2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar aranızda yeniyim ve ilk anneligim malum çıkamıyoruz dışatıya ve ankaradayım bebegim 83 günlük sütüm yetmedigi için aptamil ile destekliyorum ve emmiyo sagıyorum günde 4 defa 130 veya 120 anne sütü günde 3 defa da 120 veya 90 aptamil veriyorum kilosu boyu güzel sadece saglık ocagına aşıları için götürdüm akşamları ateşini ölçtügümde 37 veya yakın degerler çıkıyor ama neşesi yerinde bazende kusuyor gazını çıkardıgım halde kimsede yok yanımda bebegi olan doktorada gitmeye korkuyorum inşallah yanlış bir şrçeyler yapmıyırumdur tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa sevinirim

Gayret güzel herşey yolunda gözüküyor

Beyaz parçada ince bir kesik oluşursa sağamıyor. Elinde ucunu açtırıp kontrol edebilirsin. Sen yine de bi değiştirip dene bakalım.

Beyaz parçada ince bir kesik oluşursa sağamıyor. Elinde ucunu açtırıp kontrol edebilirsin. Sen yine de bi değiştirip dene bakalım.
Denedim en önemli parçasıymış. adıda valf araştırdım sadece sudan geçirmek gerekiyomuş onu kaynar sularada soktum ben heralde zarar verdi. emzirmiştim az çıktı ama çekimi daha iyidi

Emiyorsa neden sağıyorsun süt artsın diye mi?
Önce emzirip sonra sağıyorsun dimi? Gece uzun uyuyorsa sen o sırada uyanıksan yatmadan sağabilirsin mesela.
Ama emiyorsa ona sağarak verme. İyice biberona alışır. Emmeyi bırakmaması için emzirmen şart.
Ben yandım eller yanmasın

Ne kadar var merak ediyorum tabi bide artması için uyku arasında emdiği için tam boşaltmıyo gibi uyumadan önce sağıyorum aynen çıktığı kadar sabah emzirmeden sonra veriyorum onuda sonra mama, çok alıştı çok eds sistemide olmadı uyanıkken emmediği için gündüzleri tek onunla çok zorlanırım zaten.
Bende yandım

Eds neden olmamıştı?

Bende sagarak veriyorum arada emiyor bazen görmek bile istemiyor artık emmeyi bırakınca sagıyorum bakıyorum çok az emmiş aç açına uyumuş böyle böyle 3 aylık olcaz mamada verdigim için iyice biberona alıştı bazen zorla emmesini saglıyorum baya bi aglıyo sonra azıcık emiyo uyuyo acemilik işte keşke hiç biberon vermek zorunda kalmasam ama sadece sütüm yetersiz o türlüde bütün gün aranıyor aglıyor kıyamıyorum inşallah tamamen bırakmaz emmeyi bu arada sagarak sütüm arttı benim daha azdı

Kızlar ateşi hep 37 ve ya yakını normalmi bazen 36.5 bazen 37.3 acaba incemi giydirsem normalmi doktorami götürsem

Valla cok iyi dayandin bazen oglum tek memeyi emip uyuyo gunduz digerini sagiyorum 5. Dakikada sıkılıp birakiyorum aklima hep sen geliyosun o ara

Valla cok iyi dayandin bazen oglum tek memeyi emip uyuyo gunduz digerini sagiyorum 5. Dakikada sıkılıp birakiyorum aklima hep sen geliyosun o ara
Son günlerde yine emmiyor. On gün kadar emmişti.
Süt gitmedikçe bir sene kadar böyle devam edicem.
Zamanla öğün sayısı azalacak. Günde bir öğün ek gıdayla başlayacak 9 aydan sonra süt ve gıda yarı yarıya olacak. Yaa sabır :)

Hadi bakalim insaAllah sizin az kaldi ek gida ile tanismaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…