• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bazı gruplar whatsapdan grup oluşturuyolar keşke bizimde öyle olsa @hazal1595
2010 Ağustos anneleri olarak önce face grubu açmıştık daha sonra daha yakın olanlarla whatsapp grubu. Şuan 5-6 kişilik sürekli görüştüğümüz grubumuz var, daha samimi oluyor.
Buradan bana bildirim gelmiyor bir giriyorum 30-40 sayfa atmış. Ben de son sayfaya bakabiliyorum, zaten hepsini okumam imkansz

Anladım
2 li tarama iyi çıktı çok şükür
4 lüyüde yaptırırım 16-18 haftada yazıyor
bir ayrıntılı kalır bir şeker yüklemesi

ben kendim sigortacıyım zaten acentem var :))
ama sigorta şirketinden yapmadım 7000 ile 10.000 arasında geliyordu
ankara da koru hastanesi var oradan doğum paketi aldım hastanenin kendisinden
allianz da bekleme süresini tamamlayıp poliçen yenilendikten sonra gebe kaldıysan çok iyi baya fiyat anlamında karlı oluyor ama tabi provizyon işi bekletiyorlar mecburen ama sıkıntı yaşamazsın allianz iyi bir şirket özellikle sağlık da
ben 4350 tl hastaneden aldım 4750 olmuş zam olmuşta rica ile anca eski fiyattan alabildim

2010 Ağustos anneleri olarak önce face grubu açmıştık daha sonra daha yakın olanlarla whatsapp grubu. Şuan 5-6 kişilik sürekli görüştüğümüz grubumuz var, daha samimi oluyor.
Buradan bana bildirim gelmiyor bir giriyorum 30-40 sayfa atmış. Ben de son sayfaya bakabiliyorum, zaten hepsini okumam imkansz
aynen bende takip edemiyorum buradan telefondan hiç bakamıyorum laptop dan takip ediyorum

şimdi ben 2017 de hipoplastik sol kalp nedeniyle bebeğimi kaybettiğim için bir an önce ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum
20. haftadaa ayrıntılı ultrason eylül ün ilk haftasına denk geliyor ama benim tedirginliğim üzerine dr um 16 da da bakarız bir nebze fikir verir bize demişti o da arefe gününden bir gün önce zaman geçmiyor :KK43:
Hmm başınız sağolsun 😔.

allianz da tss benimde var ama bekleme süresi var ya onun 1 yıl
bizimki sürpriz olduğu için olmadı 1 yılım dolmamıştı :))
Olsun kısmetiyle gelsin 😊 Hayırlı ve sağlıcakla. Ben daha kocaya bile sormadan 1.5 yıl önce yaptırdığım için 🤭. O zaman bekleme süresi 6 ay mıydı neydi. Yenilerken 1 yıl oldu inş. Kısmetse doğumdan 1-2 ay sonra bitecek son anda yetiştim 😊

Merhaba hamiş anneler, :anneadayı:

Bende geçen cumartesi kontrole gittim, doktorum ikili test yapıp yapmayacağımı sordu bende istemiyorum dedim yaptırmadım. Sağolsun hiç ısrarcı değildi. Renkli ultrasonu tavsiye ederim. Doğum anormalliklerini tespit etmek daha kolay onda dedi. Onu yaptırmayı düşünüyorum. Cinsiyete de kesin olmamakla birlikte kız dedi :)) Allah nasip ederse iki kızım olacak inşallah :)

özele gidiyorum normalde arada devlete giderim gizlice hihi :KK62::KK70:
Yalnız bildiğim kadarıyla ultrason çok ta faydalı değil diye biliyorum. Özellikle yurtdışında bizimki kadar bile ultrasona girilmiyor diye duymuştum. Elimde olsa ben de her hafta gidicem gerçi de 😁

