slm kızlar bugun benimde kontrol vardi. devlet hastanesine gittim testler için. bebek 1 hafta önden gidiyor 10+4 günlük.yeniden kan testi verdi. ultrasin kagidi verdi baskada hicbirsey demedi.allah devlet hastanesine gidenlere yardim etsin insanin yuzune bile bakmiyorlar.
ultrasin kagidini elime alinca bebegun sag tarafta oldugunu gordum ve icimden 2. ogkum geliyor dedim. hayirlisi sağlıklısı olsun.
mide bulantisi gecmeyen gebeler allah yardimciniz olsun.
bebek kiyafeti konusunda bende 7-7.5 aya kadar beklerim siye dusunuyorum.allah korusun bisey olursa....
bu arada bugun herseye çok sinirliydim. esime sinir oldum eve geldim kayivalidem saat kac olmus ogluma yemek yedirmemis. kapidan iceri girdim ne bir hosgeldin ne bir noldu demedi. oglumu alip ciktim.otursaydin diyor dedim eve gidicem oturmayacagim. ha bide gorumceme demistim bikacgun once hastaneye benimle gelirmisin diye. sehir disinda oturdugu icin giderim belki belli olmaz demisti sonrasinda ne aradi ne sordu.bende aramadim gelecekmisin diye.dedim herhalde donmustur evine. kv deme gittigimde baktim gitmemis evine onada ayri gicik oldum. size anlatinca yine sinirlendim. ama yeri gelince sokaru. nasilsa ben onlara lafımı
kotu gelinim galiba