- 12 Mayıs 2017
- 133
- 178
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok çektim önceki hafta çok şükür bu hafta daha iyiyim Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin sana da canımKızlaaarr kim baş ağrısı çekiyordu dün gece kitap okuyordum bi anda harfler karıştı eşime dedim tansiyonum düştü heralde.. biraz zaman geçti baktım artıyor ayağa kalktım dedim gidip yatakta biraz uzanayım ayağa kalkmamla afedersiniz lavaboya gitmem bir oldu. Midem ağrıyordu sabah kalktığımda hala o kadar öğürmekten bugün biraz toparlandım ama başım hala ağrıyor zavallı bebişim sürekli su içiyorum onun için yemeye çalışıyorum umarım iyidir dua edin bi an önce toparlanayım ishalim düzelmeye başladı şimdi de bu çıktı
Ben de iciyorum gunde 1 sise kadar. Mide gazim cok oluyo o da bulanti yapiyor diye. Zarari olacagini saiyorum aksine mineral acisindan faydali olur sankiKızlar ya ben çok fazla maden suyu içiyorum canım istiyo yani sıkıntı olur mu acaba
Çok geçmiş olsun canım ben de bugün çok mide bulantılı ve hafif başağrılıyım. Ne zaman azalcak ki bizim bu haller hiç bi değişiklik yok benimKızlaaarr kim baş ağrısı çekiyordu dün gece kitap okuyordum bi anda harfler karıştı eşime dedim tansiyonum düştü heralde.. biraz zaman geçti baktım artıyor ayağa kalktım dedim gidip yatakta biraz uzanayım ayağa kalkmamla afedersiniz lavaboya gitmem bir oldu. Midem ağrıyordu sabah kalktığımda hala o kadar öğürmekten bugün biraz toparlandım ama başım hala ağrıyor zavallı bebişim sürekli su içiyorum onun için yemeye çalışıyorum umarım iyidir dua edin bi an önce toparlanayım ishalim düzelmeye başladı şimdi de bu çıktı
Canım bende öyleyim, su içermediğin için sürekli soda içiyorum ama doktorum günde 1 tane içebilirsin fazlası vücuttaki suyu alır dedi.artık çok susadığım zaman 1 tane içiyorumKızlar ya ben çok fazla maden suyu içiyorum canım istiyo yani sıkıntı olur mu acaba
Geçmiş olsun canım. Ben öyleydim 2 gündür şiddetli bir baş agrısı var sağ tarafımda ve ne yesem çıkarıyorum dün acile gittim migren olabilir dedi hamilelikte başlayabiliyormuş. Bir de tansiyonum düşük normalde doktor hamilelikte daha da düşebiliyor tansiyon normal bir durum ani hareketler yapmamaya çalış dedi. Dikkat et eğer çok rahatsız ederse ihmal etme doktora git mutlaka.Kızlaaarr kim baş ağrısı çekiyordu dün gece kitap okuyordum bi anda harfler karıştı eşime dedim tansiyonum düştü heralde.. biraz zaman geçti baktım artıyor ayağa kalktım dedim gidip yatakta biraz uzanayım ayağa kalkmamla afedersiniz lavaboya gitmem bir oldu. Midem ağrıyordu sabah kalktığımda hala o kadar öğürmekten bugün biraz toparlandım ama başım hala ağrıyor zavallı bebişim sürekli su içiyorum onun için yemeye çalışıyorum umarım iyidir dua edin bi an önce toparlanayım ishalim düzelmeye başladı şimdi de bu çıktı
Ben bazen iki tane içiyodum ama su da içiyorum içine tarçın ve limon atarak sade içemiyorum artık sodayı 1 den fazla içmiyim çok sağol canım bilgilendirdiğin içinCanım bende öyleyim, su içermediğin için sürekli soda içiyorum ama doktorum günde 1 tane içebilirsin fazlası vücuttaki suyu alır dedi.artık çok susadığım zaman 1 tane içiyorum
Bende her gün bir tane içmeye çalışıyorum. Ama düzenli olarak günde 1den fazla önermiyor doktorlar canım. İçtiğimiz ilaçlarda da mineral var 1 tane yeterli geliyordur o yüzdenBen bazen iki tane içiyodum ama su da içiyorum içine tarçın ve limon atarak sade içemiyorum artık sodayı 1 den fazla içmiyim çok sağol canım bilgilendirdiğin için
24 yaşCnm yas, sehir ,son adet tarihi,kacinci cocuk belli ise cinsiyetini yazarsan ekleyim listeye
Ne demek canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilBen bazen iki tane içiyodum ama su da içiyorum içine tarçın ve limon atarak sade içemiyorum artık sodayı 1 den fazla içmiyim çok sağol canım bilgilendirdiğin için
Yasayan bir kızınız varmış Allah bağışlasın. Kötü bir sey getirmeyin akliniza. Sizin imtihaninizmis ve siz aldirmayarak Allaha siginarak dogru olani yapmissiniz. Allah o acilariniza ve tevekkulunuze karsilik sizi bu hamileliginizle odullendirecektir emin olun. Allah size bagislasin yavrunuzuMerhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
Benim bir tane yaşayan kızım var
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun
Cnm RABBİM SAĞSALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DULARIMDASIN SENDEMerhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun
Ayy başınız sağolsun yaa çok üzüldüm bazı şeylerin olacağı varsa oluyo malesef önüne geçemiyoruz şunu unutmayın her şerde bi hayır vardır İnşAllah bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve hayırlı uzun ömrü olur İnşAllahMerhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
Allah razı olsun rabbim kimseye acı vermesin sağlıklıca doğsun minikler inşallahCnm RABBİM SAĞSALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DULARIMDASIN SENDE
Amin canım inş.Allah razı olsun rabbim kimseye acı vermesin sağlıklıca doğsun minikler inşallah