Bazı bebekler sıkıntısız çıkarıyor. Bizimkiler zorlanacak demek. Çok ağrı çekmeden geçer inşallahYok canim 29 degil kaan 6+29 bugun 30. Haftadayiz sizde sanirim 31 desiniz
3 aydir kendi dr muza gitmiyoduk asm deki hemsiremiz baktiginda damaklari cok kabarmis agrisi cok olur arada agri kesici ver cok huysuzlanirsa 2 3 aya da patlar demisti. Dis oldugu cok belli o kesin de ne zaman cikacak Allah bilir
Bizim kız da düştü bir iki kere. Elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz ama yinede ufak kazalar oluyor. Bizimki de çok bağlı bana sadece beni istiyor haliyle çok yoruluyorum.Kızlar ben yine bu çocuğa bakamıyo muyum olayına başladım sürwkli kafasını çarpıyor yavrum oturuyordu bir anda öne düştü koltuğın bacağına çarptı pencerenin önünde oturuyordu pencereye çarptı yazık kıyamıyorum ama artık dikkatim dağıldı sanırım
Mecburen izinler bitince işe başladım yarım gün ama annemi zorluyor bizimki de odadan dışarı çıkar çıkmaz öyle ağlıyo ki gözlerinden yaşlar dökülüyor
Kovid de bozdu biraz psikolojimi adliyedeyim insanlar yoğun hem bebek hem annrm için korkuyorum ücretsiz izin mi alsam diyorum://
Bende uzun süredir evimde değilim annemlerde öyle kaldım teyzeme geldim tatil için burda böyle evimi özledim düzen istiyorum gerçekten evet ilk başlar zorlucak belki ama alışırım en azından evimde daha sakindim gerçekten daha az yoruluyosun hak veriyorum sana bide ben şuan 1 aydır 2 bebekle aynı evdeyim halimi sen düşün teyzem çocukla ilgileniyo sürekli ağla ağla yanlışları vardı çocuğun bağırsak düzenini bozmuş saat başı mama vermekten bebeklede ilgileniyorum ara ara herşeye ben koşuyorum bittim artık tövbe ettim gidince anneme bile 1 gün kalmaya gitmicem
Ben de adli tatil ve yarım gün diye başladım ama geçen arkadaşın yanına gittim grip di korono testi yapmışlar Allah dan negatif ama baya korkuttuBizim kız da düştü bir iki kere. Elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz ama yinede ufak kazalar oluyor. Bizimki de çok bağlı bana sadece beni istiyor haliyle çok yoruluyorum.
Bende adliyede çalışıyorum. Ücretsiz izin aldım icradayım iş çok stresli olduğu için çocuklara vakit ayıramayacaktım. Oğlumda da almıştım. Esnek çalışma olacak diyorlardı.
Virüs açısından haklısın insan yakınları için daha çok korkuyor. ben muhtemelen covid geçirdim gerçekten berbat birşey hala ağzımın tadı gelmiş değil.
Maddi olarak ilk başlarda ücretsiz izin zorlayabilir ama kafan rahat olur en azından bende 2 ay rapor izin idare ettim baktım olmuyor ücretsiz izne ayrıldım ocak gibi başlarım diye düşünüyorum ama 2 sene alamam sanırım sende bir düşün ücretsiz izni benceKızlar ben yine bu çocuğa bakamıyo muyum olayına başladım sürwkli kafasını çarpıyor yavrum oturuyordu bir anda öne düştü koltuğın bacağına çarptı pencerenin önünde oturuyordu pencereye çarptı yazık kıyamıyorum ama artık dikkatim dağıldı sanırım
Mecburen izinler bitince işe başladım yarım gün ama annemi zorluyor bizimki de odadan dışarı çıkar çıkmaz öyle ağlıyo ki gözlerinden yaşlar dökülüyor
Kovid de bozdu biraz psikolojimi adliyedeyim insanlar yoğun hem bebek hem annrm için korkuyorum ücretsiz izin mi alsam diyorum://
Benim çocukların ikisinin de kapandı erkenden. Başı büyüdüğü sürece sorun yok demişlerdi. Tabi biz denizde rahat durmadık beyin cerrahisine gittik. emar yada tomoğragi çektirdik tam hatırlamıyorum . Genişlemesi için alan var demişlerdi.Kizlar bebeklerinizin bingildagi kapandi mi ?
Sabah kontrole gittik dr bingildagi kapanmis basinin gelisimini takipte kalin 1 yasina kadar da d vitaminini kullanin dedi.
Benimde erken kapanmis annem oyle soyledi.Benim çocukların ikisinin de kapandı erkenden. Başı büyüdüğü sürece sorun yok demişlerdi. Tabi biz denizde rahat durmadık beyin cerrahisine gittik. emar yada tomoğragi çektirdik tam hatırlamıyorum . Genişlemesi için alan var demişlerdi.
OlabilirHadi ya bende mi versem belki kabizligina iyi gelir
Evet bendede tadımlık 2 kaşık veriyorum zaten haftada bir belkiKarpuz suyu verdikten hemen sonra ve sulu yapıyorsa dokunuyor olabilir.ZincirKirma
KapanmamışKizlar bebeklerinizin bingildagi kapandi mi ?
Sabah kontrole gittik dr bingildagi kapanmis basinin gelisimini takipte kalin 1 yasina kadar da d vitaminini kullanin dedi.
Kapanmasi mi gerekiyo bu ayda ben anlamadim bizim dr takipte kalin falan dedi korktum nette de bazi yerde 7. Ayda bazi yerde 1 , 1.5 yas arasinda kapanir falan yaziyoKapanmamış
Bizim kapanmadı. Ortalama 1 yaştan sonra. 7 aydan sonrası takip ediliyordur muhtemelen..Kapanmasi mi gerekiyo bu ayda ben anlamadim bizim dr takipte kalin falan dedi korktum nette de bazi yerde 7. Ayda bazi yerde 1 , 1.5 yas arasinda kapanir falan yaziyo
İnsaAllah genetiktir annem senin dogdugunda bile neredeyse yoktu bingildagin dedi olanda erken kapanmisBizim kapanmadı. Ortalama 1 yaştan sonra. 7 aydan sonrası takip ediliyordur muhtemelen..
Genetik olabilir bak Alisden de yaşamış.
2 bacak 1 agizdan canimKızlar 6 ayda kaç aşı vuruldu bebişleriniz ben tek aşı sanıyordum uygulamada 3 aşı yazıyo kafam karıştı3 aşı tek doz mu yoksa ayrı ayrı 3 aşı mı olucak. Bugün çağırdı hemşiremiz ama gidemedim yarın giderim büyük ihtimalle
Bizim hiç bıngıldağına bakılmıyor ya en son 3 aylıkken bakmıştı ebe onuda ben sordum saçları baya var o yüzden bende göremiyorum inşallah 6 aylık kontrole gidebilirsem sorayım bende. Sende her gittiğinde sor ama seninde erken kapanmış belki genetiktirKizlar bebeklerinizin bingildagi kapandi mi ?
Bezdeki pembelik susuz kalmasından kaynaklanıyor diye biliyorum canım verdiğin su miktarını arttır biraz. Artık büyüdüler çokta kilo almayacaklar aslında sanırım 200-300 gr normal kabul ediliyorKızlar bizimki iştahsız bu aralat ara sıra bezinde pembelikler var İdrar tahlili temiz çıktı. Ama ağzını sımsıkı kapatıyor yemek istemeyince 200 gram almış 8200 72 cm boy