2020 Şubat Anneleri

Ya keseyi görenler ne zaman gördünüz şimdi hastaneden geldim doktor daha görünmez pazartesi gel dedi kan verdim beta 690 çıktı geç artıyo gibi sanki
Canım hiç korkma birdahaki randevunda görürsün bende adet gecikmesinden 1 hafta sonra gördüm ve iki kere kan verdiğim yükselme olduğu için bir daha da verdirtmedi hesapladı kendi .keseyide bu perşembe gördüm
İlk kan değerim adetten 2 gün önce :48.08 di ikinciside adet günüm : 133.20 dü birdahada bilmiyorum .Bende henüz kalp atışını duyamadan haftaya gidicem birdaha.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah meleklerimizi

Güzel anneler anne adayları kese boyutunuz kaç yazıyordu sizin ilk ultrason da ve kaç haftalıkken gördünüz?

Ayyy kuzum içime su serptin vallahi ilki 68 sonraki 200 şimdiki 690 benim de haftaya kesin görürüm inşAllah. Ben geç yumurtladım o yüzden 18 günlük hamişim benim hesaba göre doktor son adetten alıyo 5 diyo

Ayyy kuzum içime su serptin vallahi ilki 68 sonraki 200 şimdiki 690 benim de haftaya kesin görürüm inşAllah. Ben geç yumurtladım o yüzden 18 günlük hamişim benim hesaba göre doktor son adetten alıyo 5 diyo
Benimde ilk hesaplamalara göre 3 gün önde dediKuzum bu dönemde gerçekten stres oluyoruz baya bi bende henüz kalbi duyamadım haftaya gidicem inşalalh duyarım meleğimi.Sende sakın stres yapma herşey sırayla oluyor işte diyorum stres yapma diye ama insan ister istemez stresleniyorda.Bolca dua edelim meleklermizi sağlıcakla kucaklayalım kuzum Artışlarında bence gayet güzel korkma

Aynen canım ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucukları. Sen de sakin ol akışına bırak inşAllah gümbür gümbür duyarsın minnoş kalbini de

Normaldir belki geç döllenmede olabilir ben 4 kez 2 gün arayla beta ya bakmıştım 998 i gördüm bıraktım cuma günüydü pazarteside keseyi gördük sende hesap et 3000 geldiğinde git bence
Haftaya gidicem canım inşAllah mutluluğumuzu Rabbim daim kılar

Aynen canım ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucukları. Sen de sakin ol akışına bırak inşAllah gümbür gümbür duyarsın minnoş kalbini de
İnşallah kuzum o zaman içim rahatlıcak en azından Sende sırasıyla hepsini yaşarsın inşallah

4+6 da gittim 0.7 cm idi yani 7 mm
Anladım canım teşekkür ederim Ya bu nerde yazıyor kağıtta hiç anlamıyorum ya doktor bana yanlış hatırlamıyorsam 11 dedi ama ultrason kağıdında GS 1.04 cm yazıyor birde benim hesaplamalarımdan 3 gün fazla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…