2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hakbas2020 arkadasım bugün seninde kontrolun vardı sanki... bişey yazmadınlı benmi gözden kacırdım karıştırıyormuyum yoksa yinede sorayım dedim merak ettim

Kotu bir sey yazacaksiniz diye cok korktum..ayy cok sukur..ins simsiki tutunur hic birimiz aci yasamadan yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz. tebrik ederim sira bizim cinsiyet ogrenmemizde artik. Ben de cok sabirsizlaniyorum..
Sizinde cok kalmamis eger ozele gidiyorsaniz 12_13. Haftalarda soyler buyuk ihtimal cok tsk ederim
Kızlarr ikili test yaptıranlar! Kaç hafta kaç günlükken yaptırdılar acaba?
11+4 te yapildi bizim ki sonuclarida cikti 1 hafta icinde

Çok şükür bende cumartesi günü gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız her seferinde çok stres oluyorum kötü bir şey diyecek Dr diye inşallah Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Gercekten cok sitrest dr gözünün içine balıyorum surat ifadesi nasıl die... kalp atışını ekranda görene denk kafamdan bin tane düşünce geçiyor

Çok şükür canım inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip inşallah bu gruba yeni dahil olduğumuz için bilmiyorum daha önce belli olan cinsiyet varmı ilk sei okudum sağlıkla gelsin prenses inşallah. Kız senesi erkek senesine dönmüş yeni hamile olanlarda kimi duysam erkek benimde 12 yaşında bir oğlum var sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil

Kotu bir sey yazacaksiniz diye cok korktum..ayy cok sukur..ins simsiki tutunur hic birimiz aci yasamadan yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz. tebrik ederim sira bizim cinsiyet ogrenmemizde artik. Ben de cok sabirsizlaniyorum..
Ayy bende yaa Neyse ki sonuç iyi
Bende sabırsızlanıyorum yaaaa

Hakbas2020 arkadasım bugün seninde kontrolun vardı sanki... bişey yazmadınlı benmi gözden kacırdım karıştırıyormuyum yoksa yinede sorayım dedim merak ettim
AYnen cnm bende bugün devlet hast gittim detaylı bakmadı sadece kalp atışını duyalım tmm dedi 3 cm 10 haftalıkmışız haftaya özel de kendi dr kontole gidicem İnşAllah detayları rahatlıkla sorar öğrenirim İnşAllah

Merhaba arkadaşlar. Benimde kontrolüm dündü. Detaylı imceledi herşeyi normal dedi. Ben ikili test yaptırmıyacağım direk nifty testi yaptıracağım. Cinsiyetinden emin olmamakla beraber yüksek ihtimal kız dedi. Ben kızıma daha hamile olduğumu söylemedim riskli dönem bitsin istedim. Gerçi gebelikte risk 40 hafta ama en riskli dönem geçti sayılır. Yarın söylemeyi planlıyorum kısmetse.

Ya ben bu grup disinda kac kisiyi duyduysam hep kiz cevremde onlarda kiz senesi diyor anlamadim valla bu sene karma godiyor sizinde gonlunuze gore olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…