2020 Şubat Anneleri

Kesinlikle yanında olmak tabikide ama kısa süreli bırakabilirmiyim diye düşündüm gün boyu değil yemek yaparken vs evde nasıl olucağız hiç bilmiyorum daha var eve dönmeme duruma göre bakıcam emeklicekleri için süpürmek silmek şart ki yapmasan olmaz zaten ek gıda hazırlıyoruz oda zahmetli benim halılarım hala tüğ çıkarıyo değiştirmeyi düşünüyorum inceler var yıkanabilir diye satılıyo ondan alsam iyi olucak tek taktığım şuan bu tüğ meselesi,
teyzemde yeni evli burda bile eli ayağı hep tüğ falan oluyo

Elleri her yerde ve sonra ağızlarında..
Sistemleri çok iyi çalışıyor yoksa enfeksiyon kapmamaları mümkün değil A Aycee09
Denizin evde dokunmadığı yer yok. Hadi yerler siliniyor ama halıları ne kadar süpürsen de bakteri yuvası.
Mükemmeli arayıp kendini germe. Eli ayağı hep tüy olacak,alışalım :)

Mükemmeli aramak değil :) alışıcak tabikide o kdar pipirikli değilim zaten çocukların baktarilerede ihtiyacı var :) çok fazla tüğ yeni halı tüğü bu normal bişey değil ki Allah korusun korkum astım falan olur o yüzden
Gözünüz aydın gelmiş dişler darısı bize durup dururken bağırmaları varmıydı bizimki Trt koro ekibinde sanki

Bizim de 10 gün önce alt 2 dis aynı anda çıktı memeler isirilmaya başlandı 6. 5 aylık olduk bugün. 2 haftadır falan yerde komando gibi sürünerek gidiyordu birkaç gündür emeklemeye başladı. Şükür atak haftamızi atlatinca keyifler yerine geldi. Bu hafta seminerlerle beraber okullar açılıyor hiç uzun süre ayrı kalmadık nasıl olacak dayanacak mi merak ediyorum

Evet 3 aylikken sistiler ama hala patlayipta cikamadilar cok zorumuz var
Aaaa oda zorluyodur yavrum yaa bizde görünürde bişey yok ama çok huysuzlaştı eli ağızında kehribarını çıkarmıyorum çıkarınca salyalanıyo onu fark ettim, bu diş nasıl çıkıyo birden mi şişmeyende oluyomuş çıkanlar anlatabilirmi nasıl farkediyosunuz mesela sabah uyandın aaa diş çıkmış gibimi oluyo ucumu görünüyo çıkınca sadece çok merak ediyorum hazırlayalımda kendimizi

Yemek yerken kaşığı ısırınca anladım
Ama damaklarından da belli oluyor beyazlık

Evet onlar kimyasal. Ben de taşınıyorum tüm halılar yeni olacak :/
Odasına antialerjik halı düşünüyorum var mı halı önerisi olan kızlar? Siz bebek odalarına nasıl halı aldınız?

Evet onlar kimyasal. Ben de taşınıyorum tüm halılar yeni olacak :/
Odasına antialerjik halı düşünüyorum var mı halı önerisi olan kızlar? Siz bebek odalarına nasıl halı aldınız?
Benim halılar bambu ama onlardanda tüğ çıkıyo baya aklında bulunsun ısınma gibi sorunun yoksa eğer silivrideydin dimi ince kilim tarzı halılara yönel o tüğleri arındırmak o kadar zor ki yıkatmak fayda etmiyo süpürdükten sonra koltuklarımın yataklarımın altı pamuk pamuk ne çektiğimi ben biliyorum kimseye önermiyorum yani,
Aryanın odasına yaptırmıştım instagramda bi sayfadan antialerjik yıkanabilen bi halı diye aldık ama nasıl bilmiyorum odası şuan depo gibi

Ayy maşallah Rabbim esirgesn. Benim kızım çok tembel bu durum beni çok üzüyor. Hiç basmıyor, yurutece koyuyorum ağlıyor. Sürünmeye hiç cabalamiyor. Ayakta saatlerce tutuyorum basmıyor.

Kızlar bebişlere ceviz vermeye başladınız mı bizim doktorumuz 6. Ay kontrolde verebilirsin rondodan geçirip demişti 20 gün önce ama henüz vermedim. Kayınpederim taze ceviz getirmiş diğerleri eski ceviz verme bundan ver dedi ama taze cevizin Bi farklılığı olur mu diye tedirgin oldum. Şimdi doktora da hocam ceviz verin dediniz ama tazesini veriyim mi diye sormaya utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…