Bu arada ben hamile kıyafeti giymeye başladım, sizde durumlar nasıl ?
Kendi kıyafetlerim özellikle yemek yiyince kasık kısmımı acıtmaya başladı. Bu arada benim zaten orjinalde göbeğim vardı 🤗 zayıflayamadan hamile kaĺinca.
2289462
2289463

Bende geçen cumartesi kontrole gittim, doktorum ikili test yapıp yapmayacağımı sordu bende istemiyorum dedim yaptırmadım. Sağolsun hiç ısrarcı değildi. Renkli ultrasonu tavsiye ederim. Doğum anormalliklerini tespit etmek daha kolay onda dedi. Onu yaptırmayı düşünüyorum. Cinsiyete de kesin olmamakla birlikte kız dedi :)) Allah nasip ederse iki kızım olacak inşallah :)
Bana da doktorum ikili yeter dedi. Baktık bir sorun var o zaman düşünürüz. Çünkü 2lidir 3lüdür 4lüdür anne adayları boşuna geriliyor sevmiyorum demişti ki haklı. Yarın 11'de randevum var haftalardır diken üstündeyim. Bu arada folic asit ve artı olarak 1 aydır wellcare'in vitamin d3'ünü kullanıyorum. 30 olması gereken değer 13 çıkınca sen şimdiden başla dedi.

Ahaha valla bu kadar cuk oturur önceki mesajımla 😊 Bugün 13+0 14. Haftaya adim attık.

13. haftalık bebeğinden merhabalar. Anneciğim karnının biraz büyüdüğünün farkında mısın? Sanırım azıcık kilo aldın birazcık da karnın gerginleşmiş olmalı çünkü benim büyümem bayağı hızlandı. Napayım ama sana kavuşmam için bir an önce büyümem lazım. Şeftali kadar oldum ben. Şeftali dedim de canım şeftali çekti bak :) Hemencecik babama söyle alsın bende yemiş olurum :) Babama söyle sana gebe kıyafetleri almayı ihmal etmesin. Kıyafetlerin dar geliyor ben buradan hissediyorum ve bazen kendimi rahat hissedemiyorum. Sana ve babama selamlar. İkinizi de çok seviyorum.

Bu arada ben hamile kıyafeti giymeye başladım, sizde durumlar nasıl ?
Kendi kıyafetlerim özellikle yemek yiyince kasık kısmımı acıtmaya başladı. Bu arada benim zaten orjinalde göbeğim vardı 🤗 zayıflayamadan hamile kaĺinca. Eki Görüntüle 2289462 Eki Görüntüle 2289463
Yaa göbeğiniz ne kadar cabuk cıkmış bende hiç böyle değil normal göbekle yola devam benım ne zaman buyuyecek hamile karnı olacak acaba😀13+5 im ben

Yalnız bildiğim kadarıyla ultrason çok ta faydalı değil diye biliyorum. Özellikle yurtdışında bizimki kadar bile ultrasona girilmiyor diye duymuştum. Elimde olsa ben de her hafta gidicem gerçi de 😁
Aynen öyle canım bu aralar sık gitmeye alıştım ya ondan diyorum yoksa şu perinatoloji vs görünsem riskler ortadan kalksa çok da istemiyorum gitmek Hoppa

Hayırlı olsun cnm 👧🏼

Yaa göbeğiniz ne kadar cabuk cıkmış bende hiç böyle değil normal göbekle yola devam benım ne zaman buyuyecek hamile karnı olacak acaba😀13+5 im ben
Ben 68 le hamile kaldm 71 civarıyım zaten göbeğim vardı 🙄. Keşke biraz geç çıksaydı. Oğlumda 16 haftalıktım pıt minicik bir göbek çkmştı varla yok arası. 20 haftalıkken bile bu kadar değildim. Gerçi o zaman 61 le hamile kalıp göbeğim zaten yoktu ve ilk 3-4 ayda 2 kilo civarı almştm, toplamda 18 kilo. Boyum 1.63 artık top gibi olurum.
Allah sonumu hayır etsin 😁

Back