Biraz olumsuz konuşmuş sanki banada ilk keseyi gördüğümde 7 mm di iki kez güle güle büyütün demişti benim aklımdan nelet geçiyo halbuki boş gebelik olur kalp arışını duyamam falan doktor doktor değişiyo işte
Bende 8+0 duydum bişey olmaz Allahın izniyle bende duyamamıştım 2 hafta gittiğimde neler geçti aklımdan herşeye hazır gittim yani ama duydum çok şükür sabırla bekle
Biz de arabamızla gideceğiz. 17 saatlik bir yol.. 1 gün konaklama yapıp yolu 2ye böleceğiz. 2 saatte 1 de mola vereceğiz mola da 10dk filan yürümemiz lazım. Benimki daha 4 haftalık yeni öğrendim
Kizlar bende nasip olursa subat annesi olucam 5+2deyim suanda kese gorundu haftaya kalp atisina bakcaz
Amin canimm hepimiz Insallahhayırlı olsun saglıcakla kucakla
Selam bayanlar benim gibi olan var mu merak ediyorum geberiyorum mide bulantısından ne yesem ne içsem bulanıyor kusamıyorum da çok fenayım ben öncekilerde böle bişey yaşamadım ne zaman bitecek bu bulantılar çıldırmak üzereyim kafam kalkmıyor evimin işini yapamıyorum kızım ilgi bekliyor ama ben aynaya bile bakamıyorumavazım çıktığı kadar bağırıcam az kaldı
Hikayemiz aynı yaş dışında 5.hamileliğimi yaşıyorum hiç yaşayan bebeğim yok buda sürpriz oldu
Mucize bebek diyorum ben hem gelişi hemde yaşama tutunmak için verdiği mücadele betalar başta çok kötüydü
Bebeğimi hayatta tutmak için kortizon ve intralipid serum tedavisi alıyorum şuanlık maşallah iyi gidiyor kese ve yolc gördüm ilk muayenede kızım olacak hissediyorum ve inşallah bu tedaviler vesilesiyle kucağıma alıcam
Arkadaşlar başağrısı yaşayan var mı ?
Ben ıslatılmış soğuk bir bezle kafamı sarma ihtiyacı duyuyorum hep
Başım çok ağrıuor
Merhabalar bende ins subat annesi olcm kalp atislarini kacinci haftada duydunuz
Aktardan karanfil yağı alın parmak ucunuza döküp başınızı ovalayın geçiriyorbendede hep bı baş ağrısı ya ılacta almıyorum ama almak lazımmı acaba çok kötüyüm
Dün baş ağrısından ölücem sandım parol da kalmamış evde uyuyaa kadar kivrandimArkadaşlar başağrısı yaşayan var mı ?
Ben ıslatılmış soğuk bir bezle kafamı sarma ihtiyacı duyuyorum hep
Başım çok ağrıuor
sadece hamileler değil aslında yolculuk yapan herkes 2 saatte bir mola verip birazcık yürümeli, vücutta kan akışının sağlanması açısından. uzun süre hareketsiz oturmak sağlıklı değil.hayırlı olsun. yürümeyı bılmıyordum doktormu dedi
Canim tam tersi erkek spermler hizli yuzup kisa yasiyor, kiz spermler yavas yuzup uzun yasiyor.İşte Çinli tanıdığıma göre o uzun yaşayan spermler erkek spermmişbakalım ben de merak ediyorum
Aynen bende öyle biliyorumCanim tam tersi erkek spermler hizli yuzup kisa yasiyor, kiz spermler yavas yuzup uzun yasiyor.
Doktora gitcem ben dayanamıyorumallah sabır versin bendede hep bı bulantı halı hep başım agrıyor. kusma falan yok ama hep heran kusacagım modunda kötu bı bulantı yanma
Arkadaşlar diğer topiklerde olduğu gibi bizde de sayfa başında liste olsa muhtemel doğum sat bebeğin cinsiyeti yaşadığımız şehir gibi bilgiler yer alsa iyi olmaz mısayfayı açan kişi mi yapmalı acaba var mı bilgisi olan
Konu sahibi yapabiliyor galiba biz yapamıyoruz..ya da bilen başka biri varsa konu sahibi değiştirilebiliyor diye okudum diğer sayfalarda..bizim konu sahibi buycuy
bazı doktorlar gereksiz yere tüm ihtimalleri söylüyorlar, halbuki çok düşük olasılık ve bundan bahsetmek için bir neden yok yani. bende ilk gittim kese vardı bebek yoktu ve hiç endişelenme çok normal çünkü çok erken daha demişti. endişelenip kendini üzme 10 güne kalp atışını duyarsın inşallah
Canim tam tersi erkek spermler hizli yuzup kisa yasiyor, kiz spermler yavas yuzup uzun yasiyor.