Gayret güzel herşey yolunda gözüküyorMerhaba kızlar aranızda yeniyim ve ilk anneligim malum çıkamıyoruz dışatıya ve ankaradayım bebegim 83 günlük sütüm yetmedigi için aptamil ile destekliyorum ve emmiyo sagıyorum günde 4 defa 130 veya 120 anne sütü günde 3 defa da 120 veya 90 aptamil veriyorum kilosu boyu güzel sadece saglık ocagına aşıları için götürdüm akşamları ateşini ölçtügümde 37 veya yakın degerler çıkıyor ama neşesi yerinde bazende kusuyor gazını çıkardıgım halde kimsede yok yanımda bebegi olan doktorada gitmeye korkuyorum inşallah yanlış bir şrçeyler yapmıyırumdur tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa sevinirim
Ben hiç yapmadımKızlar kundak yapıyor musunuz? Yaz geliyor bırakmak istiyorum ama hiç eli durmuyo ki
Beyaz parçada ince bir kesik oluşursa sağamıyor. Elinde ucunu açtırıp kontrol edebilirsin. Sen yine de bi değiştirip dene bakalım.Yok canım malesef sanmıyorum uyku arasında emziriyorum dün bütün gün toplam mama 120cc anca içmiştir ve gece güzel uyudu bende anlamadım ama yok bendede emse dahada artıcak inanıyorum ama emmiyo dün sağdım 30 cc anca çıktı birinden bende artık sağıp mı versem makinamı bozuldu onuda anlamıyorum tam boşaltmıyo hissediyorum var fışkırıyo belki çekse iyice 60 cc falan çıkar. sabah 10 da verdiğim 60 cc mamayla duruyo sabahta emzirmiştim az öncede emzirdim uyuyo şuan ben anlamadım bu çocuk iştahsız. seninkide lansinoh tu sanırım o beberonun içinde kalan beyaz parçayı değiştiriyim mi yedeği vardı içinde etki edermi acaba
Hala kundakta duruyor mu? Ben denesem en fazla 3 saniye dayanır.Kızlar kundak yapıyor musunuz? Yaz geliyor bırakmak istiyorum ama hiç eli durmuyo ki
Denedim en önemli parçasıymış. adıda valf araştırdım sadece sudan geçirmek gerekiyomuş onu kaynar sularada soktum ben heralde zarar verdi. emzirmiştim az çıktı ama çekimi daha iyidiBeyaz parçada ince bir kesik oluşursa sağamıyor. Elinde ucunu açtırıp kontrol edebilirsin. Sen yine de bi değiştirip dene bakalım.
Evet kundaksız kendini hemen uyandırıyor elleri sürekli yüzünde gözünde oluyorHala kundakta duruyor mu? Ben denesem en fazla 3 saniye dayanır.
Bence bırak artık durmasın eli kolu boşver öyle uyumaya da alışır.
Emiyorsa neden sağıyorsun süt artsın diye mi?Yok canım malesef sanmıyorum uyku arasında emziriyorum dün bütün gün toplam mama 120cc anca içmiştir ve gece güzel uyudu bende anlamadım ama yok bendede emse dahada artıcak inanıyorum ama emmiyo dün sağdım 30 cc anca çıktı birinden bende artık sağıp mı versem makinamı bozuldu onuda anlamıyorum tam boşaltmıyo hissediyorum var fışkırıyo belki çekse iyice 60 cc falan çıkar. sabah 10 da verdiğim 60 cc mamayla duruyo sabahta emzirmiştim az öncede emzirdim uyuyo şuan ben anlamadım bu çocuk iştahsız. seninkide lansinoh tu sanırım o beberonun içinde kalan beyaz parçayı değiştiriyim mi yedeği vardı içinde etki edermi acaba
Ne kadar var merak ediyorum tabi bide artması için uyku arasında emdiği için tam boşaltmıyo gibi uyumadan önce sağıyorum aynen çıktığı kadar sabah emzirmeden sonra veriyorum onuda sonra mama, çok alıştı çok eds sistemide olmadı uyanıkken emmediği için gündüzleri tek onunla çok zorlanırım zaten.Emiyorsa neden sağıyorsun süt artsın diye mi?
Önce emzirip sonra sağıyorsun dimi? Gece uzun uyuyorsa sen o sırada uyanıksan yatmadan sağabilirsin mesela.
Ama emiyorsa ona sağarak verme. İyice biberona alışır. Emmeyi bırakmaması için emzirmen şart.
Ben yandım eller yanmasın
Eds neden olmamıştı?Ne kadar var merak ediyorum tabi bide artması için uyku arasında emdiği için tam boşaltmıyo gibi uyumadan önce sağıyorum aynen çıktığı kadar sabah emzirmeden sonra veriyorum onuda sonra mama, çok alıştı çok eds sistemide olmadı uyanıkken emmediği için gündüzleri tek onunla çok zorlanırım zaten.
Bende yandım
37.8 i gecmesin ara ara olcersin. Nasil giydiriyorsun ev sicak mi ?Kızlar ateşi hep 37 ve ya yakını normalmi bazen 36.5 bazen 37.3 acaba incemi giydirsem normalmi doktorami götürsem
Valla cok iyi dayandin bazen oglum tek memeyi emip uyuyo gunduz digerini sagiyorum 5. Dakikada sıkılıp birakiyorum aklima hep sen geliyosun o araEmiyorsa neden sağıyorsun süt artsın diye mi?
Önce emzirip sonra sağıyorsun dimi? Gece uzun uyuyorsa sen o sırada uyanıksan yatmadan sağabilirsin mesela.
Ama emiyorsa ona sağarak verme. İyice biberona alışır. Emmeyi bırakmaması için emzirmen şart.
Ben yandım eller yanmasın
Bişey olmaz ama 37yi geçmese daha iyi. 37.7den sonrası ateş sayılıyor.Kızlar ateşi hep 37 ve ya yakını normalmi bazen 36.5 bazen 37.3 acaba incemi giydirsem normalmi doktorami götürsem
Son günlerde yine emmiyor. On gün kadar emmişti.Valla cok iyi dayandin bazen oglum tek memeyi emip uyuyo gunduz digerini sagiyorum 5. Dakikada sıkılıp birakiyorum aklima hep sen geliyosun o ara
Hadi bakalim insaAllah sizin az kaldi ek gida ile tanismanizaSon günlerde yine emmiyor. On gün kadar emmişti.
Süt gitmedikçe bir sene kadar böyle devam edicem.
Zamanla öğün sayısı azalacak. Günde bir öğün ek gıdayla başlayacak 9 aydan sonra süt ve gıda yarı yarıya olacak. Yaa sabır :)
Emzirirken denedim beni kabul etmedi bide huylandı sanırım tam olarak deneyemedim diyebilirimEds neden olmamıştı?