2020 Şubat Anneleri

Mama falan veriyo musun peki ?
Bende arada sutum azaliyo diye hala korkuyorum 1 yasa kadar sut yoksa mama devam ya 1 yasina kadar en azindan emsin istiyorum mama icmiyo zaten.

Bu aralar dişleri hepten zorluyo onu yemek yemiyo 2 gundur sadece kahvaltisini yapiyo o kadar yerken dilini isiriyo surekli, kucagima aliyorum omzumu isirmaya calisiyo sadece meme emiyo ama benimde canim cikti artik surekli cikar memeyi sok memeyi indir kaldir surekli emmek istiyo damaklarini o sekilde rahatlatiyo sonrada kusuyo yemekle birlesince :KK43:
Mama da içiyor. Bazen emip bazen emmeme durumu devam ediyor. Sütüm tamamen gitmesin diye emmezse günde bir iki kez sağıyorum.

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız. Benim iki çocukla anam ağlıyor desem abartmış olmam. Deniz tuvalet konusunda inatçı çıktı. Bezini bir insan bu kadar mı sever. Allahtan bu ara iştahı açıldı yemediği şeyleri yemeye başladı. Konuşurken çenemi çevirmesine acayip gıcık oluyorum 😩 Defne de sürekli ağlayan bir bebek oldu. Ama çok hareketli eli kolu durmuyor. Yerdeki oyuncakları bir kapışı var . Kendi oturmaya başladı. Her yere gidiyor artık. Yemek konusunda da verdiklerimi yiyor. Ama kucak işi bitmedi. Şu an acayip sırt ağrısı çekiyorum geçmiyor ya koronadan yada sürekli çocuk taşımaktan. Fizik tedaviye gitmem gerekebilir. Tek çocuklu hayatım ne kolaymış eminim o günlerde de şikayet etmişimdir 🤣

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız. Benim iki çocukla anam ağlıyor desem abartmış olmam. Deniz tuvalet konusunda inatçı çıktı. Bezini bir insan bu kadar mı sever. Allahtan bu ara iştahı açıldı yemediği şeyleri yemeye başladı. Konuşurken çenemi çevirmesine acayip gıcık oluyorum 😩 Defne de sürekli ağlayan bir bebek oldu. Ama çok hareketli eli kolu durmuyor. Yerdeki oyuncakları bir kapışı var . Kendi oturmaya başladı. Her yere gidiyor artık. Yemek konusunda da verdiklerimi yiyor. Ama kucak işi bitmedi. Şu an acayip sırt ağrısı çekiyorum geçmiyor ya koronadan yada sürekli çocuk taşımaktan. Fizik tedaviye gitmem gerekebilir. Tek çocuklu hayatım ne kolaymış eminim o günlerde de şikayet etmişimdir 🤣
Evlenmeden önce yoruluyordum. Evlenince çok yorulmaya başladım. Çocuk yaptım aşşırı yorgunum :KK70:
İki çocuklu olsam deli yorgun olurdum demek

E bu bizim her günki halimiz :)
Günde iki kez uyuyor. O da dişleri izin verirse.
Uykusu oldugu halde uyumamak icin direniyo sinirden kasarak agliyo ya o an bende deliriyorum uykun var mubarek sinir yapcagina uyusana iste illa bi yakip yikcak ortaligi 😖

Denizin disten dolayi atesi oldu mu ya da basinda sicaklik falan ? Kaan in yine 2 gundur kafasi yaniyo vucudu normal ama 🙄

Uykusu oldugu halde uyumamak icin direniyo sinirden kasarak agliyo ya o an bende deliriyorum uykun var mubarek sinir yapcagina uyusana iste illa bi yakip yikcak ortaligi 😖

Denizin disten dolayi atesi oldu mu ya da basinda sicaklik falan ? Kaan in yine 2 gundur kafasi yaniyo vucudu normal ama 🙄
Kafası çok sıcak oluyor bazen. Bugün de sıcaktı.
Ateş çok şükür olmadı. Alt iki diş 3 aydır canımıza okuduktan sonra bikaç gün arayla patladı

Evlenmeden önce yoruluyordum. Evlenince çok yorulmaya başladım. Çocuk yaptım aşşırı yorgunum :KK70:
İki çocuklu olsam deli yorgun olurdum demek
Sorma işteyken hep söylenirdim. O günlerin kıymetini şimdi anlıyorum. Eşime biz çocuklar yokken hiç gezmemişiz ne yapıyorduk o zamanlar diye soruyorum . Eşiminde her iş geliyor elinden ona rağmen çok yoruluyorum. Ev hiç düzenli olmuyor onları geçtim artık alıştık bu haline. ama evlilik ve çocuk bence kadınları baya yıpratıp yaşlandırıyor. Ayna gördüğüm bu ben, ben değil 🤣

Kafası çok sıcak oluyor bazen. Bugün de sıcaktı.
Ateş çok şükür olmadı. Alt iki diş 3 aydır canımıza okuduktan sonra bikaç gün arayla patladı
Bizimkininde kopek disleri şiş ama cikamadilar bir turlu ilk kabaran kaan in disiydi bi de gruptan cogu cikardi nerdeyse kaaninkiler gelemedi hala

Bizimkininde kopek disleri şiş ama cikamadilar bir turlu ilk kabaran kaan in disiydi bi de gruptan cogu cikardi nerdeyse kaaninkiler gelemedi hala
Köpek dişlerinin yeri erkenden belli oluyor ama önce ön dişler gelir. Bizim de öyleydi.. Ben normali o diye biliyordum.

