Canım baya olmuş yazalı yeni gördüm ben vallahi bizimki yataktan düştü bişey olmadı yüksek ihtimalle kaan alpe de bişey olmamıştır zaten şimdiye kadar uyuyup uyanmıştır da kusma falan olmadıysa korkma Çok geçmiş olsun bu arada o kadar dikkat ediyoruz yinede oluyo mutlaka böyle kazalar
Tesekkurler kizlar. İyi cok sukur bir sey olmadi yine annesinin canini okumaya devam etti tam gaz devamCanımm çok geçmiş olsun Allaha emanet inşallah bişey olmamıştır olmazda. Ben biraz evhamlıyım düşme konularında. Sonrasında takip edilmesi en doğrusu Allah esirgesin kötü bişey olmaması için. Umarım iyisinizdir.
Desteksiz oturmaya alışma döneminde illaki oluyor. Geçmiş olsun. Yürüme denemelerinde başımıza neler gelicek bakalım :)Tesekkurler kizlar. İyi cok sukur bir sey olmadi yine annesinin canini okumaya devam etti tam gaz devam
Geçmiş olsunnn arya bi çok kez düştü kafasını vuruyo emeklerken ağlaması diniyo hemen bidahakine kontrollü atıyo kendini olabildiğince dikkat etsende bi kaçamak yapıyolarTesekkurler kizlar. İyi cok sukur bir sey olmadi yine annesinin canini okumaya devam etti tam gaz devam
Canım geçmiş olsun.Geçen gün emekleme çalışması yaparken bizde kafamızı vurduk. Çok ağladı. Benimde aklım çıktı.Su ile ıslata ıslata vurduğu yeri sakinleştirmeye çalıştım. Sert vurduktan sonra bir kaç saat uyutmayıp takip etmek gerektiğini söylüyor doktorlar.Bunlar olacak artık napalımKaan Alp yerde otururken arkaya dogru dustu kafasinin arkasini haliya vurdu kizardi biraz agladi sonra oyun oynamaya devam etti az oncede emdi uyudu bir sey olmaz degil mi
Benim ikisi ayrı ayrı var ama kurutma makinası süper ötesi bişey kesinlikle al yanlız çamaşırları çok az küçültüyor ona dikkat et gerçi benimki 9 yıllık belki şimdiye daha farklı modeller çıkmıştır bilemiyorumSevgili kızlarrr burada konusunuda açmıştım ama çok düzgün cevaplar alamadım belki gurubumuzla alakasız ama sizlere de danışmak istediğim bir konu var. Çamaşır makinemi değiştireceğim. Yerim olmamasından kaynaklı kurutmalı çamaşır makinesi alacağım. Ayrı ayrı alamıyorum ne yazık kiKullandığınız memnun kaldığınız cihaz modelini ve markaları paylaşır mısınız? Şimdiden çok teşekkürler
Ya normalde hep sagina ya da soluna duserdi bende oralara yastik koydum anneye zit gitcek ya bu seferde gitti arka ustuDesteksiz oturmaya alışma döneminde illaki oluyor. Geçmiş olsun. Yürüme denemelerinde başımıza neler gelicek bakalım :)
Sagol canim. Kaan emeklemeye hic calismiyo ya ona ver yerde ayaklarinin uzerinde dursun erkenden yuruse bariGeçmiş olsunnn arya bi çok kez düştü kafasını vuruyo emeklerken ağlaması diniyo hemen bidahakine kontrollü atıyo kendini olabildiğince dikkat etsende bi kaçamak yapıyolaren zor zamanlar bu zaman mışşşşş
Sagol canim. Evet takipte kalmak gerekiyor bir yazi okumustum uykusu gelen cocugu kusma vs yoksa uyutun ayakta tutamazsiniz uykusu varsa eger uyuduktan 1 saat sonra uyandiramazsaniz o zaman endiselenin yaziyodu bi dr un sayfasinda normalde bizde hep senin dedigin gibi biliriz. Neyse ki bir sey olmadi zaten dustugu zemin parke uzeri haliydi sert degildi ve cok kisa bir mesafeydi ama cok dikkatli olmamiz gerek artik cok fena olmaya basladilar kaşla göz arasi hallediyolar her seyiCanım geçmiş olsun.Geçen gün emekleme çalışması yaparken bizde kafamızı vurduk. Çok ağladı. Benimde aklım çıktı.Su ile ıslata ıslata vurduğu yeri sakinleştirmeye çalıştım. Sert vurduktan sonra bir kaç saat uyutmayıp takip etmek gerektiğini söylüyor doktorlar.Bunlar olacak artık napalım❤
Çok teşekkürlerBenim ikisi ayrı ayrı var ama kurutma makinası süper ötesi bişey kesinlikle al yanlız çamaşırları çok az küçültüyor ona dikkat et gerçi benimki 9 yıllık belki şimdiye daha farklı modeller çıkmıştır bilemiyorumBenim kurutma makinam elektrolüks ün ondan çok memnunum ama bulaşıkmaknamda elektrolükstü o bozuldu hemde 4. Senede o yüzden elektrolüks bakma deri m☺
Denizin emekleyince ilk yaptığı şey gidip çekmeceyi açmak olmuştu.Kaan sınırları zorlayıp güç gösterilerine devam ediyo.
