- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Daha küçük zeyfcim zamanla bırakırsınız.Gece uykusunda emerken uyuyo besigine tekrar yatiriyorum ama gun icinde ayakta sallanarak uyuyo
Uyuduğu müddetçe ayağında mı? O da senin kendine vakit ayıramamana sebep olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha küçük zeyfcim zamanla bırakırsınız.Gece uykusunda emerken uyuyo besigine tekrar yatiriyorum ama gun icinde ayakta sallanarak uyuyo
bebekler sallanmayı bilirler, anne karnında da sallandıkları için bu onları rahatlatır. hatta doktorlar kolik bebekleri sallayarak sakinleştirmeyi önerir. tabiiki deli gibi sallamaktan bahsetmiyorum. battaniyede sallamak en rahatlatıcı yöntemdir çünkü bebek ordaki pozisyonundan dolayı kendini anne karnında sanıp sakinleşir.Sebep ne olursa olsun şiddetli sallamaları kimse önermez. Hele ki battaniyede filan, asla. Burdan birinin bebeği sallarken düşmüştü. Allah korusun. Öyle çok yaşanıyor ki.
Sizin ilk üç ayınız çok şiddetli krizlerle geçti biliyorum ama bebek kolik olsun olmasın, milletçe bi ayakta sallama alışkanlığımız var.
İlk bu yönteme başvuruyoruz.
İlk 2 ay ben de salladım. Önemli olan artık azaltmaya bakmak çünkü sayfamızın bebekleri ortalama 3 ayı geçtiler :)
En büyük benimki olduğundan gözlemlerimi anlatmayı borç biliyorum :)
Yok hayir oturma odasinda besik tarzi salincagi var gunduz uyuyunca ona koyuyorum gecede uyuyunca yatak odasindaki besigine sadece uykuya dalana kadar sallaniyo o kadar onu da cok hizli sallamiyorum yastik ve emzikle temas edince uykusu oldugunda daliyo direk cok sallamadan uyuyoDaha küçük zeyfcim zamanla bırakırsınız.
Uyuduğu müddetçe ayağında mı? O da senin kendine vakit ayıramamana sebep olur.
Sen ve Canan_Ela kolik durumundan bahsedince gozum cok korkmustu hatta onun ilk kizi sanirsam 6 ya da 8 ay surmustu insaAllah bizde olmaz dedim ama bende yasadim o kadar uzun olmasa da gercekten yasamayan bilemez aman Allahim o aglama krizleri tam bir psikolojik cokerti gercek anlamda o aralar psikolojim alt ust olmustu ki yanimda annem oldugu halde Kaan Alp susmadan aglayinca artik bende dayanamayip onunla birlikte agliyodum insanin elinden hicbir seyin gelmemesi onu susturamamak gercekten cok kotu oluyosun sesi kisilana kadar agliyodu sesi cikmiyodu bi zaman sonra ay Allahim cok sukur o krizler geride kaldi ama coook zordubebekler sallanmayı bilirler, anne karnında da sallandıkları için bu onları rahatlatır. hatta doktorlar kolik bebekleri sallayarak sakinleştirmeyi önerir. tabiiki deli gibi sallamaktan bahsetmiyorum. battaniyede sallamak en rahatlatıcı yöntemdir çünkü bebek ordaki pozisyonundan dolayı kendini anne karnında sanıp sakinleşir.
çok yaşadım, 5 saatlik ağlamaların sonunda artık çare kalmayıp battaniyede salladığımız an gözlerini kapatırdı. çok dikkatli olmak gerek tabiiki. ya da hamak almak gerek biz alacaktık çok şükür bitti krizlerimiz.
3 ayın sonunda artık uyku eğitimi verilmesi konusunda hemfikiriz :) başlayacağım bende ama bi 10 gün köy evine gidicez bayramda. ortam değiştirilmemesi gerekiyor uyku eğitiminde. dönünce başlayacağım yavaştan.
Sen ve Canan_Ela kolik durumundan bahsedince gozum cok korkmustu hatta onun ilk kizi sanirsam 6 ya da 8 ay surmustu insaAllah bizde olmaz dedim ama bende yasadim o kadar uzun olmasa da gercekten yasamayan bilemez aman Allahim o aglama krizleri tam bir psikolojik cokerti gercek anlamda o aralar psikolojim alt ust olmustu ki yanimda annem oldugu halde Kaan Alp susmadan aglayinca artik bende dayanamayip onunla birlikte agliyodum insanin elinden hicbir seyin gelmemesi onu susturamamak gercekten cok kotu oluyosun sesi kisilana kadar agliyodu sesi cikmiyodu bi zaman sonra ay Allahim cok sukur o krizler geride kaldi ama coook zordu
Benimki hiç bir kategoriye girmiyor :)
Aynı şeyleri söylüyoruz.bebekler sallanmayı bilirler, anne karnında da sallandıkları için bu onları rahatlatır. hatta doktorlar kolik bebekleri sallayarak sakinleştirmeyi önerir. tabiiki deli gibi sallamaktan bahsetmiyorum. battaniyede sallamak en rahatlatıcı yöntemdir çünkü bebek ordaki pozisyonundan dolayı kendini anne karnında sanıp sakinleşir.
