2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin canim, ben de dun gece 3 bucukta uyandim ondan beridir de uyuyamadim, bazen oluyor oyle. bir de bugun doktor kontrolum var sinava girecek cocuk gibi heyecandan da uyuyamamis olabilirim insallah hersey iyidir de guzel haberlerle gelirim

Ben 9. Haftada siddetli kanama gecirdim 3 gun hastahanede yattim o zaman 8 saat arayla igne yapildi ii bilirim acısını ben progestani fitil olarak kullaniyorum hem yan etkisi olmuyor hem daha etkili 16._18. Haftaya kadar kullanacagim sanirim ben gecmis olsun size

Çok doğru söylüyorsun ama yumurtlama zamanımı bilmediğimden Sat'a göre şuan 12 haftalık olmam lazım :) ama 10 haftalık :)

Herkese iyi geceler arkadaşlar kafama takılan bişeyler var da hamileliğinde karaciğer enzimlerinde yükselme olanlar, değerler nasıl normale geldi acaba benim de yüksek çıkmış da endişelendim
Kolestaz hamileligin sonlarina dogru oluyor, inanilmaz bir kasinti eslik ediyor ve sadece karaciger enzimi degil kanda safra asidi de yükseliyor. Bu testi de rutin olarak yapmıyorlar ben ankarada ozel bir laboratuvara gondermistim test icin.
Benim de ilk kan tahlilimde alt yuksek cikti. Doktora sebebini sordum. Bulantisi olanlarda yuksek oluyo dedi sadece

Bende öyle fazla bulantı yok ki bnm amilaz ve bilurubin yüksek kanımda az bunun için sürekli kan tahlili yaptırıyorum iyice halsiz oluyorum

Aranızda yumurtlama testiyle takip yapan oldu mu? Testte piki gördükten kaç saat sonra ilişki oldu?
Ben yumurtlama testinden olumlu sonuç alamadım. Pkoslu oldugum için 50 günde bir adet oluyordum doktorda yumurtlama takibi yaptırdım. O ay da hamile kaldım şükür.

Ay yazının sonunu zor getirdim şükür tatlıya bagladık nazlı minnoş saglıkla gelişsin canım hayırlısıyla darısı başımıza

Yok canım ben girdim bir şey olmuyor zaten cok kısa süren bir şey küçük bir cihazla bogazina bakıyor o kadar. Çok şükür sonucunda da kötü bir şey cıkmadı ama değerim sürekli değişkenlik gösteriyor diye ilaca devam ediyorum

Bende öyle fazla bulantı yok ki bnm amilaz ve bilurubin yüksek kanımda az bunun için sürekli kan tahlili yaptırıyorum iyice halsiz oluyorum
Valla bana da yeterli bi açıklama olmadı zaten. Ama ısrarcı olmadim. Doktorlardan yeterli cevap alamamaya alıştık artık. Normalde onu da sormazdım da ilk hamilelikte kolestaz yaşayınca sormuş bulundum

AYnen canım ocsapar kullanıyorum sorma acayip yakıyor ve acıyor karnım mosmor... kızımdan sonra 3 gebelık kaybım oldu 11. 12. Haftada bide kimyasal igne sart oldu benim için ama acısınıda yanmasınıda gözü görmüyor insan bebegın iyi olsun yeterki diyorsun... annelik cidden çok kutsal birşey tadını taddıran rabbime şükürler olsun

Kızlar bu kolestaz dediğiniz şey karaciğer enzimleriyle mi alakalı benimde yüksek çıkmıştı değerlerim hatta doktorum dahiliyeye yönlendirdi ama o önemli bir şey olmadığını söyledi hamilelikte yükselebilir bu değer bir problem yok dedi. Şimdi siz bir sürü şey yazmışsınız tekrar baktırayım dimi başka bir yerde. Bu arada alt değerim 75 çıkmış referans değeri 41 baya yüksek o zaman

gunaydin canim, ben de dun gece 3 bucukta uyandim ondan beridir de uyuyamadim, bazen oluyor oyle. bir de bugun doktor kontrolum var sinava girecek cocuk gibi heyecandan da uyuyamamis olabilirim insallah hersey iyidir de guzel haberlerle gelirim
Hersey ıyıdır canım merak etme kocaman olmuşunuz maşşaallah heyecan ile iyi haberini beklıycez vee emınım bize gelince cinsiyette söylıceksın dualarımız senınle ve tüm kontrolü olanlarla

Kızlar ben sizin tiroid ile ilgili konuşmalarınızdan kaygılandım, pazartesiye endokrinolojiye randevu aldım :) Kan ölçümü için aç mı gitmek gerekiyor?? Öyle ise yandım, azcık aç kalınca mide bulantısından mahvoluyorum ben

Evet canım aç bakıyorlar

Tiroid için aç olmak daha iyi demişti doktorum kuzum aç git yanına bişey al tahlilden sonra yersin hemen

Tok olmadığın sürece bişey olmaz herhalde iki loklamdan da kusmamak için tam da bilmiyorum ki

Tiroid için aç olmak daha iyi demişti doktorum kuzum aç git yanına bişey al tahlilden sonra yersin hemen
Kuzum, benim limitim 15 dakika 16. dakikada kusuyorum. neyse bugün sağlık ocağına gidicem iğne yazdırmak için. aile hekimime sorarım ne yapayım diye :) benim önceki ölçümde toktum ben, o yüzden yüksek çıkmış olabilir mi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…