- 29 Mayıs 2019
- 334
- 322
- 18
- 37
Çok teşekkür ederim cnm İnşAllah İnşAllah Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış olur mu? Hiç bişeycik olmıycak inşallah. Dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cnm İnşAllah İnşAllah Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış olur mu? Hiç bişeycik olmıycak inşallah. Dualarımız seninle
Teşekkür ederim cnm sağolHakbas2020 Geçmiş olsun canım.
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza İnşAllahGünaydın kızlar
Dün cinsiyeti öğrendim kız
Amin canım darısı başınıza... Benim 13+3'de söyledi dediğim gibi canm karından baktığında tahminde bulundu vajinal yaptırmasaydım yine bu kadar yüksek tahmin veremezdiHayırlı olsun cnm darısı başımıza İnşAllah
Bu arada dün bana dr cinsiyet için daha erken dedi 11 haftalık daha 3-4 haftan var dedi sizin dr lar ne güzel erkenden söylüyor
Benimkini uyandıramadığı için zar zor ölçüm yaptı doktor, senin zıpır da yerinde durmamış Rahatladın di mi biraz canım artık? Cinsiyet de çok önemli değil, bi sonrakinde daha garanti şekilde öğrenirsin inşallahKızlar şimdi girdim evs soluklandım detaylar şöyle 11+5 çıktım zıplamasından resım yakalayamadım dedi banada izletti devletın makınası illa eski tabi biraz aşagıda dedi dıkkat et agır kaldırma dedi kızımda aynıydı 14 ten sonra çıkıyor yukarı annemde böyleymiş o yuzden panık yapmadım son kalkarken cınsıyet hakkında fıkrınız dedim güldü bu haftalarda söylemiyorum yanıltıyor dedi neyse 17 sınde kendı dr umda kontrol var ozaman ögrencez
Çok şükür canım maşallah barekallahÇok mutluyum Allahım bin kere milyonkere şükür bebegım cok ıyı resmen zıplarken gösterdi artık korkma annesi hersey çok yolunda dedi
İki oğlumu da 14 haftalıkken öğrenmiştimAmin canım darısı başınıza... Benim 13+3'de söyledi dediğim gibi canm karından baktığında tahminde bulundu vajinal yaptırmasaydım yine bu kadar yüksek tahmin veremezdi
Öncelik sağlığı stres yapma canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin oğluşların varmış inşallah minnoş bir kızın olur...İki oğlumu da 14 haftalıkken öğrenmiştim
Bende düşük tehtidi olduğu için vajinal ultrason yaptırmıyorum tetikliyor ya artık ne zmn öğrenmek kısmet olursa o zmn öğreniriz bizde ☺
AYnen önce sağlıklı olması tabii amin hayırlısı olsun inşAllahÖncelik sağlığı stres yapma canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin oğluşun varmış inşallah bir de minnoş bir kızın olur...
Canım sen ne diyorsun resmen üstümden dağ yükü kalktı gibi kendimi hep sırıtırken buluyorum ben zaten cinsiyet hiç düşünmedim gercekten insan merak ediyor ama cinsiyetını deıl karnımda zıpladığı günleri hayal ediyordum oyuzden cinsiyet hep ikinci plandaydıBenimkini uyandıramadığı için zar zor ölçüm yaptı doktor, senin zıpır da yerinde durmamış Rahatladın di mi biraz canım artık? Cinsiyet de çok önemli değil, bi sonrakinde daha garanti şekilde öğrenirsin inşallah
gözün aydın canım darısı başımıza inşallahKızlar şimdi girdim evs soluklandım detaylar şöyle 11+5 çıktım zıplamasından resım yakalayamadım dedi banada izletti devletın makınası illa eski tabi biraz aşagıda dedi dıkkat et agır kaldırma dedi kızımda aynıydı 14 ten sonra çıkıyor yukarı annemde böyleymiş o yuzden panık yapmadım son kalkarken cınsıyet hakkında fıkrınız dedim güldü bu haftalarda söylemiyorum yanıltıyor dedi neyse 17 sınde kendı dr umda kontrol var ozaman ögrencez
Benim de çarşamba günü öyleydi. Sırıtmadan duramadım, bebişin hareketlerini düşünmekten çalışamadım bütün gün hep böyle güzel haberlerle devam edelim inşallah ❤Canım sen ne diyorsun resmen üstümden dağ yükü kalktı gibi kendimi hep sırıtırken buluyorum ben zaten cinsiyet hiç düşünmedim gercekten insan merak ediyor ama cinsiyetını deıl karnımda zıpladığı günleri hayal ediyordum oyuzden cinsiyet hep ikinci plandaydı
AMin canım amin kocaman amin rabbim bu yolda kimseyi zora sokmasın beni ve arkadaşlarımın bebişlerini korusungözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Tatlım migren falanmı var sende... oda bulantı kusma yapıyorKızlaaarr kim baş ağrısı çekiyordu dün gece kitap okuyordum bi anda harfler karıştı eşime dedim tansiyonum düştü heralde.. biraz zaman geçti baktım artıyor ayağa kalktım dedim gidip yatakta biraz uzanayım ayağa kalkmamla afedersiniz lavaboya gitmem bir oldu. Midem ağrıyordu sabah kalktığımda hala o kadar öğürmekten bugün biraz toparlandım ama başım hala ağrıyor zavallı bebişim sürekli su içiyorum onun için yemeye çalışıyorum umarım iyidir dua edin bi an önce toparlanayım ishalim düzelmeye başladı şimdi de bu çıktı
Gözün aydın ama hiç nub uygun pozısyon olmamış bende bugun devletteydim 11+5 olmasına ragmen daha erken dediSelam kızlar
bugün bizde kontrole gittik 10+5 görüntümüz tahmini olan var mı cinsiyet söylemek için çok erken dedi zaten devletteki Dr a gitmiştim
Eki Görüntüle 2285619
Hadı bakalım gözün aydın şanslı kadınların ilk cocugu erkek olurmuş gercı ilk mı bılmıyorum ama sağlıklı sıhhatlı olarak kucağınıza alırsınız umarımBir önce ki randevumda Kız demişti zaten dün gittiğimde de karnımdan baktı kız dedi bu kez netleştirmek istiyorum dedim vajinal usg yaptırdım
Şansız mıyım yaniii inşallah önemli olan da oHadı bakalım gözün aydın şanslı kadınların ilk cocugu erkek olurmuş gercı ilk mı bılmıyorum ama sağlıklı sıhhatlı olarak kucağınıza alırsınız umarım
kız olacakmış yahuHadı bakalım gözün aydın şanslı kadınların ilk cocugu erkek olurmuş gercı ilk mı bılmıyorum ama sağlıklı sıhhatlı olarak kucağınıza alırsınız umarım