2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
cnm bnm kaynanam yüzük testi yaptı erkek çıktı , birde bıçakla makasla test yaptı 2 koltuk altına birine makas birine bıçak koydu ben birinde makasa birinde bıçağa oturmuşum erkek cıktı.bence hurafe :)

Daha çok erken kuzum bir sonra ki randevun ne zaman
Haftaya Cuma gidicem inşallah canım bende de yüzük falı Çin falı Rus falı hatta bi arkadaşım kameri takvimine de bakıverdi hepsinde kız çıktı ama doktor erkek gibi sanki dedi önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor

Haberlerini bekliyoruz kuzum

Kızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
Bende tutmadi erkek cikti sadece rus takvimi iki cocugumda da dogru sonuc verdi cin takvimi de yablis cikti ha birde ikisinde de makasa oturdum

Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım korktuklarımıza uğratmasın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…