Slm ocak anneleri umarim herkes iyidir normalde yarin cinsiyet ogrenmeye gidecektik ama dun kanamayla uyandim zaten kese cwvresinde kanama vardi hastahanede yatmistim 3 gun doktor dinlenmemi soylemistim 3 haftadir danla lekem yokken dun camur rengi baya bir kanamam oldu doktorumu aradim gel durumu degerlendirelim dedi ama doktora giden yol bir turlu bitmedi uzuntumu anlatamm gittigimde doktorum icerideki eski kanin olabilecegini soyledi ultrasona girmeden once uzulme dedi bende dedim persembe cinsiyet icin gelecektik kotu birseh varsa cok uzulurum dedim
merak etme bakariz simdi cinsiyete de dedi ama tabi benim aklim kesinlikle cinsiywtte degildi kalbinin attigini duymak disinda
iceri girdik doktor desigim gibi eski kan devam edebilir 16._18. Haftaya kadar dinelnmeye devam dedi ve arkasina cinsiyeti KIZ dedi
sukurler olsun ikinci kızım oluyor hep kizima kiz kardes istemistim yoldas olur diye kizimda kiz kardes cok istiyordu rabbim hepinize guzel haberler almayi nasip etsin kusura bakmayin uzun yazdim
❤ bu arada cinsiyeti surprizli ogrenecektim ama benim bu kiz cok nazli cikti