- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorum. Döverek verdim hep.Kızlar bebişlere ceviz vermeye başladınız mı bizim doktorumuz 6. Ay kontrolde verebilirsin rondodan geçirip demişti 20 gün önce ama henüz vermedim. Kayınpederim taze ceviz getirmiş diğerleri eski ceviz verme bundan ver dedi ama taze cevizin Bi farklılığı olur mu diye tedirgin oldum. Şimdi doktora da hocam ceviz verin dediniz ama tazesini veriyim mi diye sormaya utanıyorum
Değişebilir tabi yanılma olabiliyor.Ben
mart annesiyim ikiii testte kiza benziyo denip sonradan değişen oldu mu acaba :) tamamen merak yoksa rabbim.hayirlsiini versin hepimize cevaplarınızı bekliyorum:)
Kiimm? Bugün yine beni doğduğuma pişman etti. Ağlayan sesi kulaklarımda çınlıyorUmarim bizi cok yormazlar. Akıllı uslu bebek olurlar
Her zamanki diş huzursuzlukları var. 3 aydır olan şeyler inan farkedemedim bile.Gözün aydın canım huysuzluklar arasında iştahsızlık var mı bizde sanki çıkaracağız
Yenidoğan döneminin nostaljisini yaşatıyor annesine :)İstanbulda emmek icin savas acan cocuk simdi memeden ayrilmiyo bu cocugun hic ortasi olmayacak mi acaba
Meme agzinda uyumak istiyo uyuyo emerken yatiriyim diyorum basiyo cigligi mememi cekip hemen emzik veriyorum onuda anliyo yine uyaniyo ne yapacagimi sasirdim vallahi
29. Haftadayiz annesinin onu birakacagini falan saniyolarmis 29 ve 30. Haftalarda sanirim onu yasiyo suan ayrilmak istemiyo boyle de yapisik ikiz gibiyiz sadece kucakta durmak istese amenna ama meme hep agzinda dursun istiyo
Sozde eve gelince uyku egitimi verecektimYenidoğan döneminin nostaljisini yaşatıyor annesine :)
Dayanamadım doktora sordum tabi oda verebilirsin dedi teşekkür ederim selozyVeriyorum. Döverek verdim hep.
Tazeyi de verebilirsin tabi :)
Evet. Eşim evle ilgileniyor hala ailemin yanındayım. Yakında gidicez :)@ selozy hallettiniz mi problemleri . En azından eşinle ?
Benim haftada ortalama 2 sinir krizim varAllahm kızımın şöyle saatlerce uyuduğunu ne zaman görebilrim acaba Yat kalk yat kalk kafa çok sersem oluyor
Ağlayasım geliyor bazen size de oluyor mu?
Alerjik derken süt mü protein mi başka bir şey mi?Oğlum alerjik bir bebek . 6 aylık tam . Şeftali kabak havuç patates tadımı yaptık . Şimdi ne yapacağım ne vereceğim yardımcı olur musunuz
Azıcık uyuyup nasıl bu kadar enerji toplayabildiğini soruyorum ona gülüyorBenim haftada ortalama 2 sinir krizim var
Yat kalki gectik biz ona bir de memede kalmayi ekledik gece Kaan memede ben oturarak uyumusum resmen artik bir duzene girse cok iyi olacak buyudukce daha da kotuye gidiyo dişleride hala patlamadi kafayi yiyorum evdeAllahm kızımın şöyle saatlerce uyuduğunu ne zaman görebilrim acaba Yat kalk yat kalk kafa çok sersem oluyor
Ağlayasım geliyor bazen size de oluyor mu?
Cok sevindim buna senin adina :)Evet. Eşim evle ilgileniyor hala ailemin yanındayım. Yakında gidicez :)