2020 Şubat Anneleri

Bazı bebekler sıkıntısız çıkarıyor. Bizimkiler zorlanacak demek. Çok ağrı çekmeden geçer inşallah

Bizim kız da düştü bir iki kere. Elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz ama yinede ufak kazalar oluyor. Bizimki de çok bağlı bana sadece beni istiyor haliyle çok yoruluyorum.
Bende adliyede çalışıyorum. Ücretsiz izin aldım icradayım iş çok stresli olduğu için çocuklara vakit ayıramayacaktım. Oğlumda da almıştım. Esnek çalışma olacak diyorlardı.
Virüs açısından haklısın insan yakınları için daha çok korkuyor. ben muhtemelen covid geçirdim gerçekten berbat birşey hala ağzımın tadı gelmiş değil.

Bende uzun süredir evimde değilim annemlerde öyle kaldım teyzeme geldim tatil için burda böyle evimi özledim düzen istiyorum gerçekten evet ilk başlar zorlucak belki ama alışırım en azından evimde daha sakindim gerçekten daha az yoruluyosun hak veriyorum sana bide ben şuan 1 aydır 2 bebekle aynı evdeyim halimi sen düşün teyzem çocukla ilgileniyo sürekli ağla ağla yanlışları vardı çocuğun bağırsak düzenini bozmuş saat başı mama vermekten bebeklede ilgileniyorum ara ara herşeye ben koşuyorum bittim artık tövbe ettim gidince anneme bile 1 gün kalmaya gitmicem

Ben de adli tatil ve yarım gün diye başladım ama geçen arkadaşın yanına gittim grip di korono testi yapmışlar Allah dan negatif ama baya korkuttu
Adliyeler çok yoğun esnek saat mümkün değil ne yazık ki ücretsiz en temizi gibi ama işte İstanbul da yaşam zor:/

Maddi olarak ilk başlarda ücretsiz izin zorlayabilir ama kafan rahat olur en azından bende 2 ay rapor izin idare ettim baktım olmuyor ücretsiz izne ayrıldım ocak gibi başlarım diye düşünüyorum ama 2 sene alamam sanırım sende bir düşün ücretsiz izni bence

Kizlar bebeklerinizin bingildagi kapandi mi ?
Sabah kontrole gittik dr bingildagi kapanmis basinin gelisimini takipte kalin 1 yasina kadar da d vitaminini kullanin dedi.

Sabah kontrole gittik dr bingildagi kapanmis basinin gelisimini takipte kalin 1 yasina kadar da d vitaminini kullanin dedi.
Benim çocukların ikisinin de kapandı erkenden. Başı büyüdüğü sürece sorun yok demişlerdi. Tabi biz denizde rahat durmadık beyin cerrahisine gittik. emar yada tomoğragi çektirdik tam hatırlamıyorum . Genişlemesi için alan var demişlerdi.

Kızlar ben bu denizi ne yapacağım adam inatçı . Üstüne çiş yapacağını söylüyor vede öyle yapıyor. Pipiyi kendi yıkamak istiyor ona tamam da birde aynı yerde yüzünü yıkamaya kalktı. Sakin kalmaya çalışıyorum ama gerçekten çocuk sabır işiymiş. Kız da uyumuyor sürekli ağlıyor. Abisi avaz avaz bağırıyor uyutmuyor .Ben bu analık işini beceremiyorum psikolojim bozuldu. Bu günleriniz bence en iyi günleriniz bolca tadını çıkarın.

Benimde erken kapanmis annem oyle soyledi.
Takipte kalacagiz bizde umarim bir sorun cikmaz biraz moralim bozuldu

Kapanmasi mi gerekiyo bu ayda ben anlamadim bizim dr takipte kalin falan dedi korktum nette de bazi yerde 7. Ayda bazi yerde 1 , 1.5 yas arasinda kapanir falan yaziyo
Bizim kapanmadı. Ortalama 1 yaştan sonra. 7 aydan sonrası takip ediliyordur muhtemelen..
Genetik olabilir bak Alisden de yaşamış.

Kızlar 6 ayda kaç aşı vuruldu bebişleriniz ben tek aşı sanıyordum uygulamada 3 aşı yazıyo kafam karıştı 3 aşı tek doz mu yoksa ayrı ayrı 3 aşı mı olucak. Bugün çağırdı hemşiremiz ama gidemedim yarın giderim büyük ihtimalle

Eklentiler

• EF4C3026-B8F7-4D3C-9B94-041D2C2813D6.png
    312,6 KB · Görüntüleme: 18
2 bacak 1 agizdan canim

Günaydın selam anneler nasılsınız. Biz büyüdük kucak kuşu olduk, sizlerde iyisinizdir inşallah♥size bir soruyla geldim biz büyüdük alttan 3 tane dişimiz çıktı ve şuan 4. Geliyo alttan, kızlarımda böyle olmamıştı ve azı dişimizde geliyor çok huzursuz hiç uyumuyoruz diğer dişler patlarken beyazdı bu patlayacak olan dişler siyah görünüyor ilk defa böyle bişey gördüm bir bilen varmı kafama takıldı bu sorun

Kızlar bizimki iştahsız bu aralat ara sıra bezinde pembelikler var İdrar tahlili temiz çıktı. Ama ağzını sımsıkı kapatıyor yemek istemeyince 200 gram almış 8200 72 cm boy

Bizim hiç bıngıldağına bakılmıyor ya en son 3 aylıkken bakmıştı ebe onuda ben sordum saçları baya var o yüzden bende göremiyorum inşallah 6 aylık kontrole gidebilirsem sorayım bende. Sende her gittiğinde sor ama seninde erken kapanmış belki genetiktir
Kızlar bizimki iştahsız bu aralat ara sıra bezinde pembelikler var İdrar tahlili temiz çıktı. Ama ağzını sımsıkı kapatıyor yemek istemeyince 200 gram almış 8200 72 cm boy
Bezdeki pembelik susuz kalmasından kaynaklanıyor diye biliyorum canım verdiğin su miktarını arttır biraz. Artık büyüdüler çokta kilo almayacaklar aslında sanırım 200-300 gr normal kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…