- 15 Ekim 2015
- 314
- 346
- 37
Çıtçıtlı atlet pijama üstüne tulum kombi hala yanıyor ben kısakollu ile üşümüyorum37.8 i gecmesin ara ara olcersin. Nasil giydiriyorsun ev sicak mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıtçıtlı atlet pijama üstüne tulum kombi hala yanıyor ben kısakollu ile üşümüyorum37.8 i gecmesin ara ara olcersin. Nasil giydiriyorsun ev sicak mi ?
İlk dönemlerde kullanmıştım ben çok faydasını gördüm, olumsuz bir etkisi ben de olmadıBestlac damla ile ilgili görüşünüz var mi ? Doktorumuza kalsa bestlac kullanma mama ver diyor ama bitkisel bir damla olduğunu gördüm biraz araştırdım hiç olumsuz birşeye rastlamadım . SÜT kalitelisini falan değiştirir mi acaba
Ben kullandım biraz dolar gibi oldu ama bende işe yaramadı her bünye farklı bende çok araştırdım, bende vitamin eksikliği var sanırım doğumdan sonrada ek vitamin almak gerekiyomuş aslında çoğu doktor hamilelik dönemindeki vitamine devam ettiriyomuş ben gidememiştim kontrole belki al derdi ben kendimi ona yordum naptıysam olmuyo çünkü ki kendimi çok halsiz hissediyorum kemiklerim bile ağrıyo yani ben bide vitamini denicem son çareBestlac damla ile ilgili görüşünüz var mi ? Doktorumuza kalsa bestlac kullanma mama ver diyor ama bitkisel bir damla olduğunu gördüm biraz araştırdım hiç olumsuz birşeye rastlamadım . SÜT kalitelisini falan değiştirir mi acaba
Kaç haftalık? 12 hafta civarında büyüme atağı var. Sanırım daha büyük ama vaktinden önce doğduysa geç geçirebiliyor.Kızlar iki gündür bizimki huysuz gündüzleri sürekli ağlıyor gazı mı var acaba bu kadar hiç olmadı gayet iyi gidiyorduk yediklerimde aynı diş mi yapıyor acaba uyuyamıyor ağlamaktan yorgun düşüyor artık memeye de ağlıyor mamaya ağlamıyor 3.5 aylığız bişeyler ters gidiyor acaba kan ilacı mınyaptı limonla veriyorum
Hem pijama hem tulum mu? Kışın bile iki kat giydirmemelisin ki artık hava çok ısındı. Üzerindekiler çok kalın geldiği için vücut ısısı yükseliyordur.Çıtçıtlı atlet pijama üstüne tulum kombi hala yanıyor ben kısakollu ile üşümüyorum
Bence giydikleri fazla geldigi icin atesi 37lerde citcitlinin uzerine ya pijama ya da tulum giydirinÇıtçıtlı atlet pijama üstüne tulum kombi hala yanıyor ben kısakollu ile üşümüyorum
Ben 5 6 sise kullandim bir sorun olmadi bunyeye gore farklilik gosterebilirBestlac damla ile ilgili görüşünüz var mi ? Doktorumuza kalsa bestlac kullanma mama ver diyor ama bitkisel bir damla olduğunu gördüm biraz araştırdım hiç olumsuz birşeye rastlamadım . SÜT kalitelisini falan değiştirir mi acaba
Ben de bir ay hiçbir takviye almadım. Sonunda süt sağarken midem bulanmaya başım dönmeye başladı. Hemen takviyeye başladım çok daha iyiyim.Ben kullandım biraz dolar gibi oldu ama bende işe yaramadı her bünye farklı bende çok araştırdım, bende vitamin eksikliği var sanırım doğumdan sonrada ek vitamin almak gerekiyomuş aslında çoğu doktor hamilelik dönemindeki vitamine devam ettiriyomuş ben gidememiştim kontrole belki al derdi ben kendimi ona yordum naptıysam olmuyo çünkü ki kendimi çok halsiz hissediyorum kemiklerim bile ağrıyo yani ben bide vitamini denicem son çare
Kan ilacı karın ağrısı yapabilir. Kullanmaya devam et sanırım bebeğinin kansızlığı vardı.Kızlar iki gündür bizimki huysuz gündüzleri sürekli ağlıyor gazı mı var acaba bu kadar hiç olmadı gayet iyi gidiyorduk yediklerimde aynı diş mi yapıyor acaba uyuyamıyor ağlamaktan yorgun düşüyor artık memeye de ağlıyor mamaya ağlamıyor 3.5 aylığız bişeyler ters gidiyor acaba kan ilacı mınyaptı limonla veriyorum
Evet hep aklımdaydı ama atmıştım bi kutu vardı çok erteledim keşke önce başlasaydım bende, benimde çok başım dönüyodu emzirdikten sonra ayağa kalktığımda bacaklarım falan ağrıyodu halsizlik acabası ve bu nerdeyse 2 ay önce vardı çok ertelemişim çok.Ben de bir ay hiçbir takviye almadım. Sonunda süt sağarken midem bulanmaya başım dönmeye başladı. Hemen takviyeye başladım çok daha iyiyim.
