- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Karpuz suyu verdikten hemen sonra ve sulu yapıyorsa dokunuyor olabilir. ZincirKirma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeker için daha erken değilmi canım ya alıştırma bence meyve fln koyup versen daha iyi olur sanki askzor
@alihan ve ben ben tadım yapıyorum şuanda sadece öğün vermiyorum daha zaten yeni yeni anlıyor yemek olduğunu
Bende öyle düşünüyorum zaten normalde vermiyorumŞeker verebildiğin kadar geç ver ben diyim 2 yaş sen yap 5 yaş :)
İnsan vücuduna sadece zararı var.
Meyveyle sebzeyle birlikte yer belki. Öyle yiyecekse hiç yemesin.
Erik ve kayısı en etkilileri.Hadi ya bende mi versem belki kabizligina iyi gelir
Erik ve kayisiyi veriyorum yapiyo ama kati sekilde ve zorlanarak.Erik ve kayısı en etkilileri.
Bir de yediklerine daha fazla zeytinyağı eklemeye çalış.
Miktarı yavaş yavaş arttır.
Fırından. Tam tahıllı ekmek en uygunu demişti doktor.selozy sen hangi ekmekten kullaniyosun firindan mi paketli mi bir de nelerin icine katiyosun ?
Biz henüz tadımdayız canım zaten 29 şubat doğumlu Bade henüz 6 ay bitmedi bile doktorumuz 3 gün kuralı ile tadım yaptır dedi. Havuç, armut, patates, şeftali, kabak, kayısı bunları verdim bir günde kavun verdim sonra intte 8 ay sonrası yazıyordu vermedim bi daha ama o da alerji faln yapmadı öğün olarak önümüzdeki ay başlarız belki, artık süt yeterli gelmiyor gibime geliyor çiş kaka sayısı iyi ama saatte bir emzirsem emiyoBebeği 6 aylık olan anneler siz neler verdiniz , günde kaç öğün yapıyorsunuz yoksa sadece tadım da misiniz
Bana kalsa bende almayacaktim ama buraya gelince babannesi aldi. Bende ufak tefek islerimi yaparken ve wc giderken koyarim diye dusundugum icin alma demedim. Kaan her seyden cabuk sıkılan bir bebek oldugu icin zaten icinde uzun uzun oturmuyo o yuzden cok takmiyorum yurutece bindi meselesini.Biz henüz tadımdayız canım zaten 29 şubat doğumlu Bade henüz 6 ay bitmedi bile doktorumuz 3 gün kuralı ile tadım yaptır dedi. Havuç, armut, patates, şeftali, kabak, kayısı bunları verdim bir günde kavun verdim sonra intte 8 ay sonrası yazıyordu vermedim bi daha ama o da alerji faln yapmadı öğün olarak önümüzdeki ay başlarız belki, artık süt yeterli gelmiyor gibime geliyor çiş kaka sayısı iyi ama saatte bir emzirsem emiyo
Bu konuda çok dertliyim aslında. Kilosu iyi buna çok seviniyorum hemde sütüm yetiyor diye düşünüyorum ama benim artık belim ayaklarım kollarım ciddi ciddi çok ağrımaya başladı bugün ilk kez yürütece oturttum çok da sevdi etrafı daha rahat görebilmek ve geri geri de olsa tek başına hareket etmek hoşuna gitti sanırım. İntte okuyorum yürüteçi hep zararlı olarak yazmışlar iyide biz hepimiz öyle büyüdük eğer bir çözüm yolu bulmazsam da zararın büyüğü bana olacak. Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda var mı aranızda yürüteç kullanan ?
