Duphalac tan başka birşey yaramadı bana canımkızlar kabızlık problemi yaşayan var mı? progestan kabızlık yapıyor galiba.
denemediğim şey kalmadı nerdeyse. öneriniz var mı? patlıcam resmen yaçok zor durumdayım
canım 200 mg lik hap sabah akşam iç dedi. benim hiç vajinal kanamam hatta lekelenmem bile olmadı, inşallah da olmaz. kanama alanı kese etrafında keseden küçük az bir alandı. yine de önlem olsun diye verdi ilacı sanırım.Canım sana progestan ne kadar iç dedi. Kanama alanı bende de varmış. Bana 12 haftaya kadar gelmeyebilirsin istersen gel dedi. Panik yapmadı hiç normal karşıladı. Senin gelen aktif kanama yok sanırım degil mi?
Duphalac tan başka birşey yaramadı bana canım
Merhaba yaşıtım anne adayı:)korkunuzu cok iyi anliyorum.insallah haftaya hayirli hayirli haberi alirsiniz.Devamı sağlıcakla gelsin insallah.Çok zor bir süreç,birçok anne adayının yaşadıgı farkli zorluklar var.Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşım.Merhaba ben de 40 yaşındayım ilk gebeliğim , tüp bebek ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim korkudan takvim bile koyamıyorum. 5. Haftadayız henüz, 4+5 de keseyi gördük 5. Haftadayız inş bebeği de görürüz
Merhaba yaşıtım anne adayı:)korkunuzu cok iyi anliyorum.insallah haftaya hayirli haberi alirsiniz.Devamı sağlıcakla gelsin insallah.Çok zor bir süreç,birçok anne adayının yaşadıgı farkli zorluklar var.Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşım.
Amin inş herkese nasip etsinMerhaba yaşıtım anne adayı:)korkunuzu cok iyi anliyorum.insallah haftaya hayirli hayirli haberi alirsiniz.Devamı sağlıcakla gelsin insallah.Çok zor bir süreç,birçok anne adayının yaşadıgı farkli zorluklar var.Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşım.
Konu sahibi yapabiliyor galiba biz yapamıyoruz..ya da bilen başka biri varsa konu sahibi değiştirilebiliyor diye okudum diğer sayfalarda..bizim konu sahibi buycuy
Bende de varbugün biraz tuvalete çıkabildim canım, bir daha olursa öyle yapıcam artık. çok teşekkür ederim :)
çok üzüldüm çok zor günler yaşamış olmalısın allah bir daha yaşatmasın ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik dilerim.İçinizde en yaşlı anne adayı ben olabilirim diye düşünüyorum.Yaşım 40 ve 6.gebeliğim bu. Ilk bebegimi 37.haftada kaybettim. Ardindan 2 tane bos gebelik yasadim.4.gebeligimde kizima kavustum.5.si yine bos gebelikti.Simdi 6.kez gebeyim. Cok sukur bebek gorundu ama ben yine de cok endiseliyim 12.haftayi doldurursam insallah biraz rahatlayacagim.
Bende de varben çözüm olarak ac karnina türk kahvesi iciyrum tek çözümü boyle buldum
Amin canım hepimiz insallah evet cok sukur gordukSağlıkla kucağına al inşallah bebeği gördün mü bu sefer bende gördüm sat tarihlerimiz aynı
Ben onlari denedim canim olmadi bunuda 4 sene once diyet yaparken keşfetmiştim. Bi deneyim dedim. İse yaradi. Simdi gozumu acar acmaz kahve icyrum :)bunu hiç duymamıştım aklımda olsun :) ama sabah aç karnına kayısı ve ılık su da harika işe yarıyor ama hergün yapmalısın.
Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün doktora gittik. 7+0 ız. önce devlet hastanesinde yaptığım testlere baktı. Plt (trombosit) 107 çıkmış düşük dedi bidahaki gelişinde tekrar edelim dedi not aldı. Kan pıhtılaşmasına sebep olan hücreler azmış yani. Nette pek hoş şeyler yazmıyor. Daha da düşmez inşallah. Sonra folik asitin ishal yaptığını söyledim içmeyebilirsin dedi. Ama ben içmek isteyince folic1içebilirsin dedi. Ultrasona gectik. Rahimde kanama alanı var. Bugün kime baktıysam hep kanama alanı gördüm dedi. Kese yanında kese kadar birsiyahlık vardı. Bişey olmaz bence ama progestan yazacagım baş dönmesi yaparsa içme bırak dedi. Kanamam yok şu anda dedim içte kalmış gelebilir de dedi. İlk çocukta hiç böyle olmamıştı tabi tedirgin oldum.Benim yanlış bir hareketimden mioldu acaba hareketli biriyim dedim. Hayır hormonlardan kaynaklı dedi. Bebek 7+0 maşallah subhanallah kalp atışı vardı. 12.haftada gelebilirsin ikili test için ama arada ben bebeği görmek isterim dersen gel dedi. Bir de haftaya 5 saat yol gidecegim. Kanama alanı var dediniz sıkıntı olur mu dedim. Dinlene dinlene git ben bile 5 saat gitsem pert olurum bişey olmaz dedi. Yapmamam gereken bişey var mı dedim hayır dedi yat bile demedi yani. Ben de normal hayatıma devam ediyorum. Progestan baş dönmesi yapmaz umarım içebilirim. Kötü olursam içmeyecegim Allah nasip ederse yavrum tutunacaktır zaten. Elimden geleni yaparım. Bizden haberler böyle kızlar baya uzun oldu hakkınızı helal edin. Plt yi kafama taktım ama aşarım inşallah
inşallah sağlıkla alalım kucağımıza siz kalp sesini de duydunuz mu ? Biz geçen gittiğimizde görmüştük ama pazartesi randevum inşallah duyarız daKızlar hayırlı akşamlar. Bugün doktora gittik. 7+0 ız. önce devlet hastanesinde yaptığım testlere baktı. Plt (trombosit) 107 çıkmış düşük dedi bidahaki gelişinde tekrar edelim dedi not aldı. Kan pıhtılaşmasına sebep olan hücreler azmış yani. Nette pek hoş şeyler yazmıyor. Daha da düşmez inşallah. Sonra folik asitin ishal yaptığını söyledim içmeyebilirsin dedi. Ama ben içmek isteyince folic1içebilirsin dedi. Ultrasona gectik. Rahimde kanama alanı var. Bugün kime baktıysam hep kanama alanı gördüm dedi. Kese yanında kese kadar birsiyahlık vardı. Bişey olmaz bence ama progestan yazacagım baş dönmesi yaparsa içme bırak dedi. Kanamam yok şu anda dedim içte kalmış gelebilir de dedi. İlk çocukta hiç böyle olmamıştı tabi tedirgin oldum.Benim yanlış bir hareketimden mioldu acaba hareketli biriyim dedim. Hayır hormonlardan kaynaklı dedi. Bebek 7+0 maşallah subhanallah kalp atışı vardı. 12.haftada gelebilirsin ikili test için ama arada ben bebeği görmek isterim dersen gel dedi. Bir de haftaya 5 saat yol gidecegim. Kanama alanı var dediniz sıkıntı olur mu dedim. Dinlene dinlene git ben bile 5 saat gitsem pert olurum bişey olmaz dedi. Yapmamam gereken bişey var mı dedim hayır dedi yat bile demedi yani. Ben de normal hayatıma devam ediyorum. Progestan baş dönmesi yapmaz umarım içebilirim. Kötü olursam içmeyecegim Allah nasip ederse yavrum tutunacaktır zaten. Elimden geleni yaparım. Bizden haberler böyle kızlar baya uzun oldu hakkınızı helal edin. Plt yi kafama taktım ama aşarım inşallah
Allahım kucağınıza Almayı nasip etsinAmin canım hepimiz insallah evet cok sukur gorduk
Tesekkur ederim.Evet ozellikle ilk bebegim doguma bir hafta kala vefat edince onda yasadigim hayal kirikligi ve uzuntuyu atlatmam zor oldu. Sonrasinda bos gebeliklerim, onlara cok uzulmedim ama umudumu kaybetme noktasina geldim. Sonra kizim geldi. Butun acilarimi unutturdu bana.Allaha sukurler olsun, cimcime bir kiz nasip etti bana.Darisi isteyen, bekleyen herkese olsun.çok üzüldüm çok zor günler yaşamış olmalısın allah bir daha yaşatmasın ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
evet boş gebelik ya da ilk aylarda düşük zaten bebek sağlıksız olduğu için oluyor bunu biliyoruz ama yine bir travma kadın için. fakat doğuma yaklaşmış bebeğini kaybetmenin acısını yaşamayan bilemez sanırım, çok üzücü ama allah size ne güzel bir evlat nasip etmiş, inşallah şimdiki de sağlıkla gelir tüm acılarınızı unuttururTesekkur ederim.Evet ozellikle ilk bebegim doguma bir hafta kala vefat edince onda yasadigim hayal kirikligi ve uzuntuyu atlatmam zor oldu. Sonrasinda bos gebeliklerim, onlara cok uzulmedim ama umudumu kaybetme noktasina geldim. Sonra kizim geldi. Butun acilarimi unutturdu bana.Allaha sukurler olsun, cimcime bir kiz nasip etti bana.Darisi isteyen, bekleyen herkese olsun.
