2020 Şubat Anneleri

Merhaba bebeyim bir hafta sonra üç aylık olacak neşesi yerinde iştahıda öyle ama ateşi ara ara 37 veya 37.4 e kadar çıkıyor 10 gündür normalmi acaba cvp verirseniz sevinirim
bence ateşi normal 37,7 37,8 den sonrası sıkıntı demişti doktorumuz
80 günlük bebek gece beslenmesi nasıl olmalı ? Uyandırmalı mıyım kendi uyanmasını beklemeli miyim
Ben kendi uyansın diye bekliyorum canım o gece keyfi nasılsa bazen 2 saatte bir uyanıyor bazen 4 saati buluyor doktorumuzda 2 aylık kontrolünde kendi uyanabilir sen kaldırma demişti seninki bide mama yiyosa daha uzun tok tutar o bence uyanmasını beklemekte sakınca yok

Ben oğlumda da kullandım 2.5 yaşında halen kullanıyorum. Çıkarmıyor kardeşine de vermek istemedi. Diş Çıkarma aşamasında sıkıntı yaşamadık. şimdi Hem kızıma hemde kendime de sipariş ettim. Tiroid hastasıyım. İyi geliyor diyorlar. Taşlar arasında düğüm var kopsa bile hepsi dökülmüyor.
Bende çok duydum faydalı olduğunu ama korkum ağır basıyor sanırım😂😂

Koltuk altı ateş ölçerle bebeğin ateşini ölçtüğünüzde kaç çıkıyor?
Ben temassız almamıştım şimdi de korona sonrası zamlanıp 300-500tl olmuşlar :)
Bizim sürekli 35.5 gibi çıkıyor . Ya bozuldu ya da benim kız üşüyor haberim yok :)

Kızlar sabah aşı için gittik. Boy 63 kilo 7.100 gr geldi. Bıngıldakta kıkırdak yapı oluşmuş büyümesini takip edeceğiz dedi. Denizinde erken kapanmıştı. Kafası büyüdüğü sürece sorun yok dedi. Gözüne bakıldı hep uyuduğu için bakılamamıştı normal dediler. Oturma konusunda erken dedi. Kendi akışına bırak denildi. Pusette durmadı kucağımda durdu yoruldum ya inş.oto koltuğunda oturan bir çocuk olur. Bugün kolyesi gelecek benimki geldi hoşuma gitti. Menenjit için doktorla görüşüp aşıyı temin edeceğiz . Bakalım kaç doz diyecek.

Bizim sürekli 35.5 gibi çıkıyor . Ya bozuldu ya da benim kız üşüyor haberim yok :)
Bizimde o civarlarda cikiyo hatta ben bozuk mu acaba diye sirayla kendimin sonra esiminde atesini olcuyorum 🤣🤣 bizimki de 36 36.4 arasi cikiyo. Usuyo gibi de degil gogsu ve ensesi sirti sicak oluyo 🤷🏻‍♀️

Kızlar sabah aşı için gittik. Boy 63 kilo 7.100 gr geldi. Bıngıldakta kıkırdak yapı oluşmuş büyümesini takip edeceğiz dedi. Denizinde erken kapanmıştı. Kafası büyüdüğü sürece sorun yok dedi. Gözüne bakıldı hep uyuduğu için bakılamamıştı normal dediler. Oturma konusunda erken dedi. Kendi akışına bırak denildi. Pusette durmadı kucağımda durdu yoruldum ya inş.oto koltuğunda oturan bir çocuk olur. Bugün kolyesi gelecek benimki geldi hoşuma gitti. Menenjit için doktorla görüşüp aşıyı temin edeceğiz . Bakalım kaç doz diyecek.
Olcum yapilan kagida degerler yazildiktan sonra bakiyo musun ?
Fontanel degerlerinizi gordun mu hic ?

