Vaktinde doğdu 15. Haftadayız
Fermix kullanıyorum parabensizmiş 5 damlaTakip et bakalım bazen bikaç gün süren huysuz dönemleri olur. Devamlı hale gelirse damladan olabilir. Çünkü demir takviyesi karın ağrısı,kabızlık yapar. Yetişkinleri bile etkiliyor.
Hangisni kullanıyorsun? Vegaferonsa onun yan etkileri ağırmış bize sidefer önerdiler.
Bezleri mama verdiğin dönemki gibiyse doyuyor mama verme tabiki. Sütün artmıştır ne güzel işte.30 saat mama vermedim çişli bez aldım hatta öyle is kaka bile yaptı ( yapmıyordu 4 gün) ağlamıyor huzursuz değil . Emdikten sonra üç saat falan uuyuyabiliyor . Bu kezde içim rahat değil mama vermediğim için sanki aç bırakıyormuş gbi hissediyorm
3.5 aylık yeni yeni ellerine bakıyorHepinizin bebekleri 3. Ayında ellerini keşfetti mi . Benimki yoğun olarak elini emiyor 5 parmağın 5 ini birdenama hiç elini falan incelemedi
Aynisi bizde var emzigi dis kasiyici olarak kullaniyo artik sut sagdigim zaman neredeyse bosa gidiyo biberonun ucuyla oynuyo cunku icmiyo kasikla deniyorum yarisi dokuluyo oylede puskurtuyo kasiklada oynuyoSağlık ocağındaki hemşireyi aradım 4. Ay aşımız yaklaşıyodu hem vitamin takviyesini sordum emziren anneler içinse kullanabilirsin dedi,
Dişini sordu çünkü eli hep ağzında biberonla eziyo emzikle kaşıyo diş kaşıyıcı kullanabilirsin dedi dolaba koy ama soğuk daha iyi gelir dedi onuda araştırıyım bi deneyelim
Kehribar salyasında işe yaradı ama diş çıkarmada nasıl olucak merak ediyorum.
Harika haftalar canım kitabın ismiNe güzel kitapmış ismi ne
Fırtınalı döneme giriyoruz demek ki
BendimBir de konusu geçtiğini gördüm ama kim söyledi unuttum birileri mide bulantısından şikayet ediyordu sanırım. Kitapta bunun atak haftalarında annelerde görülebeileceği yazıyor. Bendede bazen inanılmaz derecede mide bulantısı ve halsizlik oluyor. Güzelce atlatalım inşallah
Evet canım benim ve bu hafta 19. Haftaya kadar sürecek uzun bir süreç kitapta uzunca bahsetmiş size atayım isterseniz. Baya bi sayfa var ama yardımcı olmasını isterim size.Bendim
Tamda her satiri beni anlatiyo
15 haftalik suan Kaan Alp atak doneminde galiba senin attigin gorsele gore eger yanlis bakmadiysam ondan miydi 3 gundur aglamalari
Ne atakmis arkadas ya vallahi 5. Kattakiler duydu sesini butun mahalleye yaydi aglamalarini imkani yok susturamadik boyle atak mi olur arkadas
Kolik gunleri geldi biran gozume yeniden aglamalara baslayinca
O kadar uzun surmesin yaaaEvet canım benim ve bu hafta 19. Haftaya kadar sürecek uzun bir süreç kitapta uzunca bahsetmiş size atayım isterseniz. Baya bi sayfa var ama yardımcı olmasını isterim size.Attığım sayfaların karışmaması için bir yol var mı?
Sırasıyla atarsan sorun olmuyorEvet canım benim ve bu hafta 19. Haftaya kadar sürecek uzun bir süreç kitapta uzunca bahsetmiş size atayım isterseniz. Baya bi sayfa var ama yardımcı olmasını isterim size.Attığım sayfaların karışmaması için bir yol var mı?
Ben hemşireye sordum jeli banda annem jeller var demişti bize kullanmış odaAynisi bizde var emzigi dis kasiyici olarak kullaniyo artik sut sagdigim zaman neredeyse bosa gidiyo biberonun ucuyla oynuyo cunku icmiyo kasikla deniyorum yarisi dokuluyo oylede puskurtuyo kasiklada oynuyocalpol un jeli varmis annem bize kullanmis damaga suruluyomus ferahlik veriyomus dis kasiyici mantigi ondan sur dedi annem. Gecen gun havuc verdim agzina bir guzel gevis getirdi
Kendin tut ama havucu ona verme kalin olsun parca falan kacmasin bogazina aman dikkatBen hemşireye sordum jeli banda annem jeller var demişti bize kullanmış odaama hemşire kullanma dedi nedendir bilmem diş kaşıyıcı önerdi,
Benim kızımda aynı beni emmeyi bıraktı artık neredeyse biberonuda almıyo geveliyo ağzında sorun dişleri sanırım bende havuç deniyim
TamamdırSırasıyla atarsan sorun olmuyor