çok yaşadım, 5 saatlik ağlamaların sonunda artık çare kalmayıp battaniyede salladığımız an gözlerini kapatırdı. çok dikkatli olmak gerek tabiiki. ya da hamak almak gerek biz alacaktık çok şükür bitti krizlerimiz.
3 ayın sonunda artık uyku eğitimi verilmesi konusunda hemfikiriz :) başlayacağım bende ama bi 10 gün köy evine gidicez bayramda. ortam değiştirilmemesi gerekiyor uyku eğitiminde. dönünce başlayacağım yavaştan.
Aynen suan aglamalarina oglum niye agliyosun degil oglum niye mizmizlaniyosun diyip geciyorum aglamak degil suan ki bana goreevet o kadar zor ki çaresiz kalmak, o ağlamalara dayanmak. normal bir ağlama değil çünkü, sesi kısılıyordu dediğin gibi ben oğlumda o kadar etkilenmedim, geçeceğini biliyordum tecrübeliydim ama kızımda çok kötü olmuştum, bunalıma girmiştim. annem yanımda 30 gün kalabilmişti, onun gittiği günü hiç unutmuyorum sudan çıkmış balığa dönmüştüm. o akşam da bana inat daha fena krize girmişti :)
şükür geçti o günler. yine ağlıyo tabii ama bu ağlamalar bize sökmez neler gördük biz di mi zeyfcim
Ailen neredeydi ?Aynı şeyleri söylüyoruz.
Ben de erteliyorum. Seyahat yasağı kalkarsa yazı burda geçirmeyeceğim. Tüm emeklerimiz boşa gider. Bekliyorum. Umarım kalkar ya
Gideceğim yer çok yakın aslında. Evimden 1.5 saat sürüyor. Ama malesef iller farklı ve giriş çıkışlar yasak. İstanbuldayım,Tekirdağa gidicem. Kendi arabamızla gidicez.Aynen suan aglamalarina oglum niye agliyosun degil oglum niye mizmizlaniyosun diyip geciyorum aglamak degil suan ki bana gore
Ailen neredeydi ?
Gecen gun thy esimi aramis 3 hazirana ist biletimiz vardi isterseniz biletinizi iptal edin ya da valilikten izin alin demisler haberlerde de haziranda ucuslar baslayacak ama net bi tarih vermiyolar dun annemle konusurkende istersen bileti 1 2 ay daha erteleyin ortalik iyice durulsun oyle gelin dedi bir yandan cocukla kalabalik ortama bende girmek istemiyorum zaten 20 yas alti sokaga cikma yasagi var butun hepsi girdi birbirine daha cocugumu annem haric ne dedesi ne dayisi kimse gormedi oglum 3. Ayini bitirdi cok aci ☹ ben cok daraldim burda biran once aileme arkadaslarima kavusmak istiyorum ama ne yapacagimi hic bilmiyorum off cok kotu bir donem icine dogdu bebeklerimiz
Bizim bebiş öyle çok ağlamıyor ayakta sallamaya da alışkın değil annem geliyor birazcık ağlasa hemen alayım ayağama vallahi sallamıcam diyo 1-2kere tamam dedim baktım yavaş yavaş çaktırmadan sallıyor Ben işe başlayınca annem bakacak Yaman a yanlarında ben olmayınca napıcak çok korkuyorum vallaSebep ne olursa olsun şiddetli sallamaları kimse önermez. Hele ki battaniyede filan, asla. Burdan birinin bebeği sallarken düşmüştü. Allah korusun. Öyle çok yaşanıyor ki.
Sizin ilk üç ayınız çok şiddetli krizlerle geçti biliyorum ama bebek kolik olsun olmasın, milletçe bi ayakta sallama alışkanlığımız var.
İlk bu yönteme başvuruyoruz.
İlk 2 ay ben de salladım. Önemli olan artık azaltmaya bakmak çünkü sayfamızın bebekleri ortalama 3 ayı geçtiler :)
En büyük benimki olduğundan gözlemlerimi anlatmayı borç biliyorum :)
Hayırlısı olsun canım kaç aylıktınız? Benimde karnıma ara ara sancılar giriyor ama gelmesin istiyorum bendeDoğum sonrası ilk reglimi bugün oldumm keşke biraz daha bekleseydi yaa iyidi böle rahattım yaa neyse en azından hamile kalmamışım tekrardan
82 günlük canım şu an. Benim de geçen haftadan beri kasıklarımda ağrı oluyordu bugün başladı ama öyle hiç ağrım sızım yok çok rahat geçiyorHayırlısı olsun canım❤ kaç aylıktınız? Benimde karnıma ara ara sancılar giriyor ama gelmesin istiyorum bende
Kızlar ya bu bebişleri ne zaman oturtcaz?? Ben bugün biraz resmini eklediğim şekilde oturttum sizce bi sıkıntı olurmu selozy özellikle sen ne dersin
Hmmm bana hazırlıklı ol diyorsun yani evet ağrılar dolayısıyla bende gelecek gibi hissediyorum. Benim adetlerim çok sancılı ağrılı olur dopumdan sonra değişir dediler bakalım82 günlük canım şu an. Benim de geçen haftadan beri kasıklarımda ağrı oluyordu bugün başladı ama öyle hiç ağrım sızım yok çok rahat geçiyor