Allah bagislasin hep birlikte saglikli ve mutlu omrunuz olsun.evet boş gebelik ya da ilk aylarda düşük zaten bebek sağlıksız olduğu için oluyor bunu biliyoruz ama yine bir travma kadın için. fakat doğuma yaklaşmış bebeğini kaybetmenin acısını yaşamayan bilemez sanırım, çok üzücü ama allah size ne güzel bir evlat nasip etmiş, inşallah şimdiki de sağlıkla gelir tüm acılarınızı unutturur
benim de bir kızım var gerçekten tam cimcime oluyorlar
Seninle aynıyız ben de ilk gebeliğimde yaşamamıştım. Haftaya denize ben de gireceğim yatarak gecen bişey degil demekki ki yat demedi. Yolu da sorun etmedi. Bişey olmaz ama içebilirsen iç dedi zaten. Şükür bu günümüze. Ben de memlekette başka doktora gidecegim hatta ikili testi de annemlerin orda yaptırmak durumunda kalabilirim. Bakalım hayırlı sonuclar olsun inşallah. Bugün toxoplazma vs. Testleri yaptı yarın WhatsApptan mesaj atarak sor dedi.canım 200 mg lik hap sabah akşam iç dedi. benim hiç vajinal kanamam hatta lekelenmem bile olmadı, inşallah da olmaz. kanama alanı kese etrafında keseden küçük az bir alandı. yine de önlem olsun diye verdi ilacı sanırım.
annemlerin yanındayım o yüzden kendi doktorum değildi o, belki kendi doktorum gerek görmezdi bilemiyorum hiç. ilacı gündüz alınca bir saat içinde sarhoş ediyor beni kafam güzel oluyor resmen, ama bir saate geçiyor. akşam hapını da yatarken içtiğim için onun etkisini anlamıyorum. doktor çok kötü olursan fitilini veririz dedi ama idare ediyorum. zaten 8 temmuza randevu aldım bu sefer yine başka yerdeyim yani başka doktor. çok karışık oldu benim durum da. bakalım belki geçmiş olursa kanama alanı bıraktırır ilacı. yani inşallah geçerçok oluyomuş bu ve genelde geçiyomuş.
önce dert ettim ama sonra rahatladım. sende çok kafana takma. bana da doktor yat dinlen demedi. dikkat et dedi sadece. yolculuk yaptım 6 saat, denize de giriyorum. şükür birşey olmadı, olacağı varsa bunlardan dolayı olmaz zaten. hatta bende benim suçum mu diye sordum hiç alakası yok dedi, olurmuş öyle. ve benim de ilk gebeliğimde hiç yaşamadığım bişeydi.
Sen benden daha öndesin canım 7 +0net duyduk masallah. 148 atıyor dedi hatta.inşallah sağlıkla alalım kucağımıza siz kalp sesini de duydunuz mu ? Biz geçen gittiğimizde görmüştük ama pazartesi randevum inşallah duyarız dasağlıkla gelsinler Canım