2020 Şubat Anneleri

5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm çok şükür benim yanımda annem var ama Hamilelikten olsa gerek bu durum bile beni üzüyor benim yüzümden yoruluyorlar birşey yapamıyorum diye. Allahım biran önce düzelmemizi nasip eder inş.

Kızlar imkanınız varsa denize girin. bana o kadar iyi geliyorki canlanıyorum resmen. halsizliğim geçiyor, kendimi daha enerjik hissediyorum.
mide bulantımı bile geçirdi. sabahları kötü oluyorum genellikle.

bu kaçıncı çocuk? ya da ilk denemede mi oldu? onun rahatlığı mı acaba? eşim benden çok korkuyo 4. ay oldu da bizim

bir kıızım var 3 yasında ama 1 yıldır istiyoruz olmuyordu martta kımyasal oldu hatta. ama adam yınede rahat. onun aılesi kölü gebe kadınlar çok güzel iş yapıyorya ondanmıdır nedir :)

Devlet hastaneleri öyle canım iyi bile olsa Dr başında çok insan olduğu için size yeteri kadar zaman ayiracagini dusunmuyorum bence başka normal bi Dr a git hele de bi sıkıntın tehliken yoksa
Bir sıkıntı yok canım başka doktora gitcem inşallah

Kizlar bi teori buldum bir suru kisiye yaptim dogru cikti cinsiyet icin hamile kaldiginiz yasla ayi toplayin 9 cikarin tekse erkek ciftse kiz benim erkek cikiyor su an cocugu olanlarda yaparsa denemis oluruz ben cocugu olanlara yaptim hep tuttu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…