- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Tetagil ama cok bi rahatlatma olmuyo sadece dis gelisimi acisindan daha cok faydasi var.Diş için zararsız organik birşey var mı kullanan ?
Canım kullanmadım ama osanit diş toplarını herkes öneriyor. Bir araştır bakalımDiş için zararsız organik birşey var mı kullanan ?
PAhalıııııCanım kullanmadım ama osanit diş toplarını herkes öneriyor. Bir araştır bakalım❤
Öyle mi fiyatına bakmamıştım. Bir şey daha öneriyorlardı ama ismini tam hatırlayamadım tekrar bi araştırayım aklıma gelirse yazarım. Böyle doğal olan şeylerin fiyatı genelde çok uçuk oluyor.PAhalııııı
Ben şuan bulunduğum yerde sütü zor buldum sütcüden mayada süzme yoğurttan getirmiş kadın çok ekşi oldu bişeye yaramadı, günlük süt ve hazır yoğurt mayasından kendim yaptım mecbur altın süt duymadım hiçKızlar yoğurdu kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Yapıyorsanız sütü nerden alıyorsunuz? Altın süt filan varya marketlerde onunla yapan oldu mu aranızda
Hazır mayayı nerden buldun canım ben birkaç markete girdim bulamadım da bide tam tutuyor mu yoğurtBen şuan bulunduğum yerde sütü zor buldum sütcüden mayada süzme yoğurttan getirmiş kadın çok ekşi oldu bişeye yaramadı, günlük süt ve hazır yoğurt mayasından kendim yaptım mecbur altın süt duymadım hiç
Normal yoğurt yediğimiz varya maya dediğim o napım bulamadım sütcü sütü 10 günde getirdi nerdeyse bekle bekle bide ekşi olunca çareyi böyle buldum ondan 1 litreye 1 kaşık tutuyo ölçüyorum ben derecesi 50 olunca yapıyorum taş gibi oluyo tadıda güzeldi sevdi meyveli veriyorum sadeyi unuttu kaç gün yemedi çocuğumHazır mayayı nerden buldun canım ben birkaç markete girdim bulamadım da bide tam tutuyor mu yoğurt
Ha hazır yoğurttan maya yaptın anladımmNormal yoğurt yediğimiz varya maya dediğim o napım bulamadım sütcü sütü 10 günde getirdi nerdeyse bekle bekle bide ekşi olunca çareyi böyle buldum ondan 1 litreye 1 kaşık tutuyo ölçüyorum ben derecesi 50 olunca yapıyorum taş gibi oluyo tadıda güzeldi sevdi meyveli veriyorum sadeyi unuttu kaç gün yemedi çocuğum
Canım migroslarda maya var.Hazır mayayı nerden buldun canım ben birkaç markete girdim bulamadım da bide tam tut
Hazır mayayı nerden buldun canım ben birkaç markete girdim bulamadım da bide tam tutuyor mu yoğurt
Yaptın mi peki hiç nasıl oluyorCanım migroslarda maya var.
Tetagil ve dentigel kullnyrmDiş için zararsız organik birşey var mı kullanan ?
Süthaneden alıyrz cnm onunla mayalıyrmKızlar yoğurdu kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Yapıyorsanız sütü nerden alıyorsunuz? Altın süt filan varya marketlerde onunla yapan oldu mu aranızda
Çok güzel oluyor canım. Deneyebilirsin. Youtube dada kullanan çok anne var ve sanırım migros ve carrefour da maya başka çeşitleride mevcut ben bunu tercih ettim.Yaptın mi peki hiç nasıl oluyor
Sıvı ve kuru formu var sıvı formuyla daha kolay oluyor onu söylemeyi unuttumÇok güzel oluyor canım. Deneyebilirsin. Youtube dada kullanan çok anne var ve sanırım migros ve carrefour da maya başka çeşitleride mevcut ben bunu tercih ettim.
Kayınvalidemin inekleri var aslında ama sürekli gidemiyoruz memleketeSıvı ve kuru formu var sıvı formuyla daha kolay oluyor onu söylemeyi unuttum