2020 Şubat Anneleri

Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım 4. Ay aşımız yaklaşıyodu hem vitamin takviyesini sordum emziren anneler içinse kullanabilirsin dedi,
Dişini sordu çünkü eli hep ağzında biberonla eziyo emzikle kaşıyo diş kaşıyıcı kullanabilirsin dedi dolaba koy ama soğuk daha iyi gelir dedi onuda araştırıyım bi deneyelim
Kehribar salyasında işe yaradı ama diş çıkarmada nasıl olucak merak ediyorum.

30 saat mama vermedim çişli bez aldım hatta öyle is kaka bile yaptı ( yapmıyordu 4 gün) ağlamıyor huzursuz değil . Emdikten sonra üç saat falan uuyuyabiliyor . Bu kezde içim rahat değil mama vermediğim için sanki aç bırakıyormuş gbi hissediyorm

Fermix kullanıyorum parabensizmiş 5 damla
Evet hergün değil ama bu aralar böyle kakası aynı günde birkez yapıyor genelde inşallah değildir geçicidir umarım

Bezleri mama verdiğin dönemki gibiyse doyuyor mama verme tabiki. Sütün artmıştır ne güzel işte.

Aynisi bizde var emzigi dis kasiyici olarak kullaniyo artik sut sagdigim zaman neredeyse bosa gidiyo biberonun ucuyla oynuyo cunku icmiyo kasikla deniyorum yarisi dokuluyo oylede puskurtuyo kasiklada oynuyo calpol un jeli varmis annem bize kullanmis damaga suruluyomus ferahlik veriyomus dis kasiyici mantigi ondan sur dedi annem. Gecen gun havuc verdim agzina bir guzel gevis getirdi

Arkadaslar bana gecen gun biriniz egzama ile ilgili krem atmisti onu bir daha atabilir misiniz kimin attigini unuttum
3 gundur siddetli aglamalari vardi dayanamadim bugun acile gittik gitmisken vucudunuda gosterdim kendi dr muza gitmedik hastaneye girmeyelim diye devletin cocuk acil bolumune gittik cunku orasi bos oluyo sadece biz vardik zaten dr pek ilgilenmedi ama kulaklarina bakti idrar tahlili istedi vucuduna da egzama dedi alerjik bi cocuk olcak dedi krem vericek misiniz dedim eczaneden ozel alin dedi cok ilgiliydi sagolsun

Bir de konusu geçtiğini gördüm ama kim söyledi unuttum birileri mide bulantısından şikayet ediyordu sanırım. Kitapta bunun atak haftalarında annelerde görülebeileceği yazıyor. Bendede bazen inanılmaz derecede mide bulantısı ve halsizlik oluyor. Güzelce atlatalım inşallah

Eklentiler

• 5F4E7911-589C-4503-A3D2-799363D688C3.jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 26
Bendim
Tamda her satiri beni anlatiyo
15 haftalik suan Kaan Alp atak doneminde galiba senin attigin gorsele gore eger yanlis bakmadiysam ondan miydi 3 gundur aglamalari
Ne atakmis arkadas ya vallahi 5. Kattakiler duydu sesini butun mahalleye yaydi aglamalarini imkani yok susturamadik boyle atak mi olur arkadas
Kolik gunleri geldi biran gozume yeniden aglamalara baslayinca

Evet canım benim ve bu hafta 19. Haftaya kadar sürecek uzun bir süreç kitapta uzunca bahsetmiş size atayım isterseniz. Baya bi sayfa var ama yardımcı olmasını isterim size. Attığım sayfaların karışmaması için bir yol var mı?

O kadar uzun surmesin yaaa
Atabilirsin canim okuruz iyi olur

Sırasıyla atarsan sorun olmuyor

Ben hemşireye sordum jeli banda annem jeller var demişti bize kullanmış oda ama hemşire kullanma dedi nedendir bilmem diş kaşıyıcı önerdi,
Benim kızımda aynı beni emmeyi bıraktı artık neredeyse biberonuda almıyo geveliyo ağzında sorun dişleri sanırım bende havuç deniyim

Kendin tut ama havucu ona verme kalin olsun parca falan kacmasin bogazina aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…