Olcum yapilan kagida degerler yazildiktan sonra bakiyo musun ?
Fontanel degerlerinizi gordun mu hic ?
Bıngıldak için mi diyorsun . Hiç bakmadım. Kilo olarak yorum yaptı geçen aydan bu yana 1 kilo almış çok iyi dedi. Denizde bıngıldak için önce çocuk doktoruna gitmiştik kadın bizi nasıl korkuttu beyni büyür kafa büyümezse ameliyat ile genişletiyorlar demişti hemen beyin cerrahına gittik emar çekildi doktor bir sorun görmedi. O çocuk doktorunu kimse beğenmiyormuş zaten 😡 kafası 38di 41 çıktı

Bıngıldak için mi diyorsun . Hiç bakmadım. Kilo olarak yorum yaptı geçen aydan bu yana 1 kilo almış çok iyi dedi. Denizde bıngıldak için önce çocuk doktoruna gitmiştik kadın bizi nasıl korkuttu beyni büyür kafa büyümezse ameliyat ile genişletiyorlar demişti hemen beyin cerrahına gittik emar çekildi doktor bir sorun görmedi. O çocuk doktorunu kimse beğenmiyormuş zaten 😡 kafası 38di 41 çıktı
Deniz de 4.ay kontrolünde 7kg 63 cmdi. Son ay bir kilo aldı, 4.ayda kilo alımı azalıyor diye biliyorduk ama her zaman öyle olmuyor herhalde.
Kızımın baş çevresi 40.5 sizinki de normal yani. Bize bıngıldakla ilgili hiçbişiy demedi

Bende hem temzsız var hemde normal var canım şimdi ikisini de ölçüp yazıyım👍

Deniz de 4.ay kontrolünde 7kg 63 cmdi. Son ay bir kilo aldı, 4.ayda kilo alımı azalıyor diye biliyorduk ama her zaman öyle olmuyor herhalde.
Kızımın baş çevresi 40.5 sizinki de normal yani. Bize bıngıldakla ilgili hiçbişiy demedi

Burada degerlerimiz var hep 2*2ydi en son 3*3 yazmis eve gelince inceledigimde farkettim soramadim ne anlama geliyo acaba merak ettim

Eklentiler

• P_20200505_153534_1.jpg
    P_20200505_153534_1.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 51
Bugün kalça ultrasonu için gittik degerler sag 65 51
Sol 63 51 cıktı. Doktora gösteremedik henüz. Normal galiba.

İkisi arasında bi fark varmı ? Eşime yok demişler ama sanki daha önce böyle bi konu geçmişti,bebek sütü yazan sonra alındı bide kabızlık yaptı gibi çok huysuzlanıyo sancısı var gibi mamadan mı acaba çok içme canlısıda değil benide emmiyo uyku arasında anca. biberonu ağzında oynatıyo mamada. iştahıda azaldı 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 88D129E3-A593-4697-87E1-635D0C3F73A4.jpeg
    88D129E3-A593-4697-87E1-635D0C3F73A4.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 50
İkisi arasında bi fark varmı ? Eşime yok demişler ama sanki daha önce böyle bi konu geçmişti,bebek sütü yazan sonra alındı bide kabızlık yaptı gibi çok huysuzlanıyo sancısı var gibi mamadan mı acaba çok içme canlısıda değil benide emmiyo uyku arasında anca. biberonu ağzında oynatıyo mamada. iştahıda azaldı 🤦🏻‍♀️
İkisi de aynı.
Belki süt gelsin diye içtiklerin işe yaradı süt arttıysa mamadan az içiyordur.

Fontanel değerlerini hiç bilmiyorum Zeyfcim bize böyle bir izlem dökümü de verilmedi olsa bakardım.
Bana da verilmedi ben asm deki hemsirenin not aldigi kagidi cekmistim en son gittigimizde. O deger bingildakla ilgili rakamlar degismis nettede bulamadim ne anlama geldigini size sorayim dedim

İkisi de aynı.
Belki süt gelsin diye içtiklerin işe yaradı süt arttıysa mamadan az içiyordur.
Yok canım malesef sanmıyorum uyku arasında emziriyorum dün bütün gün toplam mama 120cc anca içmiştir ve gece güzel uyudu bende anlamadım ama yok bendede emse dahada artıcak inanıyorum ama emmiyo dün sağdım 30 cc anca çıktı birinden bende artık sağıp mı versem makinamı bozuldu onuda anlamıyorum tam boşaltmıyo hissediyorum var fışkırıyo belki çekse iyice 60 cc falan çıkar. sabah 10 da verdiğim 60 cc mamayla duruyo sabahta emzirmiştim az öncede emzirdim uyuyo şuan ben anlamadım bu çocuk iştahsız. seninkide lansinoh tu sanırım o beberonun içinde kalan beyaz parçayı değiştiriyim mi yedeği vardı içinde etki edermi acaba

X