Gebelikte ne kullandıysan aynısına devam edebilirsin.
Ben 2. Ay aşısında baktırıcaktım ama virüs yeni çıkmıştı girip çıkmamız bir oldu kaldı öyle. geç kalma bence. emziriyoruz ve düşük olması yüksek ihtimal beslenmeylede alakalı birazda ama yetse ne kadar yeticek emziriyoruz sonuçta sadece beslenmeyle olmuyo gibi görünüyo takviye almak sanada iyi gelir belki bende hiç sevmiyorum hap falan hasta olsam 3 gün zar zor kullanırım ama iyi gelicekse neden olmasınAra ara benimde midem bulaniyo aklima kotu seyler geliyodu 2.ye regl de olamadim amann
Vitaminsizlikten midir acep kaan alp in asilarini yaptirmaya gittigimizde asm de kan tahlili mi yaptirsam acaba degerlerimi bilmeden takviye almak istemiyorum zaten ilactan nefret ediyodum hamilelikte iyice gina gelmisti
O halsizlik, bulantı hissi vücudun süt üretmekte zorlanıyorum mesajıymış. Her gün o kadar sütü üretmek kolay değil yoğunluktan her zaman iyi beslenemiyoruz da.Ara ara benimde midem bulaniyo aklima kotu seyler geliyodu 2.ye regl de olamadim amann
Vitaminsizlikten midir acep kaan alp in asilarini yaptirmaya gittigimizde asm de kan tahlili mi yaptirsam acaba degerlerimi bilmeden takviye almak istemiyorum zaten ilactan nefret ediyodum hamilelikte iyice gina gelmisti
Evet saç dökülmesi genel bir durum. Bende yok ama genelde olduğunu biliyorum.Evet hep aklımdaydı ama atmıştım bi kutu vardı çok erteledim keşke önce başlasaydım bende, benimde çok başım dönüyodu emzirdikten sonra ayağa kalktığımda bacaklarım falan ağrıyodu halsizlik acabası ve bu nerdeyse 2 ay önce vardı çok ertelemişim çok.
Araştırdım bi tane buldum kullananlar çok memnun emziren anneler içinmiş bu marka çok iyiymiş gebelik için olanlarıda varmış doktorlar bunuda öneriyomuş ezcanelerde bulmak zormuş sipariş ettim bakalım.
Peki sen vitamin kullanıyosun aynı ayda sayılırız saç dökülmen oldumu?
çoğu kişide şuan saç dökülmesi var benimde aynı avuç avuç acaba vitaminsizlikten mi oda
Bir hafta oldu kullanalı yeni sayılır ama bugünler daha fazla 15. Haftadayız evet kansızlık varKan ilacı karın ağrısı yapabilir. Kullanmaya devam et sanırım bebeğinin kansızlığı vardı.
Geçici bir durum olabilir süreklileşirse kan ilacından şüphelenebilirsin.
Yeni mi kullanmaya başlamıştınız?
Vaktinde doğdu 15. HaftadayızKaç haftalık? 12 hafta civarında büyüme atağı var. Sanırım daha büyük ama vaktinden önce doğduysa geç geçirebiliyor.
Takip et bakalım bazen bikaç gün süren huysuz dönemleri olur. Devamlı hale gelirse damladan olabilir. Çünkü demir takviyesi karın ağrısı,kabızlık yapar. Yetişkinleri bile etkiliyor.Vaktinde doğdu 15. Haftadayız