2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler bende 13+4 de araniza katılayım dedim beklenmeyen bir gebelikle 4.ye hamileyim öğrendiğim de 5 haftalıkti inanır mısın ancak şimdi şoktan çıkıp kendime geldim bebeğime alıştım ve hamileligimin tadını çıkarmaya başladım Rabbim isteyen herkese nasi

Ben çok çektim önceki hafta çok şükür bu hafta daha iyiyim Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin sana da canım

Kızlar ya ben çok fazla maden suyu içiyorum canım istiyo yani sıkıntı olur mu acaba

Ben de ciktim kontrolden. Doktora gitmeden evde kustugum icin perisan halde gittim hicbi sey anlamadim bebis de oyle cok hareketlo degildi ama ellerini oynatıyordu
Cinsiyet icin erken dedi doktor. Ben erkek sanki deyince o bana sorarsan benim tahminim kiz gibi ama cok cok erken dedi. Aslinda nub’a uygun pozisyon da almisti ama telimi almayi unutmuşum viduo cekemedim. Evirir cevjrir bakardim ben ona

Çok geçmiş olsun canım ben de bugün çok mide bulantılı ve hafif başağrılıyım. Ne zaman azalcak ki bizim bu haller hiç bi değişiklik yok benim

Geçmiş olsun canım. Ben öyleydim 2 gündür şiddetli bir baş agrısı var sağ tarafımda ve ne yesem çıkarıyorum dün acile gittim migren olabilir dedi hamilelikte başlayabiliyormuş. Bir de tansiyonum düşük normalde doktor hamilelikte daha da düşebiliyor tansiyon normal bir durum ani hareketler yapmamaya çalış dedi. Dikkat et eğer çok rahatsız ederse ihmal etme doktora git mutlaka.

Canım bende öyleyim, su içermediğin için sürekli soda içiyorum ama doktorum günde 1 tane içebilirsin fazlası vücuttaki suyu alır dedi.artık çok susadığım zaman 1 tane içiyorum
Ben bazen iki tane içiyodum ama su da içiyorum içine tarçın ve limon atarak sade içemiyorum artık sodayı 1 den fazla içmiyim çok sağol canım bilgilendirdiğin için

Ben bazen iki tane içiyodum ama su da içiyorum içine tarçın ve limon atarak sade içemiyorum artık sodayı 1 den fazla içmiyim çok sağol canım bilgilendirdiğin için
Bende her gün bir tane içmeye çalışıyorum. Ama düzenli olarak günde 1den fazla önermiyor doktorlar canım. İçtiğimiz ilaçlarda da mineral var 1 tane yeterli geliyordur o yüzden

Kızlar benimde bi sorum var ben 10+2 haftalığım şuan. Cinsiyet konusunda doktorum tahmin yürüttü ama çok erken daha hazırlık yapma dedi. Yanılma olur mu sizce erken mi daha cinsiyet için. Yüzük falı Çin falı Rus falı hepsi aynı cinsiyeti söyledi ama doktorum farklı bi tahmin yaptı

Merhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar

Benim bir tane yaşayan kızım var
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun

Yasayan bir kızınız varmış Allah bağışlasın. Kötü bir sey getirmeyin akliniza. Sizin imtihaninizmis ve siz aldirmayarak Allaha siginarak dogru olani yapmissiniz. Allah o acilariniza ve tevekkulunuze karsilik sizi bu hamileliginizle odullendirecektir emin olun. Allah size bagislasin yavrunuzu

Cnm RABBİM SAĞSALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DULARIMDASIN SENDE

Ayy başınız sağolsun yaa çok üzüldüm bazı şeylerin olacağı varsa oluyo malesef önüne geçemiyoruz şunu unutmayın her şerde bi hayır vardır İnşAllah bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve hayırlı uzun ömrü olur İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…