2020 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlarr

Dun eve girince evi yadirgadim ya 2 aydir yoktum cok garipsedim neden bilmiyorum

Buraya kış geliyo yavastan annemlerde sadece bezle gezen cocuk dun usudu evde bacaklari sogudu eski uzun kollu takimlarindan giydirdik gobek disarida paçalar yukarida ay cok komik oldu kucucuk kalmislar

Valiz bosaltiyorum 1 saattir ay cocuklu olmak ne zormus her yer onun esyalariyla dolu. Kiyafetleri, damlalari, bezleri, oyuncaklari derkeennnn koca buyuk valizi resmen Kaan Alp kullanmis

Arada neredesiinn 2 kisilik hayatt diye soylenmiyo degilimm

Tabii varligina sonsuz sukur olsun minik adamimin

Günaydın kızlar bayadır fırsat bulup giremiyorum herkez iyidir umarım,
Teyzemdeyim hala hata etmişim çok erken geldim eşimin gelmesine 11 gün var şafak sayıyorum resmen nasıl özledim dengemde bozuldu evimi özledim bi annemdeydim ordan buraya gelmek yordu artık eve gidince evden çıkmıcam anneme bile gitmicem yani
teyzeminde bebegi var 2 çocuk çok zor gerçekten şuan kız kardeşim yanımda baya desteği oluyo ama cuma dönücek gidince napıcaz bilmiyorum
Aryaya gelelim hiç durmuyo çok hareketli bi çocuk kalkmaya bile başladı yavaştan emekleme pozisyonunada az kaldı bildiğin hıp hızlı dirseklerde destekleyerek sürünüyo dönüyo oturuyo yatıyo, biz uyurken etrafı 2 kat yastıklarla çevrili aşmış odadan çıkmış salona koşar gibi sürünüyo resmen teyzem videosunu çekmiş sanırım diş problemi var tetagil kullanmaya başladım rahatlıyo biraz gibi ama mızmız sürekli görünürde kabaran bi dişte yok ama damaklarında var bi hareketlilik sanki umarım ağrısız sızısız çıkar yoksa perişan olurum buralarda

Kızlar yoğurdu kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Yapıyorsanız sütü nerden alıyorsunuz? Altın süt filan varya marketlerde onunla yapan oldu mu aranızda

Kızlar yoğurdu kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Yapıyorsanız sütü nerden alıyorsunuz? Altın süt filan varya marketlerde onunla yapan oldu mu aranızda
Ben şuan bulunduğum yerde sütü zor buldum sütcüden mayada süzme yoğurttan getirmiş kadın çok ekşi oldu bişeye yaramadı, günlük süt ve hazır yoğurt mayasından kendim yaptım mecbur altın süt duymadım hiç

Hazır mayayı nerden buldun canım ben birkaç markete girdim bulamadım da bide tam tutuyor mu yoğurt

Hazır mayayı nerden buldun canım ben birkaç markete girdim bulamadım da bide tam tutuyor mu yoğurt
Normal yoğurt yediğimiz varya maya dediğim o napım bulamadım sütcü sütü 10 günde getirdi nerdeyse bekle bekle bide ekşi olunca çareyi böyle buldum ondan 1 litreye 1 kaşık tutuyo ölçüyorum ben derecesi 50 olunca yapıyorum taş gibi oluyo tadıda güzeldi sevdi meyveli veriyorum sadeyi unuttu kaç gün yemedi çocuğum

Ha hazır yoğurttan maya yaptın anladımm
Ama benim kızıma hazır yoğurt alerji yaptı yaaaaaa

Eklentiler

• 08C89E0B-3707-444A-9799-1329A2AD01E0.jpeg
    36,8 KB · Görüntüleme: 21
Sıvı ve kuru formu var sıvı formuyla daha kolay oluyor onu söylemeyi unuttum
Kayınvalidemin inekleri var aslında ama sürekli gidemiyoruz memlekete
Marketten günlük süt alsam tutar mı acaba
Hiç yapmadım da

Gunaydin kizlar.
10 adet 210 cc lik mama kavanozlari aldim asiri derecede isime yaradi.
2 ogunluk corba, pure yapiyorum yarisini sicakken kavanoza dokup agzini kapatip soguyunca dolaba atiyorum ertesi gune hazir oluyo. Yogurt falan koyuyorum. Kabizlik sorunumuz oldugu icin kayisi kaynatip suyunu koyuyorum sakliyorum. Tavsiye ederim cok is goruyolar. Disari cikarkende yanima aliyorum.

Eklentiler

• P_20200820_092336_vHDR_Auto_HP.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…