2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür ilk kızımda hiç bir problem yoktu
Evet bizde bir imtihan dedik ama ister istemez acaba oluyorum korkuyorum o acıları yasadıktan sonra

İnşallah rabbim acı vermez kimseye

Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah bu sefer her şey güzel olacak dua edeceğim özellikle stres yapmayın olur mu bebeğiniz etkilenmesin sağlıkla gelişsin ve minicik kalbiyle bu dünyaya sevgi getirsin

evet ama evlat acısı zor dedikleri kadar varmış hep yüreğinin içinde derin bir sızı minicik beden o toprağa hiç yakışmıyor melek oldu uçtu dedik rabbim şefaatine nail eylesin inşallah
İnşallah bekleyen herkes mutlulukla sağlıkla kucağına alır eylül olsun ayrıntılı ultrasona bir giriym herşey normal çıkarsa benden mutlusu yok sanırım o zamanda paylaşrm buradan

stres değilde bir acaba bir kuruntu bir merak eylül ayı gelsin diye bekliyorum yememe içmeme dikkat ediyorum bekliyorum bakalım

DOğru haklısın yaşamayan anlayamaz o acıyı Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin Mevlam bi daha yaşatmasın yeni doğacak evladınla güzel günler göresin İnşAllah

Kızlar çok Şükür biraz kendime geldim baş ağrım biraz azaldı dinlenmeyen başlayınca. Peynir ekmek yedim toparladı beni Bol bol da su içiyorum ama üşüttüğüm için sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum umarım çabuk geçer çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

kafamda buz jeliyle yatiyorum bende başağrısından dolayi iyi gekiyor dene istersen.

kizlar kinuyla alakasiz ilacak ama sürükleyici bir kitap inerisi istiyorum.

Başınız sağolsun. Yaşanan en kötü günler bitmiş, güzelleri kapıda olsun inşallah. Şimdiki yavrunuz, umut olsun ailenize ❤ kalbimiz, dualarımız hep sizinle. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah miniklerimizi kucağımıza ❤

Kızlar ya bir şey soracağım
Facebook'tan arkadaş olmadığım, sevmediğim birinin hikayesine baktım hiç de baktığımı görmesini istemediğim biri
İsim görünüyor mu kimin baktığı facebook hikayesine.

Gorunuyor maalesef cnm

Daha çok erken kuzum bir sonra ki randevun ne zaman

Kızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
Yüzük fallarında kız çıkmıştı benim rus takvimi vs hepsinde kız bir tek çin takvimine uymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…