- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Yata yata gittin diyelimeşime bir yazı attım. ben gelmesemmı ıcım rahat değil dedim. bişe olmaz yata yata gideriz dedi
şimdi eşime bır gazete yazısı attım acaba ben gelmesemmı ilk ve son 3 ay önermiyorlar dedim. bakalım ne diyecek
Benim de 3Hoşgeldin canım bol 3. Gebelikli bi topigimiz oluyor benimde 3.
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm çok şükür benim yanımda annem var ama Hamilelikten olsa gerek bu durum bile beni üzüyor benim yüzümden yoruluyorlar birşey yapamıyorum diye. Allahım biran önce düzelmemizi nasip eder inş.Ayni kaderi paylasiyoruz canim bakanim da yok oglum her gun sıkılıo evde bana yalvario anne beni parka gotururmusun diye ama inemem her an kusuyorum ayaga kalkinca yavrum bu yazi hapiste gibi evde gecirecek her sabah Iskence resmen aksam olsa diyorum senin gibi artik perisan haldeyim 1 aydir allah yardimcimiz olsun canim
Allahın koruduğu cana kimse bisey yapamaz hele ki yollar allaha emanet diyip çık yola bisey olmaz Allahın izniyleeşime bir yazı attım. ben gelmesemmı ıcım rahat değil dedim. bişe olmaz yata yata gideriz dedi
Yata yata gittin diyelim
Orda da hep yatacak mısın
bu kaçıncı çocuk? ya da ilk denemede mi oldu?onun rahatlığı mı acaba? eşim benden çok korkuyo 4. ay oldu da bizim
Allahın koruduğu cana kimse bisey yapamaz hele ki yollar allaha emanet diyip çık yola bisey olmaz Allahın izniyle
bir kıızım var 3 yasında ama 1 yıldır istiyoruz olmuyordu martta kımyasal oldu hatta. ama adam yınede rahat.onun aılesi kölü gebe kadınlar çok güzel iş yapıyorya ondanmıdır nedir :)
Bir sıkıntı yok canım başka doktora gitcem inşallahDevlet hastaneleri öyle canım iyi bile olsa Dr başında çok insan olduğu için size yeteri kadar zaman ayiracagini dusunmuyorum bence başka normal bi Dr a git hele de bi sıkıntın tehliken yoksa
22 cikti ogluma denedim 26 cikdiKizlar bi teori buldum bir suru kisiye yaptim dogru cikti cinsiyet icin hamile kaldiginiz yasla ayi toplayin 9 cikarin tekse erkek ciftse kiz benim erkek cikiyor su an cocugu olanlarda yaparsa denemis oluruz ben cocugu olanlara yaptim hep tuttu :)
HAMİLE KALDIGIN YAŞLA HAMİLE KALDIGIN AYI TOPLADIN DEMİ CANIM22 cikti ogluma denedim 26 cikdi
Evet canimHAMİLE KALDIGIN YAŞLA HAMİLE KALDIGIN AYI TOPLADIN DEMİ CANIM
yanlış çıktı demek iyimişEvet canim
yanlış çıktı demek iyimiş
ama en az 10 kişiye yaptım hepsi doğru çıktı ya
benimkide yanlış çıksın:)
Bende tutmuyorKizlar bi teori buldum bir suru kisiye yaptim dogru cikti cinsiyet icin hamile kaldiginiz yasla ayi toplayin 9 cikarin tekse erkek ciftse kiz benim erkek cikiyor su an cocugu olanlarda yaparsa denemis oluruz ben cocugu olanlara yaptim hep tuttu :)
senin ne cikio
Benimki erkek cikiyo :)Bende tutmuyor