2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyleyim Bi geçen kontrole gittiğimde soruyorum yaşıyor mu diye nasıl geçicek bu durum bilmiyorum
Aynen ben de son kontrolümde doktora kalbi atıyo mu diye sordum ultrasonu karnıma koyar koymaz. Atıyo tabii niye atmasın. Korkma kolay kolay düşmez öyle hemen dedi. Ama ister istemez içimde hep bi korku.. bir de ilk bebeğimi kaybettiğim için aklımdan da atamıyorum sanırım

Malesef kaybımız olduğu için böyle oluyoruz ister istemez Rabbım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bndede durum ayni daha en basindan yasiyo dimi bisey yok dimi diyorum bunu nasil yenicez bilmiyorum

Sanırım kucağımıza alınca
Herhalde oyle olucak gecen kulak burun bogaz doktoruna gittim gribim.die bebege bakabilirmiyiz ddim adam sok oldu ben bakamamki dio esimde bakti kaldi ya nolcak acilde fln baktrin hastaym.ya bsy olduysa dedim ama doktor neler demstr icinden

Herhalde oyle olucak gecen kulak burun bogaz doktoruna gittim gribim.die bebege bakabilirmiyiz ddim adam sok oldu ben bakamamki dio esimde bakti kaldi ya nolcak acilde fln baktrin hastaym.ya bsy olduysa dedim ama doktor neler demstr icinden
Bende de hamilelikte oluşan tiroit oldu yarın kontrolüm var sayısı düşmüyor bi türlü bebek için de zararlı kontrol altına alınmazsa bakalım inş istenilen sonuç çıkar doktorum iç hastalıklarına yönlendirdi doktora sürekli hamileyim diyorum ultrasona gireceğim tiroit için sakınca var mı vs doktora sorup durdum benim içinde allah bilir neler dedi ne kadar söyledi falan

N
Allah aklimizi korusun bebekler geleene kadar

Herkese iyi geceler arkadaşlar kafama takılan bişeyler var da hamileliğinde karaciğer enzimlerinde yükselme olanlar, değerler nasıl normale geldi acaba benim de yüksek çıkmış da endişelendim

Herkese iyi geceler arkadaşlar kafama takılan bişeyler var da hamileliğinde karaciğer enzimlerinde yükselme olanlar, değerler nasıl normale geldi acaba benim de yüksek çıkmış da endişelendim
Neden dolayı yükseldiği önemli hamilelikte kullanılan vitamin veya safra kesesi problemi ve yahut gebelik kolestazı da olabilir bunları doktorların değerlendirmesi lazım sebebe göre çare vardır

Ben 4 gebelik yaşadım defalarca dr prof gittim. Sağlıklı oğlum çok hareletliydi 3.ayda dr dedim ben hissediyorum bana bir gülmüştü dr anlatmıştı detaylı olarak. Sonra baktım cidden bağırsak, hatta şu an da da 1 haftadır oluyor bağırsak hareketleri. Dr sadece kelebek çırpması ve balık kayması gibi hissedersin bebeği ilk olarak dedi ve proflar diyor bunu ben oğlumda ilk kez 16.haftada sanki karnımdan balık kayması hissi ile hissetmiştim en en erken zaten hissedilen haftalar 16 17.haftalar o da kelebek çırpması ve balık kayması gibi.

gunaydin kizlar, umarim herkes iyidir. bugun doktor kontrolum var insallah iyi haberlerle gelirim 2'li test yapacak. bugun tam 12+1 olduk. cok sukur halsizlik disinda herhangi bir sikintim yok. 1 bucuk aydir her gun progestan igne kullaniyodum. hamileligimin basinda 5. haftada kanama olmustu, ondan beridir kullaniyodum. doktorum dun itibariyle kesmemi soyledi. yaklasik 50 tane igneden sonra bugun ilk defa igne olmicam cok garip geliyor :) bir yandan mutluyum, cunku gercekten popom artik cok agriyor, diger yandan da tedirginim. insallah bir sikinti olmaz. siz devam ediyor musunuz yoksa benim gibi 12. haftada doktoru kesmesini soyleyen var mi? allah hepimize bebeklerine sag salim kavusmayi nasip etsin. bu arada progesterona 12. haftadan sonra da devam eden arkadaslar, ne sekilde kullaniyorsunuz igne mi fitil mi?

Günaydın canım öncelikle güzel haberler ile gel inş bende kanama falan yoktu ama tedbir amaclı başladık bulantılara kadar agızdan aldım ama 2 haftadır vajinal alıyorum dün kontrolumde 12 de bırakırız dedi dr banada igne olayı fena ben evde kan sulandırıcı vuruyorum alıştım artık 9 .aya kadar devam herşey bebişler için

gunaydin canim, tesekkur ederim cevabin icin. evet tum acilarin hepsi onlara saglikla kavusmak icin. sen oskapar mi kullaniyosun gobekten? onu ben de ilk 2 hafta kullanmistim, sonra kanama baslayinca doktorum kesti. simdi bir daha baslatir mi bilmiyorum. allah yardimcin olsun o igneyi ilk defa vurdugumdaki acisini hic unutmuyorum. zamanla alisiyor insan da cok feci birseydi. sana da 12. haftada progesteronu kesecegini soylediyse demek ki normali bu diye dusunuyorum. insallah bundan sonra da hersey iyi devam eder hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…