2020 Şubat Anneleri

Kızlar ya bu bebişleri ne zaman oturtcaz?? Ben bugün biraz resmini eklediğim şekilde oturttum sizce bi sıkıntı olurmu selozy özellikle sen ne dersin
Maşallah ne güzel saçları var. Hep kıvırcık saçlı olmak isterdim hatta bir ara yaptırdım eşim kendi kıvırcık olduğu için beni hiç beğenmedi. Bence güzel olmuştu. Pırasa saçlıyım maalesef bende oturma konusunu düşünüyordum bugün tam 4aylık olduk yarın aşımız var.

Bu videoyu izleyebilirsin bana cok mantikli gelmisti
Çok ilginç bu bebekler ya dün hiç bişey yapmazken bugün doktorun dediği gibi yattığı yerden kalkmaya çalışıyor dün ellerinden tutunca kafası geriye düşüyordu kalkmıyordu bugün resmen kafasını tutup kalkıyor o zaman bizimki de yavaş yavaş oturmayı istiyor
Hmmm bana hazırlıklı ol diyorsun yani evet ağrılar dolayısıyla bende gelecek gibi hissediyorum. Benim adetlerim çok sancılı ağrılı olur dopumdan sonra değişir dediler bakalım
Benimde çikolata kistim vardı o yüzden çok ağrılı olurdu gerçi hamile kalmadan 2 ay önce ameliyat olmuştum geçmişti ağrılarım ama şimdi yine olur diye korkuyordum ama olmadı inşallah seninde olmaz
Ayy bende çok isterdim böyle kıvırcık saçlarım olsun benimkilerde pırasa bu çocuk nasıl oldu anlamadık valla seninki oturur herhalde ya Zeyf in paylaştığı video yu izle doktorun dediği bana da mantıklı geldi

Benim oglum neredeyse 3 haftadir yattigi yerden one dogru kaldirmaya calisiyo kendini hatta yariya kadar kalkiyo yana falan cevirmeye ugrasiyo 2 elini hafiften tutunca hemen kendini kaldirip oturtuyo.
Doktorunda dedigi gibi kendi iradesiyle bu sekilde kalkmaya oturmaya calisan bir bebegi aman dur yat diye geri itmek banada pek mantikli gelmiyo demek ki artik yavastan kendini oturmaya hazir hissediyo ve bunu basarabiliyo ki gayret gosteriyo ben ozellikle otursun diye hic ugrasmadim kucagimizda oturuyo gayette mutlu oluyo cunku artik yatmak istemiyo uzun sure

Aynı şeyleri söylüyoruz.
Ben de erteliyorum. Seyahat yasağı kalkarsa yazı burda geçirmeyeceğim. Tüm emeklerimiz boşa gider. Bekliyorum. Umarım kalkar ya
bizim ilde kalktı bugün ama neye yararki istanbula gidicektim bende. gerçi bu sene ben istanbula gitmekten vazgeçtim geçti deseler bile.
aynı durumdayız canım birebir. annem babam dışında kimse göremedi daha oğlumu. bende bayramda gidecektim yalan oldu
iyi düşün tart biç kararını ver.
benim kararım bu yıl gitmemek yönünde. ne olacağı zaten belli değil, gidebilirsem bi yazın gidebilirim onda da riske girmeye değmez. çok korkuyorum en riskli şehir istanbul. özlemim çok büyük ama dayanıcam

Artık herşeyin farkındalar ya bence onunda etkisi var oturup etrafı izlesin çok seviyo
Ailesinden uzakta olan herkes aynı durumda sanırım kimse gidemiyor bizde de bitek anane dede gördü başka da kimse yokkk bebek hediye takılarımızı da alamadıkk biz bayramdan sonra yasak kalkarsa gitmeyi düşünüyoruz izmirde bizim aile ama tabi evden çıkmadan babane ve dedeyi görüp gelicez

Daha esimle net olarak oturup konusmadik ama eylul gibi gitmeyi dusunuyorum o zamana kadar da durumlarin neyi gosterecegi belli olur 3 4 ay var.
Butun planlarimiz suya dustu oglumu sunnet ettiricektik gidince, butun sulalem oglumu 4 gozle bekliyo, arkadaslarim desen oyle ben zaten tek basima burada siyirmak uzereyim aylardir duvar kapi gormekten midem kalkti artik

Kızlar ya bu bebişleri ne zaman oturtcaz?? Ben bugün biraz resmini eklediğim şekilde oturttum sizce bi sıkıntı olurmu selozy özellikle sen ne dersin
Oturmaya hazırsa kısa süreli oturtabilirsin tabiiki. Ben kucağımda oturtuyorum. Bazen de yastıkla destekleyerek kısa süreli oturtuyorum.

Bizim kız akşamdan beri uyumuyor 9gibi yarım saat dalmış ondan bu yana uyanık. Memeler bu ara boş gibi doymuyor mu diye geldi aklıma süt çıkardım emmek istemedi midesi bulandı. Mememi akşam dişi olmamasına rağmen nasıl sıktı acıttı valla. Diş sıkıntısı mı var acaba elini kolunu kemiriyor . Yarın kolyemiz gelecek inş. Denizdeki gibi bir faydası olur. oturma konusunda daha videoya izleyemedim bizim mama sandalyesi 3 kademeli yarım yatabiliyor o pozisyonda biraz oturtsam mı acaba . Eşim erken diye pimpirikleniyor. Bizimki hep öne atılıyor oturmak istiyor kayıyor kucağımda.

Selam merhabalar nuba göre bebeğiniz kızmış ama cinsiyeti erkek anladığım kadarıyla merak ettim canım nuba göre kadar doktor mu kız demişti 11+1de benim doktorum da nuba göre kız dedi de tutuyor mu diye merak ettim

Bizimde sürekli elleri ağzında durmadam emiyor heryer salya Ben kolye takmay korkuyorum ağzına alır yutar diye bide zaten bizim bebişin gıdıdan boynu yok gibi yavaş yavaş oturtabilirsin bence tabi kısa süreli

Merhaba bebeyim bir hafta sonra üç aylık olacak neşesi yerinde iştahıda öyle ama ateşi ara ara 37 veya 37.4 e kadar çıkıyor 10 gündür normalmi acaba cvp verirseniz sevinirim

İnşallah canım

Hintbalyoga ultraso değerleri kaç çıktı sizin ? Tip 2a kalça gelişim geriliği tanısı konuldu . 60 günlükken . Bir ay sonra kontrole gelin dedi ama benim içim rahat etmedi başka radyoloğa gittik 15 gün sonra . Değerler Farklı çıktı yani çok şükür düzelme var (tip 1a ya dönmüş ) tabi bu 15 gün içinde biz çift bez + egzersizi hiç bırakmadık . 15 gün sonra yeniden kontrol var o zaman tam üç ay bitmiş oluyor Sizin durum ne ,

Bizimde sürekli elleri ağzında durmadam emiyor heryer salya Ben kolye takmay korkuyorum ağzına alır yutar diye bide zaten bizim bebişin gıdıdan boynu yok gibi yavaş yavaş oturtabilirsin bence tabi kısa süreli
Ben oğlumda da kullandım 2.5 yaşında halen kullanıyorum. Çıkarmıyor kardeşine de vermek istemedi. Diş Çıkarma aşamasında sıkıntı yaşamadık. şimdi Hem kızıma hemde kendime de sipariş ettim. Tiroid hastasıyım. İyi geliyor diyorlar. Taşlar arasında düğüm var kopsa bile hepsi dökülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…