2020 Şubat Anneleri

Erzurum’da yöresel ürünler satan yerler var ordan alıyoruz sütü maya da satıyorlar. Eşim yapıyor fırında. Daha hiç süt yapmak kısmet olmadı eşim üstlendi bu görevi. Çocuklarım yoğurt yiyor.

Kızlar regl süreniz değişti mi 31 gün arayla oluyorum ve son iki reglim 3-4 gün sürmeye başladı. Normali 8 gündü. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Azalıyor artık.

Kızlar regl süreniz değişti mi 31 gün arayla oluyorum ve son iki reglim 3-4 gün sürmeye başladı. Normali 8 gündü. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Azalıyor artık.
Benim aynı oluyor 3 kere oldum ilk ikisi çok fazlaydı miktar olarak sonuncusu normaldi. Günü de aynı
Anca düzene girer ya

Bizimkinde sürekli ağlıyor ben yer değişimine bağlıyorum çok yer değiştirdik bugün biraz daha iyi
Huysuz zamanlar başlıyor sanırım

.Kızlar ben artık bu komşulardan deliricem. Sabahın 8.30 unda ev sürüyor kadın hemde yatak odası tak tuk. Batuhanı zaten zor uyutuyorum çocuk geri uyanıyor. Hayır sitede oturuyoruz sabah 10dan önce ses yapmak yasak. Kavga da etmek istemiyorum normal değiller belli. Ama böyle de huzur bulamıyorum kendimi yiyorum artık.

Arkadaşlar sizin bebişleriniz ne durumda, aryayı durduramıyorum ben düz duvara tırmanmaya çalışıyo resmen kendini bi o yana bi bu yana atıyo bi dk durmuyo hep böylemi olur düzelir mi bağırıyo bide sürekli hırsla yapıyo yapıcaklarını korkuyorum hep böyle olur diye

Hanimlar selam mesaji yanlislikla buraya atmisim silemiyorum da dikkate almayin lütfen:)

Biz mama sandalyesine geçemedik daha

Onu geçen 3 yıl bende yaşadım. Üst komşunun iki küçük oğlu vardı. Yatak odasını çocuk odası yapmış sürekli gürültü geliyordu . Tam uyutuyordum tak diye birşey atıyorlardı yere çocuk bağırarak uyanıyordu. Sömestir tatilinde 2-3 aile geliyordu kayak yapmak için evi yıkıyorlardı. Baktım olmuyor çıktım konuştum. Gördüğüm yerde uyardım. Ama zaman zaman yine kudurdular eşimde uyardı. Şimdi de tayin olup gittiler bakalım yerlerine kim gelecek. İnş. Sağ duyulu gürültücü insanlar değildir. Seninkiler ev sahibi mi kiracı mı. Bayan ev hanımı mı . Bir çıkıp anlat istersen halini. Belki anlayış gösterirler.

Bizimki tam kucakçı. Sürekli beni ve babasını istiyor. Taşımaktan yorulduk artık. Başka kimsede durmuyor. Verince anlıyor başlıyor ağlamaya. Yerde oynamak istemiyor. Deniz de dur durak bilmiyor kurt var sanki. Bedenen ve ruhen maalesef yıprandık.

Aryada hiç kucakçı değil özgür ruhlu bi kız odalardan kaçmaya başladı artık dizinin üzerinde de duruyo kısa süreli sürünme evresinide aşıcak daha çok zorlanıcam hissediyorum

2 senedir bende cekiyorum. Ust katimdaki tam bir temizlik hastasi. Seninkinin yine saati iyiymis bizimkisi sabah 6 7 gece 12 1 aklina ne zaman eserse gunde en az 2 kere falan ev supuruyo en sesli sekilde. Biraz cins bir kadin esim kac kere esiyle konustu adam bile bezmis abi haklisin ama laf dinletemiyorum diyomus. Dogumdan sonra eve geldigimizde 10 gun cok siddetli bas agrim olmustu yatip uyuyacagim sesten uyuyamiyorum kv cikti yukari durumu anlatti supurmem gerek istanbula gidicem ne yapabilirim demis ve supurmeyede devam etti
Benim oglum dogdugundan beri ayaklari hic durmuyo, eliyle yapamadigini ayagiyla yapmaya calisiyo ayaklari ellerinden daha aktif. Yuzunu kendine dogru tutma sakin gobeginden basliyo tirmanmaya abartisiz kafanin ustune kadar cikiyo. Yere koltuk kenarina koyuyoruz dik dursun diye koltuga tirmaniyo Cok aktif cok hareketli bir bebek korkuyorum valla kaşla göz arasi bir sey yapip kendine zarar verecek diye

Bende korkuyorum aynı aynı tırmanıyo resmen çitlerden alsam mı evime gidince evde nasıl öncülem bilmiyorum kısıtlamak hiç istemiyorum

Düzensizlik oluyor cnm bnmde günlerin de de sapıtma oluyor mesela bu ay 41 gün de oldum aslında 28-29 olurdu ama baya gelmedi hatta test bile yaptım korkumdan büyük ihtimal emzirme dönemnden kaynaklıdır.

Bende korkuyorum aynı aynı tırmanıyo resmen çitlerden alsam mı evime gidince evde nasıl öncülem bilmiyorum kısıtlamak hiç istemiyorum
Ben de çitlerden düşündüm ama en iyisi yanında olarak bu süreci atlatmak. Gerekirse hiçbir iş yapmam. Benim kız da düz duvara tırmanıyor, tüm evi geziyor tutunup kalkmaya çalışıyor devriliyor eşyaları çekip düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…