Yurutecle mutfak cekmecesini acti ki benim cekmecelerimin eni cok genis ve derin cekmeceler. Usulca yaklasti 2 eliyle tuttu ve kendine dogru hic zorlanmadan cekti acti sonra yuzume bakip guldu ben şok
Kucuk cekmeceleri anlarimda mutfaktaki koca cekmece ilk denemede bana fazla geldiDenizin emekleyince ilk yaptığı şey gidip çekmeceyi açmak olmuştu.
Çok meraklı bir çocuk.Kurcalamadığı yer kalmadı:)
Tam yumurta sarısı vermelisin. Çeyrekle başlanıyor bi hafta sonra tama çıkılıyor,alışana kadar. Sonrasında hep tam..Bebeklere yumurta sarisini ne kadar veriyorsunuz ?
Haftada kac gun yediriyorsunuz ?
Kahvaltiyi tek tek mi yoksa hepsini karistirarak mi veriyorsunuz ?
Zeytin 8. Ayda sanirim.Tam yumurta sarısı vermelisin. Çeyrekle başlanıyor bi hafta sonra tama çıkılıyor,alışana kadar. Sonrasında hep tam..
Karıştırarak vermiyorum,hepsinin tadını ayrı alması daha iyi bence. Sadece yumurta sarısı çok kuru olduğu için sütle peynirle biraz ıslatmak gerekiyor. Zaten şimdilik pek çeşit vermiyorum. Zeytine kaçıncı ayda başlıyorduk 8 ya da 9 muydu? Artık onu da vermeye başlarım.
Yiyorsa veriliyor. Yarısı diye bir sınırlama yok.Biz bi ayda tam sarıya geçtik. Pek istemiyordu.Zeytin 8. Ayda sanirim.
1 haftanin sonunda tam vermeye baslamistim zaten ama nette 7 aylik bebege yarim yumurta sarisi diyo sasirdim
Karistirarak veriyodum ama bende ayri verecegim artik tek tek verdigimde daha cok seviyo sanki
Eline veriyor musun ezerek mi veriyorsun yiyecekleriYiyorsa veriliyor. Yarısı diye bir sınırlama yok.Biz bi ayda tam sarıya geçtik. Pek istemiyordu.
Yarından itibaren zeytin de vereyim.
Bizim artık pek sütle işimiz kalmadı kızlar. Günde iki öğün yetiyor. Bir de gece tabii.
Gündüz üç öğün yemek yiyor.
Böylece sağma konusunda omzumdan baya yük kalktı.
Ezip veriyorum. Ben yediriyorum yani blw hiç istemedim..Eline veriyor musun ezerek mi veriyorsun yiyecekleri
Mama falan veriyo musun peki ?Yiyorsa veriliyor. Yarısı diye bir sınırlama yok.Biz bi ayda tam sarıya geçtik. Pek istemiyordu.
Yarından itibaren zeytin de vereyim.
Bizim artık pek sütle işimiz kalmadı kızlar. Günde iki öğün yetiyor. Bir de gece tabii.
Gündüz üç öğün yemek yiyor.
Böylece sağma konusunda omzumdan baya yük kalktı.