• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben sizin tiroid ile ilgili konuşmalarınızdan kaygılandım, pazartesiye endokrinolojiye randevu aldım :) Kan ölçümü için aç mı gitmek gerekiyor?? Öyle ise yandım, azcık aç kalınca mide bulantısından mahvoluyorum ben :olamaz:
BEndede açlık kan sekerı istemıstı dr 15 gun sonra ac gel dedi dedim ben ac gezemem ölürüm bayılır kalırım yok illa ac gelcen dedi devletteki dr böyle dedi yani neyse pzt saglık ocağına gıdıp yaptırdım ama kusa kusa gıttım kusa kusa geldım ama hemen işim hal oldu bari sıra falan beklemedim yani sende saglık ocagına baktır hastanede sıra bekle gıt gel yapmamış olursun

BEndede açlık kan sekerı istemıstı dr 15 gun sonra ac gel dedi dedim ben ac gezemem ölürüm bayılır kalırım yok illa ac gelcen dedi devletteki dr böyle dedi yani neyse pzt saglık ocağına gıdıp yaptırdım ama kusa kusa gıttım kusa kusa geldım ama hemen işim hal oldu bari sıra falan beklemedim yani sende saglık ocagına baktır hastanede sıra bekle gıt gel yapmamış olursun
off kıyamam :( Ben endokrin doktoruna gitmem daha iyi olur diye düşündüm ama haklısın orda kesin bekletirler, ben aile hekimimle konuşayım bakalım öğleden sonra iğne yazdırmak için gidicektim zaten. Ekmeğimi alıp giderim yanıma, kanı alır almaz yerim :KK48:

off kıyamam :KK43: Ben endokrin doktoruna gitmem daha iyi olur diye düşündüm ama haklısın orda kesin bekletirler, ben aile hekimimle konuşayım bakalım öğleden sonra iğne yazdırmak için gidicektim zaten. Ekmeğimi alıp giderim yanıma, kanı alır almaz yerim :KK48:
EVet tatlım bende öyle yaptım acma aldım kan verır vermez yedim... sen konuş dr ile yarın gıder aç verirsin insan okadar insan katlanıyor 🤢

Bende de hamilelikte oluşan tiroit oldu yarın kontrolüm var sayısı düşmüyor bi türlü bebek için de zararlı kontrol altına alınmazsa 🤔 bakalım inş istenilen sonuç çıkar doktorum iç hastalıklarına yönlendirdi doktora sürekli hamileyim diyorum ultrasona gireceğim tiroit için sakınca var mı vs doktora sorup durdum benim içinde allah bilir neler dedi ne kadar söyledi falan 😂😂😂🤗
Canım tsh kaç senin merak ettim çokmu yüksek

Kuzum, benim limitim 15 dakika :KK43: 16. dakikada kusuyorum. neyse bugün sağlık ocağına gidicem iğne yazdırmak için. aile hekimime sorarım ne yapayım diye :) benim önceki ölçümde toktum ben, o yüzden yüksek çıkmış olabilir mi ki??
Bir iki lokma bişey at agzına kuzum bende cubuk kraker yiyordum 2 3 tane onla tok sayılmıyoruz nasıl olsa 🤔 çünkü bazen doktor olmuyor cok uzun süre bekliyoruz zor oluyor benim tansiyonum da düşük hemen başım dönüyor aç kalınca

Bir iki lokma bişey at agzına kuzum bende cubuk kraker yiyordum 2 3 tane onla tok sayılmıyoruz nasıl olsa 🤔 çünkü bazen doktor olmuyor cok uzun süre bekliyoruz zor oluyor benim tansiyonum da düşük hemen başım dönüyor aç kalınca
He çubuk kraker en vefalı yarim :) Dün kocam dalga geçiyordu. Çocuğumuz doyunca, ona "annen seni beslemek için neler neler yaptı yavrum, çubuk kraker ve ayranla besledi seni" diyecekmiş :KK70:

11 hafta 6 günlük hamileyim ama ara ara kanamalarım oluo kısa süreli ilki 6. Haftada daha sonra 9. Haftada ve en son 11. Haftada kanama geçirdim. Kırmızı şekilde gelio kısa süreli ve 1 saat içinde kahverengiye dönüyor ve 4 gün kahverengi kanamam oluo her seferinde bu şekilde. Hastaneye gittiğimde kalp atışı var ve kanama alani olmadığını söylüyor doktorum. Haftada bir pruluton iğne ve günde 3 tane progestan kullaniyrm artık iyice yıprandım. Düşük tehdidi olduğunu söylüyor doktorum başına böyle bişey gelen var mı

