2020 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik dilerim.İçinizde en yaşlı anne adayı ben olabilirim diye düşünüyorum.Yaşım 40 ve 6.gebeliğim bu. Ilk bebegimi 37.haftada kaybettim. Ardindan 2 tane bos gebelik yasadim.4.gebeligimde kizima kavustum.5.si yine bos gebelikti.Simdi 6.kez gebeyim. Cok sukur bebek gorundu ama ben yine de cok endiseliyim 12.haftayi doldurursam insallah biraz rahatlayacagim.
37. Hafta yaşam sınırını geçmiş oluyor, kaybetme sebebiniz neydi acaba? Bu arada kayıplar için Rabbim sabırlar versin ahirette onlarla karşılaşacağımız söyleniyor inşallah öyle olur..

37. Hafta yaşam sınırını geçmiş oluyor, kaybetme sebebiniz neydi acaba? Bu arada kayıplar için Rabbim sabırlar versin ahirette onlarla karşılaşacağımız söyleniyor inşallah öyle olur..
Tesekkur ederim guzel dileginiz icin amin insallah ahirette kavusurum oglumla.Kaybetme sebebim dekolman plasenta yani plasentanın rahim duvarindan erken ayrilmasi.Aniden gelisen ve gebeligin son donemlerinde gorulen bir rahatsizlik.Oldukca tehlikeli bir olay,anne olumune bile neden olabiliyor. Ki ben de ic kanama sebebiyle direkten dondum.Maalesef onceden tespiti olmayan, risk faktorleri olan bir durum.Sonrasinda genetik test yapildi. Pihtilasmaya egilim cikti.Onlem amacli kan sulandirici kullandim,bir de tekrarlama riskinden dolayi 37.haftayi gecmeden dogum yaptiriyorlar.

Benim çok net 12. Ve 14 gün ilişki oldu zaten ramazandı ona vakit ayırmıyoduk ☺️
14. Yumurtlama akıntısı gelmişti ne olucak şimdi
Benim de 22-24, erkek olma olasılığı yüksekmiş işte inanışa göre 😂 bu erkek olursa ikinciyi her gün denicem ama 🤣🤣

Günaydın kızlar , dün doktora gittik keseyi gördük , 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Kalp atışını duymadan öyle herkese hamile olduğunu söylememek gerek çok az bir ihtimalde olsa bazen kese boş olabiliyor o yüzden benim için kalp atışını duyduktan sonra başlar hamilelik dedi .

Benim de 22-24, erkek olma olasılığı yüksekmiş işte inanışa göre 😂 bu erkek olursa ikinciyi her gün denicem ama 🤣🤣
Bende ilk oğlum sonra Allah nasip ederse kızımda olsun yeter 😂😂 ama spermler 48 saat yaşayabiliyomuş hatta 72 saati de bulabiliyomuş 😂 bakalım tutucakmı

Günaydın kızlar , dün doktora gittik keseyi gördük , 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Kalp atışını duymadan öyle herkese hamile olduğunu söylememek gerek çok az bir ihtimalde olsa bazen kese boş olabiliyor o yüzden benim için kalp atışını duyduktan sonra başlar hamilelik dedi .
Biraz olumsuz konuşmuş sanki banada ilk keseyi gördüğümde 7 mm di iki kez güle güle büyütün demişti benim aklımdan nelet geçiyo halbuki boş gebelik olur kalp arışını duyamam falan doktor doktor değişiyo işte
Bende 8+0 duydum bişey olmaz Allahın izniyle bende duyamamıştım 2 hafta gittiğimde neler geçti aklımdan herşeye hazır gittim yani ama duydum çok şükür sabırla bekle

Sen ona gitme canim bida bosver ole doktor mu olur

bazı doktorlar gereksiz yere tüm ihtimalleri söylüyorlar, halbuki çok düşük olasılık ve bundan bahsetmek için bir neden yok yani. bende ilk gittim kese vardı bebek yoktu ve hiç endişelenme çok normal çünkü çok erken daha demişti. endişelenip kendini üzme 10 güne kalp atışını duyarsın inşallah 😊

Seninle aynıyız ben de ilk gebeliğimde yaşamamıştım. Haftaya denize ben de gireceğim yatarak gecen bişey degil demekki ki yat demedi. Yolu da sorun etmedi. Bişey olmaz ama içebilirsen iç dedi zaten. Şükür bu günümüze. Ben de memlekette başka doktora gidecegim hatta ikili testi de annemlerin orda yaptırmak durumunda kalabilirim. Bakalım hayırlı sonuclar olsun inşallah. Bugün toxoplazma vs. Testleri yaptı yarın WhatsApptan mesaj atarak sor dedi.

evet ya aynı durumdaymışız senle :) inşallah bi dahaki kontrolde ikimizin de geçmiş olur kanama alanı.
bana ilk hamileliğimde de toxoplazma vs testler yapılmadı. demekki her doktor gerekli görmüyo. ya da yapıldı da bi ara ben mi hatırlamıyorum 🤷‍♀️ ama bunda istemedi.

ben tam 12. haftamda evime dönücem ikili testi kendi doktorumda yaptırıcam inşallah. zaten burda da 10 gün sonra bi kez daha gidicem kontrole o kadar. yani inşallah herşey yolundaysa eve gidene kadar daha gitmem.

Arkadaşlar başağrısı yaşayan var mı ?
Ben ıslatılmış soğuk bir bezle kafamı sarma ihtiyacı duyuyorum hep
Başım çok ağrıuor

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik dilerim.İçinizde en yaşlı anne adayı ben olabilirim diye düşünüyorum.Yaşım 40 ve 6.gebeliğim bu. Ilk bebegimi 37.haftada kaybettim. Ardindan 2 tane bos gebelik yasadim.4.gebeligimde kizima kavustum.5.si yine bos gebelikti.Simdi 6.kez gebeyim. Cok sukur bebek gorundu ama ben yine de cok endiseliyim 12.haftayi doldurursam insallah biraz rahatlayacagim.
Hikayemiz aynı yaş dışında 5.hamileliğimi yaşıyorum hiç yaşayan bebeğim yok buda sürpriz oldu
Mucize bebek diyorum ben hem gelişi hemde yaşama tutunmak için verdiği mücadele betalar başta çok kötüydü
Bebeğimi hayatta tutmak için kortizon ve intralipid serum tedavisi alıyorum şuanlık maşallah iyi gidiyor kese ve yolc gördüm ilk muayenede kızım olacak hissediyorum ve inşallah bu tedaviler vesilesiyle kucağıma alıcam

X