- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evy baby yi deneyebilirsin ama yeni çıkan baby turco kötüymüş.Evybaby i merak ediyodum bir de su yeni cikan turco baby i acaba onlarinda icerigi temiz mi
İnş. düzelir ya. Bahar gelirken eve tıkıldık. İnsanın canı nasıl çıkmak istiyor. Burdaki yaşlılar maske takmıyor ve hep dışarda yürüyorlar. Gençler genelde takıyor ve araba ile işlerini hallediyor. Maalesef insanlar büyük şehirlerden kaçtıkları için Anadolu’ya da baya yayıldı. İlk zamanlarda katı yasaklar uygulanıp seri şekilde test yapılsaydı belki yayılım hızı düşerdi. Gidişat iç açıcı değil maalesef. Yine de İyi şeyler olacağını umut etmek istiyorumSağlık ocağından aradılar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınz dediler evet evde vericez dedim. Boyunu kilosunu ölçüp söylememi rica ettiler. 4.ay görüşürüz dediler o zaman aşılar için çıkmak zorunda kalıcaz. Bakalım bi ayda neler olucak
Bunu devlet neden karsilamiyor acaba diger asilar gibi.Sağlık ocağından aradılar rotavirüs aşısını yaptıracak mısınz dediler evet evde vericez dedim. Boyunu kilosunu ölçüp söylememi rica ettiler. 4.ay görüşürüz dediler o zaman aşılar için çıkmak zorunda kalıcaz. Bakalım bi ayda neler olucak
Evy denedin mi ya da etrafinda deneyen var mi ?Evy baby yi deneyebilirsin ama yeni çıkan baby turco kötüymüş.
Biz yapabiliyoruz dimi bu aşıyı ? 3. Ayda başka aşı yok diyin bana gitmek istemiyorum hastaneyeBunu devlet neden karsilamiyor acaba diger asilar gibi.
Netten asiyi biraz arastirdim da 0 1 yas bebek olumlerinin yuzde 85i bu virus yuzundenmis ve bu cok ciddi bir rakam
Evy denedin mi ya da etrafinda deneyen var mi ?
Evet biz yapabiliyoruz. Bende hemşireme sormuştum yavaş yavaş ağzından ver demişti emzik emiyosa ona damlatabilrsin demişti. 3 aydada bildiğim kadarıyla aşı yok.Biz yapabiliyoruz dimi bu aşıyı ? 3. Ayda başka aşı yok diyin bana gitmek istemiyorum hastaneye
Saglik ocagi recete ediyomus eczaneden alip yapabiliyomussun diye okudum nette tam detayini bilmiyorum amaBiz yapabiliyoruz dimi bu aşıyı ? 3. Ayda başka aşı yok diyin bana gitmek istemiyorum hastaneye
Sağlık ocağından yazdırınca daha uyguna mı geliyor acaba? Bide ücretini biliyor musunuz?Saglik ocagi recete ediyomus eczaneden alip yapabiliyomussun diye okudum nette tam detayini bilmiyorum ama
Bu konuda tam bilgiye sahip degilim canim nette o sekilde okudum 2 farkli turu varmis biri 2 doz digeri 3 doz seklinde 2sininde fiyati farkliSağlık ocağından yazdırınca daha uyguna mı geliyor acaba? Bide ücretini biliyor musunuz?
Herhalde doktorlarımız karar veriyo bundan hangisini alacağımızaBu konuda tam bilgiye sahip degilim canim nette o sekilde okudum 2 farkli turu varmis biri 2 doz digeri 3 doz seklinde 2sininde fiyati farkli
Erken dogmadiysa 6. Ayda cagiriyolar neden size yaptirmanizi soyledi ki kac haftalik dogduKızlar bebeğimin 1. Ay göz aşısını atladık şimdi doktorumuza sorduk ve yapılması gerekiyormuş bebeğim 2 aylık ve prematüre doğmadı. 1 . Ay göz muayenesinde ne yapılıyor? Nasıl bakılıyor? Gidenler lütfen söylerse.
39+3 te doğdu bebeğim. Yapılması şart normal bi göz doktoruda görse olur dedi. Anlamadım bende bunun şu bulunduğumuz şartlarda çok önemi var mı malum hastaneler berbat hepimiz kaçınıyoruz bir yere gitmekten ilaçla makineyle falan mı bakılıyor diye sizlere sorayım dedimErken dogmadiysa 6. Ayda cagiriyolar neden size yaptirmanizi soyledi ki kac haftalik dogdu
Benim oglum 37+1 de dogdu 38den once oldugu icin erken sayiliyo rop muayenesi istedi dr muz.39+3 te doğdu bebeğim. Yapılması şart normal bi göz doktoruda görse olur dedi. Anlamadım bende bunun şu bulunduğumuz şartlarda çok önemi var mı malum hastaneler berbat hepimiz kaçınıyoruz bir yere gitmekten ilaçla makineyle falan mı bakılıyor diye sizlere sorayım dedim
Evybaby i almadım ama hastaneden hediye olarak vermişlerdi bana çok parfüm kokulu geldi o yüzden beğenmedimEvybaby i merak ediyodum bir de su yeni cikan turco baby i acaba onlarinda icerigi temiz mi
İlginç bize öyle demesi o zaman. Hani öyle ışıkla va bakılacak birşeyse onu bi doktor birde sağlık ocağında yaptılar. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinBenim oglum 37+1 de dogdu 38den once oldugu icin erken sayiliyo rop muayenesi istedi dr muz.
2 hafta arayla 2 kez bakildi. Gozunu kucuk demir aparatlarla acip dr un gozune taktigi buyuk ve degisik bir gozlukle goz damarlarinin olusumuna bakiyor gelismesi bitmis mi yarida mi kalmis herhangi bir sorun var mi diye ama sizinki normal zamaninda dogmus goz dr u bize normal zamanda dogsaydi 6. Ayda gelmis olacaktiniz erken dogum diye onceden geldiniz dedi cok sukur gelisimini tamamlamis bir daha 6. Ayimizda cagirdi kontrole bizi
Bu dedigimi goz dr yapiyo canim saglik ocagindaki farkli bir seydir, rica ederimİlginç bize öyle demesi o zaman. Hani öyle ışıkla va bakılacak birşeyse onu bi doktor birde sağlık ocağında yaptılar. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Yok onu biliyorum. Rop değilde standart 1 ayda yapılan muayene acaba ışık tutmaktan mı ibaret öyleyse o yapıldı diye dedimBu dedigimi goz dr yapiyo canim saglik ocagindaki farkli bir seydir, rica ederim
Bunu ve bildiğim kadarıyla bi de menenjit aşısını karşılamıyor. Pahalı da yani. Yapacak bişey yok :sBunu devlet neden karsilamiyor acaba diger asilar gibi.
Netten asiyi biraz arastirdim da 0 1 yas bebek olumlerinin yuzde 85i bu virus yuzundenmis ve bu cok ciddi bir rakam
Evy denedin mi ya da etrafinda deneyen var mi ?
Bez icin bir arkadasta az once ayni seyi soyledi neyse ben goon ve canbebeden memnunum zaten onlardan devam oyleyseBunu ve bildiğim kadarıyla bi de menenjit aşısını karşılamıyor. Pahalı da yani. Yapacak bişey yok :s
Evy baby nin yorumlarına baktım parfümlüymüş.