Arya çok huysuz bu ara uzun zaman sonra onu ilk kez böyle görüyorum yanından ayrılmamı istemiyo kucak istiyo sürekli ağlıyo kendi başına oynamayı kesti gündüz uyku düzenide bozuldu dişler sanırım baya zorluyo hep ilgi istiyo şimdiye kadar zaten yalnız kalmamıştı hep birileri oldu kardeşim eşim annemler bana bu kadar düşkün değildi 😞 emmek istemediğinden sarılma bağımız çok yoktu zaten emer pozisyonu hiç istemiyodu çığlık çığlıktı şimdi gögsüme kafasını koyuyo huzur buluyorum resmen 😞 6 bucuk Aylıkken sağımı bıraktım emmiyodu zaten ve çok ta azalmıştı ama bugün baktım bi damla çıkıyo hala 1 bucuk ay olucak nerdeyse süt hemen çekilmiyo aklınızda bulunsun kızlar,
Atak haftasımı geçiren varmı geçer mi durum evde tek başıma kendimi hayal edemiyorum,
Nazar mı değdi acaba çok hareketli kızım ama uykuyu severdi zorlamazdı sallarken kısa sürerdi hemen dalardı şimdi zorlanıyo dişimi acıyo canımı yanıyo off 🤦🏻‍♀️

Arya çok huysuz bu ara uzun zaman sonra onu ilk kez böyle görüyorum yanından ayrılmamı istemiyo kucak istiyo sürekli ağlıyo kendi başına oynamayı kesti gündüz uyku düzenide bozuldu dişler sanırım baya zorluyo hep ilgi istiyo şimdiye kadar zaten yalnız kalmamıştı hep birileri oldu kardeşim eşim annemler bana bu kadar düşkün değildi 😞 emmek istemediğinden sarılma bağımız çok yoktu zaten emer pozisyonu hiç istemiyodu çığlık çığlıktı şimdi gögsüme kafasını koyuyo huzur buluyorum resmen 😞 6 bucuk Aylıkken sağımı bıraktım emmiyodu zaten ve çok ta azalmıştı ama bugün baktım bi damla çıkıyo hala 1 bucuk ay olucak nerdeyse süt hemen çekilmiyo aklınızda bulunsun kızlar,
Atak haftasımı geçiren varmı geçer mi durum evde tek başıma kendimi hayal edemiyorum,
Nazar mı değdi acaba çok hareketli kızım ama uykuyu severdi zorlamazdı sallarken kısa sürerdi hemen dalardı şimdi zorlanıyo dişimi acıyo canımı yanıyo off 🤦🏻‍♀️
29 ve 30. Haftalarda goruluyo bu anneden ayrilma korkusu belki daha uzun sureni vardir.
Dişte yapabilir, atakta olabilir kacinci haftadasiniz ?

Ayrılık kaygısı olabilir. Hepsi çok normal durumlar ara ara huyları değişecek. Sarılmaya ihtiyacı vardır :))

A Aycee09 yalnız kalınca ne yaparım deme, iş başa düşünce bir şekilde halloluyor.
Ben de uzun süredir ailemin yanındayım. Bikaç gündür bizimkiler yoktu, emin ol daha az yoruldum.
Ya da belki ben yalnızlık istiyorum artık ..

Kızlar ben yine bu çocuğa bakamıyo muyum olayına başladım sürwkli kafasını çarpıyor yavrum oturuyordu bir anda öne düştü koltuğın bacağına çarptı pencerenin önünde oturuyordu pencereye çarptı yazık kıyamıyorum ama artık dikkatim dağıldı sanırım
Mecburen izinler bitince işe başladım yarım gün ama annemi zorluyor bizimki de odadan dışarı çıkar çıkmaz öyle ağlıyo ki gözlerinden yaşlar dökülüyor
Kovid de bozdu biraz psikolojimi adliyedeyim insanlar yoğun hem bebek hem annrm için korkuyorum ücretsiz izin mi alsam diyorum://

7 ay 11 günlük olduk canım hafta tam olarak bilmiyorum 29.haftalardayız sanırım
Yok canim 29 degil kaan 6+29 bugun 30. Haftadayiz sizde sanirim 31 desiniz
Yanlış alarm olmasın? Belki sizin dişler daha hareketlenmedi. Önler kabarmamış diyorsun. Son muayenede doktor bakmış mıydı?
3 aydir kendi dr muza gitmiyoduk asm deki hemsiremiz baktiginda damaklari cok kabarmis agrisi cok olur arada agri kesici ver cok huysuzlanirsa 2 3 aya da patlar demisti. Dis oldugu cok belli o kesin de ne zaman cikacak Allah bilir :işsiz:

X