Kesinlikle yanında olmak tabikide ama kısa süreli bırakabilirmiyim diye düşündüm gün boyu değil yemek yaparken vs evde nasıl olucağız hiç bilmiyorum daha var eve dönmeme duruma göre bakıcam emeklicekleri için süpürmek silmek şart ki yapmasan olmaz zaten ek gıda hazırlıyoruz oda zahmetli benim halılarım hala tüğ çıkarıyo değiştirmeyi düşünüyorum inceler var yıkanabilir diye satılıyo ondan alsam iyi olucak tek taktığım şuan bu tüğ meselesi,Ben de çitlerden düşündüm ama en iyisi yanında olarak bu süreci atlatmak. Gerekirse hiçbir iş yapmam. Benim kız da düz duvara tırmanıyor, tüm evi geziyor tutunup kalkmaya çalışıyor devriliyor eşyaları çekip düşürüyor.
Hadi gozunuz aydin darisi basimizaBu arada dün ilk dişimiz çıktı. Huysuzluklar hızla devam ediyor. Yanındaki de gelmek üzere gibi.
Mükemmeli aramak değil :) alışıcak tabikide o kdar pipirikli değilim zaten çocukların baktarilerede ihtiyacı var :) çok fazla tüğ yeni halı tüğü bu normal bişey değil ki Allah korusun korkum astım falan olur o yüzden
Evet 3 aylikken sistiler ama hala patlayipta cikamadilar cok zorumuz varÇıkmadımı sizinki daha damakları şişmişti sanki erken
Aaaa oda zorluyodur yavrum yaaEvet 3 aylikken sistiler ama hala patlayipta cikamadilar cok zorumuz var
Yemek yerken kaşığı ısırınca anladımAaaa oda zorluyodur yavrum yaabizde görünürde bişey yok ama çok huysuzlaştı eli ağızında kehribarını çıkarmıyorum çıkarınca salyalanıyo onu fark ettim, bu diş nasıl çıkıyo birden mi şişmeyende oluyomuş çıkanlar anlatabilirmi nasıl farkediyosunuz mesela sabah uyandın aaa diş çıkmış gibimi oluyo ucumu görünüyo çıkınca sadece çok merak ediyorum hazırlayalımda kendimizi
Evet onlar kimyasal. Ben de taşınıyorum tüm halılar yeni olacak :/Mükemmeli aramak değil :) alışıcak tabikide o kdar pipirikli değilim zaten çocukların baktarilerede ihtiyacı var :) çok fazla tüğ yeni halı tüğü bu normal bişey değil ki Allah korusun korkum astım falan olur o yüzden
Gözünüz aydın gelmiş dişler darısı bize durup dururken bağırmaları varmıydı bizimki Trt koro ekibinde sanki
Benim halılar bambu ama onlardanda tüğ çıkıyo baya aklında bulunsun ısınma gibi sorunun yoksa eğer silivrideydin dimi ince kilim tarzı halılara yönel o tüğleri arındırmak o kadar zor ki yıkatmak fayda etmiyo süpürdükten sonra koltuklarımın yataklarımın altı pamuk pamuk ne çektiğimi ben biliyorumEvet onlar kimyasal. Ben de taşınıyorum tüm halılar yeni olacak :/
Odasına antialerjik halı düşünüyorum var mı halı önerisi olan kızlar? Siz bebek odalarına nasıl halı aldınız?
Gözünüz aydın canım darısı başımızaBu arada dün ilk dişimiz çıktı. Huysuzluklar hızla devam ediyor. Yanındaki de gelmek üzere gibi.
Ayy maşallah Rabbim esirgesn. Benim kızım çok tembel bu durum beni çok üzüyor. Hiç basmıyor, yurutece koyuyorum ağlıyor. Sürünmeye hiç cabalamiyor. Ayakta saatlerce tutuyorum basmıyor.Ben de çitlerden düşündüm ama en iyisi yanında olarak bu süreci atlatmak. Gerekirse hiçbir iş yapmam. Benim kız da düz duvara tırmanıyor, tüm evi geziyor tutunup kalkmaya çalışıyor devriliyor eşyaları çekip düşürüyor.
Hiç basmıyor mu? Ayaklarına güç vermiyor mu?Ayy maşallah Rabbim esirgesn. Benim kızım çok tembel bu durum beni çok üzüyor. Hiç basmıyor, yurutece koyuyorum ağlıyor. Sürünmeye hiç cabalamiyor. Ayakta saatlerce tutuyorum basmıyor.
Ben de yakında eve dönüyorum. Yardım edebilecek kimsem olmayacak. Geçinip gidicez artık bu bebelerle :)Annem istanbul a geri dondu
Bakalim Kaan ile neler yapacagiz
Umarim bizi cok yormazlar. Akıllı uslu bebek olurlarBen de yakında eve dönüyorum. Yardım edebilecek kimsem olmayacak. Geçinip gidicez artık bu bebelerle :)
Gözün aydın canım huysuzluklar arasında iştahsızlık var mı bizde sanki çıkaracağızBu arada dün ilk dişimiz çıktı. Huysuzluklar hızla devam ediyor. Yanındaki de gelmek üzere gibi.