Çok şükür ilk kızımda hiç bir problem yoktuYasayan bir kızınız varmış Allah bağışlasın. Kötü bir sey getirmeyin akliniza. Sizin imtihaninizmis ve siz aldirmayarak Allaha siginarak dogru olani yapmissiniz. Allah o acilariniza ve tevekkulunuze karsilik sizi bu hamileliginizle odullendirecektir emin olun. Allah size bagislasin yavrunuzu
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah bu sefer her şey güzel olacak dua edeceğim özellikleMerhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
Benim bir tane yaşayan kızım var
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun
evet ama evlat acısı zor dedikleri kadar varmış hep yüreğinin içinde derin bir sızı minicik beden o toprağa hiç yakışmıyor melek oldu uçtu dedik rabbim şefaatine nail eylesin inşallahAyy başınız sağolsun yaa çok üzüldümbazı şeylerin olacağı varsa oluyo malesef önüne geçemiyoruz şunu unutmayın her şerde bi hayır vardır İnşAllah bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve hayırlı uzun ömrü olur İnşAllah
stres değilde bir acaba bir kuruntu bir merak eylül ayı gelsin diye bekliyorum yememe içmeme dikkat ediyorum bekliyorum bakalımRabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah bu sefer her şey güzel olacak dua edeceğim özelliklestres yapmayın olur mu bebeğiniz etkilenmesin sağlıkla gelişsin ve minicik kalbiyle bu dünyaya sevgi getirsin
DOğru haklısın yaşamayan anlayamaz o acıyı Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin Mevlam bi daha yaşatmasın yeni doğacak evladınla güzel günler göresin İnşAllahevet ama evlat acısı zor dedikleri kadar varmış hep yüreğinin içinde derin bir sızı minicik beden o toprağa hiç yakışmıyor melek oldu uçtu dedik rabbim şefaatine nail eylesin inşallah
İnşallah bekleyen herkes mutlulukla sağlıkla kucağına alır eylül olsun ayrıntılı ultrasona bir giriym herşey normal çıkarsa benden mutlusu yok sanırım o zamanda paylaşrm buradan
aminnnn inşallahhhhhDOğru haklısın yaşamayan anlayamaz o acıyı Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin Mevlam bi daha yaşatmasın yeni doğacak evladınla güzel günler göresin İnşAllah
kafamda buz jeliyle yatiyorum bende başağrısından dolayi iyi gekiyor dene istersen.Kızlar çok Şükür biraz kendime geldim baş ağrım biraz azaldı dinlenmeyen başlayınca. Peynir ekmek yedim toparladı beni Bol bol da su içiyorum ama üşüttüğüm için sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum umarım çabuk geçer çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Başınız sağolsun. Yaşanan en kötü günler bitmiş, güzelleri kapıda olsun inşallah. Şimdiki yavrunuz, umut olsun ailenizeMerhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
Benim bir tane yaşayan kızım var
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun
Kiz mi yazacaktin cnmHadı bakalım gözün aydınşanslı kadınların ilk cocugu erkek olurmuş gercı ilk mı bılmıyorum ama sağlıklı sıhhatlı olarak kucağınıza alırsınız umarım
Gorunuyor maalesef cnmKızlar ya bir şey soracağım
Facebook'tan arkadaş olmadığım, sevmediğim birinin hikayesine baktım hiç de baktığımı görmesini istemediğim biri
İsim görünüyor mu kimin baktığı facebook hikayesine.
Bende tek erkek ciktiKızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
Doğru mu yani canımBende tek erkek cikti
BilmiyorumDoğru mu yani canım
Trendeki kız :)kafamda buz jeliyle yatiyorum bende başağrısından dolayi iyi gekiyor dene istersen.
kizlar kinuyla alakasiz ilacak ama sürükleyici bir kitap inerisi istiyorum.
Daha çok erken kuzum bir sonra ki randevun ne zamanKızlar benimde bi sorum varben 10+2 haftalığım şuan. Cinsiyet konusunda doktorum tahmin yürüttü ama çok erken daha hazırlık yapma dedi. Yanılma olur mu sizce erken mi daha cinsiyet için. Yüzük falı Çin falı Rus falı hepsi aynı cinsiyeti söyledi ama doktorum farklı bi tahmin yaptı
Yüzük fallarında kız çıkmıştı benim rus takvimi vs hepsinde kız bir tek çin takvimine uymadıKızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
Gorunuyor maalesef cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?