He çubuk kraker en vefalı yarim :) Dün kocam dalga geçiyordu. Çocuğumuz doyunca, ona "annen seni beslemek için neler neler yaptı yavrum, çubuk kraker ve ayranla besledi seni" diyecekmiş :KK70:
Ay hahahaha erkeklere de dalga konusu oldu her şeyimiz 😂😂 benimki de önceden çikolata alıp gelirdi artık cubuk kraker alıp geliyor :halay:

AYnen canım ocsapar kullanıyorum sorma acayip yakıyor ve acıyor karnım mosmor... kızımdan sonra 3 gebelık kaybım oldu 11. 12. Haftada bide kimyasal igne sart oldu benim için ama acısınıda yanmasınıda gözü görmüyor insan bebegın iyi olsun yeterki diyorsun... annelik cidden çok kutsal birşey tadını taddıran rabbime şükürler olsun 🙏
Benim de aynı karnım mosmor bende oksapar kullanıyorum bak ben 15 gündür daha az acılı yapıyorum tahlil için devlette bir Dr a gittim karnımı görünce adam şok oldu ne yapıyorsun sen kendine başına dert alırsın dedi ve nasıl yapmam gerektiğini gösterdi koltuk hazisası alıp karın boşluğunu tutup çekiyorum gelen deriye iğneyi dik batırıyorum sende dene mutlaka çok fark ediyor hem acıda hemde morarmıyor

Ay hahahaha erkeklere de dalga konusu oldu her şeyimiz 😂😂 benimki de önceden çikolata alıp gelirdi artık cubuk kraker alıp geliyor :halay:

Hehe cok tatli ama 😂

3.50 benimki hiç düşmedi 🤔 2.50 sınırmış 🤔
Canim benimki 3.68, doktorum bi sikinti olmadigini soyluyor. Ama ben siz burda boyle konusunca iste gerildim baska doktora da gorunucem. Internette de biraz arastirdim, yabanci sitelerde aslinda sinir deger 4 olmali diyen makaleler var. Bunlari neden soyluyorum, sen tabi ki doktorunun soyledigi sekilde tedavine devam et, ama farkli gorusler ve dusunceler de var bunu bil ve dusmuyor diye kendini cok uzup, bebiskonu da cok strese sokma olur mu? :KK200:

Çubuk kraker yemekten çubuk olcaz

Bebis cubuk olmasin da, ben olayim sorun degil 😂

Benim de aynı karnım mosmor bende oksapar kullanıyorum bak ben 15 gündür daha az acılı yapıyorum tahlil için devlette bir Dr a gittim karnımı görünce adam şok oldu ne yapıyorsun sen kendine başına dert alırsın dedi ve nasıl yapmam gerektiğini gösterdi koltuk hazisası alıp karın boşluğunu tutup çekiyorum gelen deriye iğneyi dik batırıyorum sende dene mutlaka çok fark ediyor hem acıda hemde morarmıyor
CAnim ben `koltuk hazisası alıp karın boşluğunu tutup çekiyorum` kismini anlayamadim. Azicik daha anlatir misin? :)

Aranızda yumurtlama testiyle takip yapan oldu mu? Testte piki gördükten kaç saat sonra ilişki oldu?

Ben yaptım
Reglim bittikten sonra 5-6 gün içerisinde yumurtlamam oluyor gibi hissediyordum.
Testi sipariş edip ulaşana kadar zaten yumurtlama günüm ucundan başlamıştı.
Test aldım ilk defa kullandığım için pikte ne kadar koyulaşır bilemediğim için çizgi belli seviyeye gelinceye ve kayboluncaya kadar her gün denedik :D:D

Hehe cok tatli ama 😂

Canim benimki 3.68, doktorum bi sikinti olmadigini soyluyor. Ama ben siz burda boyle konusunca iste gerildim baska doktora da gorunucem. Internette de biraz arastirdim, yabanci sitelerde aslinda sinir deger 4 olmali diyen makaleler var. Bunlari neden soyluyorum, sen tabi ki doktorunun soyledigi sekilde tedavine devam et, ama farkli gorusler ve dusunceler de var bunu bil ve dusmuyor diye kendini cok uzup, bebiskonu da cok strese sokma olur mu? :KK200:

Bebis cubuk olmasin da, ben olayim sorun degil 😂
Tamam canım teşekkür ederim normalde bende tiroit yoktu gebelikte çıkmış doktorum iç hastalıklarına yönlendirdi ilaç kullandığım halde sonucumda değişiklik olmayınca öyle yani hayırlısı olsun diyelim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗

Benim artık eskisi kadar morarmıyor ama iğneyi vurduğum yerin hemen altı şişiyor sizde de öyle oluyor mu 🤔 dokunduğunda hissedebildiğin sert bir şişlik şeklinde oluyor ama dışardan bakınca belli olmuyor

Back