna bişiy soktu sandım..Allahim bir sey olacak diye korkuyorum vucudu normal kafasi bildigin 50 derece sanki nasil yaniyo
Zaten saat basi kalkiyo, kafasida o sekilde olunca hic uyuyamadim bu aralar yine cok ısınıyo kafası bazen nefesinide kesik kesik aliyo tutuyo arada, dunde normalde kabiz seklinde kaka yapan cocuk 3 kere kaka yapti 2si sıvı 3.su ishaldi korona falan olmasa bari aklima kotu kotu seyler geliyo ama ben iyiyi dusunup dişinden demek istiyorum
Eski burun tikanikligi simdi yok cok sukur ama su 3 gundur sanki burnunda bir sey varmis gibi serum sıkıyorum cekiyorum arkasindan deniz suyu sıkıyorum yok gecmiyo ozellikle agladiginda belli oluyo tikanikligi doktoruna soylemistim acaba cigerlerden mi diye degil cigerinden gelse bana bu sekilde gelmezdin merak etme dedi ama ne bileyim aklima turlu turlu seyler geliyo psikolojim bozuldu zaten artik iyice kendimi hic iyi hissetmiyorum tukenmislik sendromuna girdim resmenYok canım ne koronası. Söylediklerinin hepsi diş belirtisi ve bu aylarda çoğu bebekte var. Kaka artışı da ondan oluyor. Tükürük arttığı için nefes alırken bazen genzinden değişik sesler çıkıyor, Denizde de aynısı var. Hatta bi ara burnuna bişiy soktu sandım..
Ateşini ölçtüğünde normal çıkıyorsa sorun yok.
Yok evham yapıyorsun. Sadece diş çıkarıyor.Eski burun tikanikligi simdi yok cok sukur ama su 3 gundur sanki burnunda bir sey varmis gibi serum sıkıyorum cekiyorum arkasindan deniz suyu sıkıyorum yok gecmiyo ozellikle agladiginda belli oluyo tikanikligi doktoruna soylemistim acaba cigerlerden mi diye degil cigerinden gelse bana bu sekilde gelmezdin merak etme dedi ama ne bileyim aklima turlu turlu seyler geliyo psikolojim bozuldu zaten artik iyice kendimi hic iyi hissetmiyorum tukenmislik sendromuna girdim resmen
Yok fazla değilBen mamayı fazlamı veriyorum acaba kafam karıştı yazışmalardan, şöyle başlayım sabah 150 cc mama sonraki öğün kahvaltı sonraki çorba sonra 150 cc mama sonraki yoğurt meyveli sonra akşam maması uyku,
Gece 12 de 180 cc mama uyanmasını beklemiyorum ben sonra uyuyorum ama dün gece şöyle oldu
Az beslendi akşam maması yapmayınca açıktı akşam 10 da uyukusunda ağlıyodu sürekli 150 cc mama 4 bucukta uyandı 180 cc mama sabah 8 bucuk gibi 150 cc mama fazlamı anlamadım ama
Merhaba canım yarım yumurta sarısı veryrm 9.aya kadar bu şeklde devam dedi doktorumuz :) hergün yarım yumurta sarısını bazen tek bazen muhallebi gibi karıştırıyorum.Bebeklere yumurta sarisini ne kadar veriyorsunuz ?
Haftada kac gun yediriyorsunuz ?
Kahvaltiyi tek tek mi yoksa hepsini karistirarak mi veriyorsunuz ?
Bzm doktorumuz da öyle diyor 9.aya kadar yarım yumurta sarısı dediZeytin 8. Ayda sanirim.
1 haftanin sonunda tam vermeye baslamistim zaten ama nette 7 aylik bebege yarim yumurta sarisi diyo sasirdim
Karistirarak veriyodum ama bende ayri verecegim artik tek tek verdigimde daha cok seviyo sanki
Az demiş, tabi tek doğru yok. Belki öylesi iyidir. Biz tam yumurta sarısı yiyoruz.Bzm doktorumuz da öyle diyor 9.aya kadar yarım yumurta sarısı dedi
Henüz kapanmamşKizlar bebeklerinizin bingildagi kapandi mi ?
