37. Hafta yaşam sınırını geçmiş oluyor, kaybetme sebebiniz neydi acaba? Bu arada kayıplar için Rabbim sabırlar versin ahirette onlarla karşılaşacağımız söyleniyor inşallah öyle olur..Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik dilerim.İçinizde en yaşlı anne adayı ben olabilirim diye düşünüyorum.Yaşım 40 ve 6.gebeliğim bu. Ilk bebegimi 37.haftada kaybettim. Ardindan 2 tane bos gebelik yasadim.4.gebeligimde kizima kavustum.5.si yine bos gebelikti.Simdi 6.kez gebeyim. Cok sukur bebek gorundu ama ben yine de cok endiseliyim 12.haftayi doldurursam insallah biraz rahatlayacagim.
Tesekkur ederim guzel dileginiz icin amin insallah ahirette kavusurum oglumla.Kaybetme sebebim dekolman plasenta yani plasentanın rahim duvarindan erken ayrilmasi.Aniden gelisen ve gebeligin son donemlerinde gorulen bir rahatsizlik.Oldukca tehlikeli bir olay,anne olumune bile neden olabiliyor. Ki ben de ic kanama sebebiyle direkten dondum.Maalesef onceden tespiti olmayan, risk faktorleri olan bir durum.Sonrasinda genetik test yapildi. Pihtilasmaya egilim cikti.Onlem amacli kan sulandirici kullandim,bir de tekrarlama riskinden dolayi 37.haftayi gecmeden dogum yaptiriyorlar.37. Hafta yaşam sınırını geçmiş oluyor, kaybetme sebebiniz neydi acaba? Bu arada kayıplar için Rabbim sabırlar versin ahirette onlarla karşılaşacağımız söyleniyor inşallah öyle olur..
Benim de 22-24, erkek olma olasılığı yüksekmiş işte inanışa göreBenim çok net 12. Ve 14 gün ilişki oldu zaten ramazandı ona vakit ayırmıyoduk
14. Yumurtlama akıntısı gelmişti ne olucak şimdi
Biz de arabamızla gideceğiz. 17 saatlik bir yol.. 1 gün konaklama yapıp yolu 2ye böleceğiz. 2 saatte 1 de mola vereceğiz mola da 10dk filan yürümemiz lazım. Benimki daha 4 haftalık yeni öğrendimşimdi aramabızla gidelim dedi 12 13 saatte gideriz dedi
Bende ilk oğlum sonra Allah nasip ederse kızımda olsun yeterBenim de 22-24, erkek olma olasılığı yüksekmiş işte inanışa görebu erkek olursa ikinciyi her gün denicem ama
Biraz olumsuz konuşmuş sanki banada ilk keseyi gördüğümde 7 mm di iki kez güle güle büyütün demişti benim aklımdan nelet geçiyo halbuki boş gebelik olur kalp arışını duyamam falan doktor doktor değişiyo işteGünaydın kızlar , dün doktora gittik keseyi gördük , 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Kalp atışını duymadan öyle herkese hamile olduğunu söylememek gerek çok az bir ihtimalde olsa bazen kese boş olabiliyor o yüzden benim için kalp atışını duyduktan sonra başlar hamilelik dedi .
Sen ona gitme canim bida bosver ole doktor mu olurGünaydın kızlar , dün doktora gittik keseyi gördük , 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Kalp atışını duymadan öyle herkese hamile olduğunu söylememek gerek çok az bir ihtimalde olsa bazen kese boş olabiliyor o yüzden benim için kalp atışını duyduktan sonra başlar hamilelik dedi .
bazı doktorlar gereksiz yere tüm ihtimalleri söylüyorlar, halbuki çok düşük olasılık ve bundan bahsetmek için bir neden yok yani. bende ilk gittim kese vardı bebek yoktu ve hiç endişelenme çok normal çünkü çok erken daha demişti. endişelenip kendini üzme 10 güne kalp atışını duyarsın inşallahGünaydın kızlar , dün doktora gittik keseyi gördük , 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Kalp atışını duymadan öyle herkese hamile olduğunu söylememek gerek çok az bir ihtimalde olsa bazen kese boş olabiliyor o yüzden benim için kalp atışını duyduktan sonra başlar hamilelik dedi .
Seninle aynıyız ben de ilk gebeliğimde yaşamamıştım. Haftaya denize ben de gireceğim yatarak gecen bişey degil demekki ki yat demedi. Yolu da sorun etmedi. Bişey olmaz ama içebilirsen iç dedi zaten. Şükür bu günümüze. Ben de memlekette başka doktora gidecegim hatta ikili testi de annemlerin orda yaptırmak durumunda kalabilirim. Bakalım hayırlı sonuclar olsun inşallah. Bugün toxoplazma vs. Testleri yaptı yarın WhatsApptan mesaj atarak sor dedi.
6+1 de vajinalMerhabalar bende ins subat annesi olcm kalp atislarini kacinci haftada duydunuz
Benimde bebegimin dogacagi tarih seninkuylr ayni.. balik burcu.. yaa arkadasin bu hamile tablosunu nasil yapiyoruzzz biri yardimci olabilirmi???Merhabalar bende ins subat annesi olcm kalp atislarini kacinci haftada duydunuz
GunaydinnnGünaydınlar 2020 şubat anne adayları
Aksehir den selamlar
dr a son iki gün
İşte Çinli tanıdığıma göre o uzun yaşayan spermler erkek spermmişBende ilk oğlum sonra Allah nasip ederse kızımda olsun yeterama spermler 48 saat yaşayabiliyomuş hatta 72 saati de bulabiliyomuş bakalım tutucakmı
Benim 6. Haftam ama bazen bulaniyo geciyo kusmalarim filan yok şimdilik ama burada bulantilari ve kusmaları çok ağır kişiler vardı Sizin var mı bulantinizKizlar mide bulantilari kacinci haftalarda basladi yardimci olurmusunuz
Hikayemiz aynı yaş dışında 5.hamileliğimi yaşıyorum hiç yaşayan bebeğim yok buda sürpriz olduMerhaba arkadaşlar herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik dilerim.İçinizde en yaşlı anne adayı ben olabilirim diye düşünüyorum.Yaşım 40 ve 6.gebeliğim bu. Ilk bebegimi 37.haftada kaybettim. Ardindan 2 tane bos gebelik yasadim.4.gebeligimde kizima kavustum.5.si yine bos gebelikti.Simdi 6.kez gebeyim. Cok sukur bebek gorundu ama ben yine de cok endiseliyim 12.haftayi doldurursam insallah biraz rahatlayacagim.