Bende sadece işim varken koyuyorum yoksa mümkünatı yok ne tuvalete gidebilirim ne bi iş yapabilirimBiz henüz tadımdayız canım zaten 29 şubat doğumlu Bade henüz 6 ay bitmedi bile doktorumuz 3 gün kuralı ile tadım yaptır dedi. Havuç, armut, patates, şeftali, kabak, kayısı bunları verdim bir günde kavun verdim sonra intte 8 ay sonrası yazıyordu vermedim bi daha ama o da alerji faln yapmadı öğün olarak önümüzdeki ay başlarız belki, artık süt yeterli gelmiyor gibime geliyor çiş kaka sayısı iyi ama saatte bir emzirsem emiyo
Bu konuda çok dertliyim aslında. Kilosu iyi buna çok seviniyorum hemde sütüm yetiyor diye düşünüyorum ama benim artık belim ayaklarım kollarım ciddi ciddi çok ağrımaya başladı bugün ilk kez yürütece oturttum çok da sevdi etrafı daha rahat görebilmek ve geri geri de olsa tek başına hareket etmek hoşuna gitti sanırım. İntte okuyorum yürüteçi hep zararlı olarak yazmışlar iyide biz hepimiz öyle büyüdük eğer bir çözüm yolu bulmazsam da zararın büyüğü bana olacak. Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda var mı aranızda yürüteç kullanan ?
Biz takımdayız hala pek yemiyor bizimkiBebeği 6 aylık olan anneler siz neler verdiniz , günde kaç öğün yapıyorsunuz yoksa sadece tadım da misiniz
İlk haftalar bikaç kaşık. Gittikçe arttırırsın. Birden artarsa kabızlık hazımsızlık olabilir. İçgüdülerime göre hareket ettim ben. Bi ay sonra ortalama yarım kase kadar yiyebilir. Ben miktara bakmıyorum artık.Ek gıdayı ne miktarda vermek lazım? Çok farklı şeyler var nette
Bende almadım kardeşimin kızının ki var ona koydum ilk kez baya durdu sıkılmadı hemen. Bende uzun değil ama belim kolum dinlenicek kadar koyucam bundan sonra. Bizimkide öne doğru gitmeyi bilmiyo henüz geri geri itiyo kendiniBana kalsa bende almayacaktim ama buraya gelince babannesi aldi. Bende ufak tefek islerimi yaparken ve wc giderken koyarim diye dusundugum icin alma demedim. Kaan her seyden cabuk sıkılan bir bebek oldugu icin zaten icinde uzun uzun oturmuyo o yuzden cok takmiyorum yurutece bindi meselesini.
Bizimkiside geri geri gidiyo. Dun camasir asarken camasir odasinin onune getirdim kendini geri ite ite odasina soktu sonra beni goremeyince aglamaya basladi henuz arka ve yana dogru gitmeyi biliyo önü kesfedemedi
Bade de biraz daha alışınca öyle olacağını sanıyorum bende biraz dinlenirim şu ağrılarım geçer inşllhBende sadece işim varken koyuyorum yoksa mümkünatı yok ne tuvalete gidebilirim ne bi iş yapabilirim
Çok uzun süre durmayınca bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası
Bizimki evde fır dönüyor valla odalar arası koyduğum yerde bulamıyorum çok seviyor çok heyecanlanıyor
Canım baya olmuş yazalı yeni gördüm ben vallahi bizimki yataktan düştü bişey olmadı yüksek ihtimalle kaan alpe de bişey olmamıştır zaten şimdiye kadar uyuyup uyanmıştır da kusma falan olmadıysa korkma Çok geçmiş olsun bu arada o kadar dikkat ediyoruz yinede oluyo mutlaka böyle kazalarKaan Alp yerde otururken arkaya dogru dustu kafasinin arkasini haliya vurdu kizardi biraz agladi sonra oyun oynamaya devam etti az oncede emdi uyudu bir sey olmaz degil mi
Canımm çok geçmiş olsun Allaha emanet inşallah bişey olmamıştır olmazda. Ben biraz evhamlıyım düşme konularında. Sonrasında takip edilmesi en doğrusu Allah esirgesin kötü bişey olmaması için. Umarım iyisinizdir.Kaan Alp yerde otururken arkaya dogru dustu kafasinin arkasini haliya vurdu kizardi biraz agladi sonra oyun oynamaya devam etti az oncede emdi uyudu bir sey olmaz degil mi