Sabah kontrole gittik dr bingildagi kapanmis basinin gelisimini takipte kalin 1 yasina kadar da d vitaminini kullanin dedi.
Beyazı için 1 yaş dedi doktorumuz ama 9.ay da tam sarısını vericekmş ekleme yapıcak yediklerine her doktor farklı birşey söylüyor :)Az demiş, tabi tek doğru yok. Belki öylesi iyidir. Biz tam yumurta sarısı yiyoruz.
9.ayda beyazını da ekliyor hatta bazı doktorlar. Bazıları 1 yaş diyor.
Biz de 1tam sarı yemeye gayret ediyoruz .Az demiş, tabi tek doğru yok. Belki öylesi iyidir. Biz tam yumurta sarısı yiyoruz.
9.ayda beyazını da ekliyor hatta bazı doktorlar. Bazıları 1 yaş diyor.
Valla ne oldu bana bilmiyorum hic iyi degilim ama o kesinYok evham yapıyorsun. Sadece diş çıkarıyor.
Benim de psikolojim hiç iyi değil. Kendime itiraf edemiyorum düşünmekten kaçıyorum.:/
Bizim mama aynı devam. Sabah mama 2 saat sonra kahvaltı öğlen mama 2 saat sonra sebze sonra yine mama ardından yoğurt ve meyve son olarak mama ve kapanışKizlar ek gida ile birlikte gunluk kac cc sut ya da kac cc mama iciyo bebekleriniz ?
Kalabalık ortamdan sonra yalnız kaldın çocuğun her sorumluluğu sende muhtemelen çocuktan önceki hayatını arada özlüyorsun. Çünkü ben öyleyim. Onları yetiştirme yedirme büyütme kaygısı da çabası.Valla ne oldu bana bilmiyorum hic iyi degilim ama o kesin
Olabilir. Sabah esime sardim sinir krizi gecirdim hemde kaan ayagimda uyurken cok kotuydum onunda kalbini cok kirdim agir konustum biraz oofffKalabalık ortamdan sonra yalnız kaldın çocuğun her sorumluluğu sende muhtemelen çocuktan önceki hayatını arada özlüyorsun. Çünkü ben öyleyim. Onları yetiştirme yedirme büyütme kaygısı da çabası.
Yalnız değilsin canımOlabilir. Sabah esime sardim sinir krizi gecirdim hemde kaan ayagimda uyurken cok kotuydum onunda kalbini cok kirdim agir konustum biraz oofff
Etrafımdaki insanlar beni korkutuyor. Basmamasi iyi değil doktora götür diyorlar. Sinirlenince güçlü bi şekilde ayakları ile itiyor. Ama ayakta tutunca yürütece koyunca hiç basmıyor.Hiç basmıyor mu? Ayaklarına güç vermiyor mu?
Anlayisli sagolsun beni memnun etmek icin elinden geleni yapar hakli olsa da bana hak verir susar tartisma cikarmaz uzmemeye calisir bu sabah hic haketmedigi bi cumle kurdum sinirle uzuldu bende uzuldumYalnız değilsin canımBende çok kızıyorum eşime adam her işe koşuyor yok Ocağı silmedin yok lavaboyu ovmadın diye herşeyine takıyorum. Adama rahat vermiyorum. Üstüne küsüyorum gelip gönlümü alıyor. Hakkı ödenmez aslında. Akranları gibi şeyini yayıp oturabilirdi. Eşin anlayışlı biriyse senin psikolojini anlayıp alınmamıştır. Biz hep evdeyiz onlar işte bence rahatlıyor.
Muayene olmuyor mu? Doktor görmeli. Ayaklarına basıp basmaması önemli bir konu, çevrendekiler doğru söylemiş.Etrafımdaki insanlar beni korkutuyor. Basmamasi iyi değil doktora götür diyorlar. Sinirlenince güçlü bi şekilde ayakları ile itiyor. Ama ayakta tutunca yürütece koyunca hiç basmıyor.