2020 Şubat Anneleri

Ben
mart annesiyim ikiii testte kiza benziyo denip sonradan değişen oldu mu acaba :) tamamen merak yoksa rabbim.hayirlsiini versin hepimize cevaplarınızı bekliyorum:)

Veriyorum. Döverek verdim hep.
Tazeyi de verebilirsin tabi :)

Ben
mart annesiyim ikiii testte kiza benziyo denip sonradan değişen oldu mu acaba :) tamamen merak yoksa rabbim.hayirlsiini versin hepimize cevaplarınızı bekliyorum:)
Değişebilir tabi yanılma olabiliyor.
Benim ikili testimi yapan doktorum profesör perinatalogtu. Doğru tahmin etti ama yüzde seksen demişti. Kesin belli olmuyormuş.

Gözün aydın canım huysuzluklar arasında iştahsızlık var mı bizde sanki çıkaracağız
Her zamanki diş huzursuzlukları var. 3 aydır olan şeyler inan farkedemedim bile.
İkinciyi bekliyorum o da çıkınca rahatlar umarım.
Dikkat çekici bi iştahsızlık olmadı ama olabiliyormuş

İstanbulda emmek icin savas acan cocuk simdi memeden ayrilmiyo bu cocugun hic ortasi olmayacak mi acaba
Meme agzinda uyumak istiyo uyuyo emerken yatiriyim diyorum basiyo cigligi mememi cekip hemen emzik veriyorum onuda anliyo yine uyaniyo ne yapacagimi sasirdim vallahi
29. Haftadayiz annesinin onu birakacagini falan saniyolarmis 29 ve 30. Haftalarda sanirim onu yasiyo suan ayrilmak istemiyo boyle de yapisik ikiz gibiyiz sadece kucakta durmak istese amenna ama meme hep agzinda dursun istiyo

Yenidoğan döneminin nostaljisini yaşatıyor annesine :)

Allahm kızımın şöyle saatlerce uyuduğunu ne zaman görebilrim acaba Yat kalk yat kalk kafa çok sersem oluyor
Ağlayasım geliyor bazen size de oluyor mu?

Oğlum alerjik bir bebek . 6 aylık tam . Şeftali kabak havuç patates tadımı yaptık . Şimdi ne yapacağım ne vereceğim yardımcı olur musunuz

Benim haftada ortalama 2 sinir krizim var
Azıcık uyuyup nasıl bu kadar enerji toplayabildiğini soruyorum ona gülüyor
Allahım insan kızamıyor da
Valla bu yorgunluk bir yerden patlak verecek diye korkuyorum

Allahm kızımın şöyle saatlerce uyuduğunu ne zaman görebilrim acaba Yat kalk yat kalk kafa çok sersem oluyor
Ağlayasım geliyor bazen size de oluyor mu?
Yat kalki gectik biz ona bir de memede kalmayi ekledik gece Kaan memede ben oturarak uyumusum resmen artik bir duzene girse cok iyi olacak buyudukce daha da kotuye gidiyo dişleride hala patlamadi kafayi yiyorum evde

Corbalarin icine pirinc harici baska bir sey koyuyo musunuz kizlar bugday, sehriye vs gibi ?

Nette arpa suyunun bebeklerde dis doneminde rahatlattigi bir yaziya denk geldim allerji yapar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…