- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Süt ve yumurtaAlerjik derken süt mü protein mi başka bir şey mi?
Al benden de o kadar valla. Bizimkide öyle istiyor yattığım yerden emziriyorum valla kolum bir uyuşmuş ovalaya ovalaya anca geçtiYat kalki gectik biz ona bir de memede kalmayi ekledikgece Kaan memede ben oturarak uyumusum resmen artik bir duzene girse cok iyi olacak buyudukce daha da kotuye gidiyo dişleride hala patlamadi kafayi yiyorum evde
Ben şehriye bulgur vs verdim.Corbalarin icine pirinc harici baska bir sey koyuyo musunuz kizlar bugday, sehriye vs gibi ?
Nette arpa suyunun bebeklerde dis doneminde rahatlattigi bir yaziya denk geldim allerji yapar mi acaba
Kahvaltıları da sebze ağırlıklı yiyecek. Sebze harici ceviz verirsin yada badem,tam tahıllı ekmek veya bisküvi,pekmez.. Zeytin iki üç ay sonra sanırım.Süt ve yumurta
Ekmegi kendin mi yapiyosun yoksa hazir mi ?Kahvaltıları da sebze ağırlıklı yiyecek. Sebze harici ceviz verirsin yada badem,tam tahıllı ekmek veya bisküvi,pekmez.. Zeytin iki üç ay sonra sanırım.
Kendin de bir şeyler üretirsin. Sebzeli krep yapabilirsin mesela.
Hazır Zeyfcim.Ekmegi kendin mi yapiyosun yoksa hazir mi ?
Üzüm verdim. Karpuzu da sezon kapanmadan vericem :)Bir de suan karpuz suyu veya uzum suyu vereniniz var mi ? Nette uzum icin 7.8. ay karpuz icin 8. Ay yaziyo da
Benim kız tam bir karpuz hastası ben Bayadır veriyorum emziğine koyup suyunu emiyorBir de suan karpuz suyu veya uzum suyu vereniniz var mi ? Nette uzum icin 7.8. ay karpuz icin 8. Ay yaziyo da
Şeker verebildiğin kadar geç ver ben diyim 2 yaş sen yap 5 yaş :)Benim kız tam bir karpuz hastası ben Bayadır veriyorum emziğine koyup suyunu emiyorüzüm de verdim ama hep emziğe koyup veriyorum ya diğer türlü korkuyorum boğazına kaçar diye
Bu arada tarif verme çok mantıklı sürekli bI arayış içindeyim ne yapsam ki diye
sabahları patatesli omlet yapıyorum elimle yediriyorum
Bugün lor verdim
Pırasa yapmıştım pirinçli havuçlu blenderden geçirip biraz küçülttüm çok beğendi
Yoğurt ekşi gibi geldi azıcık şeker koydum onu da yedi
Ben karpuz suyu veriyorum bayağıdır3-4 kaşık hemen sulu kala yapıyorBir de suan karpuz suyu veya uzum suyu vereniniz var mi ? Nette uzum icin 7.8. ay karpuz icin 8. Ay yaziyo da
Bizim 7 bitmek üzere ben öğün olarak vermiyorum zaten yemiyor tadımdayızBebeği 6 aylık olan anneler siz neler verdiniz , günde kaç öğün yapıyorsunuz yoksa sadece tadım da misiniz
Seker 1 yasina kadar yasak hatta daha sonrasi icinde cok gerekli degil onun yerine meyvelerle tatlandir benceYoğurt ekşi gibi geldi azıcık şeker koydum onu da yedi
Hadi ya bende mi versem belki kabizligina iyi gelirBen karpuz suyu veriyorum bayağıdır3-4 kaşık hemen sulu kala yapıyorçok seviyor