• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hakbas2020 arkadasım bugün seninde kontrolun vardı sanki... bişey yazmadınlı benmi gözden kacırdım karıştırıyormuyum yoksa 🤔yinede sorayım dedim merak ettim

Kotu bir sey yazacaksiniz diye cok korktum..ayy cok sukur..ins simsiki tutunur hic birimiz aci yasamadan yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz. 😊 tebrik ederim sira bizim cinsiyet ogrenmemizde artik. Ben de cok sabirsizlaniyorum..😂
Sizinde cok kalmamis eger ozele gidiyorsaniz 12_13. Haftalarda soyler buyuk ihtimal cok tsk ederim😘
Kızlarr ikili test yaptıranlar! Kaç hafta kaç günlükken yaptırdılar acaba?
11+4 te yapildi bizim ki sonuclarida cikti 1 hafta icinde

Ben geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe olduk 🥰🙏 benim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi 🤲 ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış 🧿 darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin 🤲 bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa 🙏
Çok şükür bende cumartesi günü gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız her seferinde çok stres oluyorum kötü bir şey diyecek Dr diye inşallah Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Çok şükür bende cumartesi günü gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız her seferinde çok stres oluyorum kötü bir şey diyecek Dr diye inşallah Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Gercekten cok sitrest dr gözünün içine balıyorum surat ifadesi nasıl die... kalp atışını ekranda görene denk kafamdan bin tane düşünce geçiyor 🙈

Slm ocak anneleri umarim herkes iyidir normalde yarin cinsiyet ogrenmeye gidecektik ama dun kanamayla uyandim zaten kese cwvresinde kanama vardi hastahanede yatmistim 3 gun doktor dinlenmemi soylemistim 3 haftadir danla lekem yokken dun camur rengi baya bir kanamam oldu doktorumu aradim gel durumu degerlendirelim dedi ama doktora giden yol bir turlu bitmedi uzuntumu anlatamm gittigimde doktorum icerideki eski kanin olabilecegini soyledi ultrasona girmeden once uzulme dedi bende dedim persembe cinsiyet icin gelecektik kotu birseh varsa cok uzulurum dedim😔 merak etme bakariz simdi cinsiyete de dedi ama tabi benim aklim kesinlikle cinsiywtte degildi kalbinin attigini duymak disinda 😔 iceri girdik doktor desigim gibi eski kan devam edebilir 16._18. Haftaya kadar dinelnmeye devam dedi ve arkasina cinsiyeti KIZ dedi🙏🙏🙏 sukurler olsun ikinci kızım oluyor hep kizima kiz kardes istemistim yoldas olur diye kizimda kiz kardes cok istiyordu rabbim hepinize guzel haberler almayi nasip etsin kusura bakmayin uzun yazdim🙏❤ bu arada cinsiyeti surprizli ogrenecektim ama benim bu kiz cok nazli cikti 😂
Çok şükür canım inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip inşallah bu gruba yeni dahil olduğumuz için bilmiyorum daha önce belli olan cinsiyet varmı ilk sei okudum sağlıkla gelsin prenses inşallah. Kız senesi erkek senesine dönmüş yeni hamile olanlarda kimi duysam erkek benimde 12 yaşında bir oğlum var sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil

Kotu bir sey yazacaksiniz diye cok korktum..ayy cok sukur..ins simsiki tutunur hic birimiz aci yasamadan yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz. 😊 tebrik ederim sira bizim cinsiyet ogrenmemizde artik. Ben de cok sabirsizlaniyorum..😂
Ayy bende yaa 🤦🏼‍♀️ Neyse ki sonuç iyi 😊
Bende sabırsızlanıyorum yaaaa 🤩😇🥰😍

Hakbas2020 arkadasım bugün seninde kontrolun vardı sanki... bişey yazmadınlı benmi gözden kacırdım karıştırıyormuyum yoksa 🤔yinede sorayım dedim merak ettim
AYnen cnm bende bugün devlet hast gittim detaylı bakmadı sadece kalp atışını duyalım tmm dedi 3 cm 10 haftalıkmışız haftaya özel de kendi dr kontole gidicem İnşAllah detayları rahatlıkla sorar öğrenirim İnşAllah 😊

Merhaba arkadaşlar. Benimde kontrolüm dündü. Detaylı imceledi herşeyi normal dedi. Ben ikili test yaptırmıyacağım direk nifty testi yaptıracağım. Cinsiyetinden emin olmamakla beraber yüksek ihtimal kız dedi. Ben kızıma daha hamile olduğumu söylemedim riskli dönem bitsin istedim. Gerçi gebelikte risk 40 hafta ama en riskli dönem geçti sayılır. Yarın söylemeyi planlıyorum kısmetse.

Çok şükür canım inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip inşallah bu gruba yeni dahil olduğumuz için bilmiyorum daha önce belli olan cinsiyet varmı ilk sei okudum sağlıkla gelsin prenses inşallah. Kız senesi erkek senesine dönmüş yeni hamile olanlarda kimi duysam erkek benimde 12 yaşında bir oğlum var sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil
Ya ben bu grup disinda kac kisiyi duyduysam hep kiz cevremde onlarda kiz senesi diyor anlamadim valla bu sene karma godiyor sizinde gonlunuze gore olsun ins🙏😍

Back