Senin zaman azmış benim salı günü randevum zaman geçmiyor :)))Kızlar benim de yarın 12.30 da randevum var. Son gittiğimde daha hareket edecek kadar büyümemişti. Çok heyecanlıyım çok özledim ben bu sıpayı daha kucağıma almadan yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin zaman azmış benim salı günü randevum zaman geçmiyor :)))Kızlar benim de yarın 12.30 da randevum var. Son gittiğimde daha hareket edecek kadar büyümemişti. Çok heyecanlıyım çok özledim ben bu sıpayı daha kucağıma almadan yaa
Benim de salı günü güzel haberler alalım inşallahSenin zaman azmış benim salı günü randevum zaman geçmiyor :)))
inşallah inşallahBenim de salı günü güzel haberler alalım inşallah ❤
Aminn ins bu bebegini sağlıkla alırsın kucagina cnm. Genetik bir sorun da degilmis.imtihanmis ve siz sabir gostererek imtihani kazanmissinizdir insallah.. Rabbim hep guzel gunler göstersin hepimize❤Merhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
Benim bir tane yaşayan kızım var
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımKızlar benim de yarın 12.30 da randevum var. Son gittiğimde daha hareket edecek kadar büyümemişti. Çok heyecanlıyım çok özledim ben bu sıpayı daha kucağıma almadan yaa
Kizlar yarin bime guzel seyler geliyor ozellikle yikama setini begendim bakin istersenizEki Görüntüle 2285379
normal kahvaltı yapamayalı baya oldu. Sandviç arası domates salatalık marul peynir yiyorum. Yumurta zeytin yok. İzne çıktım, yoldayım bakalm ablam kardeşim besler beni artıknormali sizinkidir emin olun
tabi canim baska turlu gecmez zaten tam çile. Gecmis olsun simdiden ❣
Sut ürünlerini ve yumurtayi yiyemeyince geriye de pek bi sey kalmiyo. Zeytinden de bıktım. Normale dönseydim her seyde gözüm kalıyor yiyemiyorum
ben de sürekli çiğ köfte dürüm ve noddle yoğurtlayp yiyorum. Bu aralar, biran evvel bulantı geçse de normale dönebilsem.Selam kızlar ben makarnayla besleniyorum desen yeridir. Kokudan cok etkılenıyorum günde en az bir kere affedersınız kusuyorum. Ne yapacagımı bılemıyorum midem hep rahatsız.
Benim her biri farklı söylüyor hangisi doğru söylüyor acaba Pazartesi randevum var inşallah söyler doktorumBende nub teorisi, Çin takvimi ve Rus takviminde erkek çıktı doktor da erkek dedi teoriler bende uyumlu olmuş oldu
Aa aşerme başladı mı canım sende?Ayyy geberdim kusurken Allahım şu aşermeleri rabbim düşmanıma vermesin cinsiyet herkezde bende merakte ben aslında çok net rüyamda gördüm kızımıda görmüştüm nub ve çinde aynı fikirde bakalım bana birtek öğrenmek kalıyor
Yanlis kisiye cevap olarak yazmisim pardon. Soran arkadasa yazacaktim:)Sanki anladığımızdan mı tahmin ve hisler doğrultusunda fikrimi söylüyorum o kadar
İnşallah atlatırız canımmnormal kahvaltı yapamayalı baya oldu. Sandviç arası domates salatalık marul peynir yiyorum. Yumurta zeytin yok. İzne çıktım, yoldayım bakalm ablam kardeşim besler beni artık
ben de sürekli çiğ köfte dürüm ve noddle yoğurtlayp yiyorum. Bu aralar, biran evvel bulantı geçse de normale dönebilsem.
Valla xbm ben ne yalan soyleyim bunu erkek sanmistim kizimda ne yediysem bunda tam tersi onda ful eksi yerdim.et ve tatlidan tiksinmistim bunda et ve tatliya bayiliyorum ozellikle acı yemeye benim iki.kizda da farkli seyler istio cnmKızı olcak arkadaşlar en çok ne yiyosunuz ekşi mi tatlı mı?
Vee nelerden tiksindiniz?
30 mart.. ama sat a pek takilmiyoruz ultrasonda cikan haftayi baz aliyoruz.. gerci uyumlu gidiyor...Sat kaç canım
Yediklerimden falan cinsiyet tahmini yapayım dedim ama bende durumlar karışık en başta etten tiksindim şimdi düzeldi ama acıdan acayip tiksindim Tatlı çok istemiyor cnm yani çözemedimValla xbm ben ne yalan soyleyim bunu erkek sanmistim kizimda ne yediysem bunda tam tersi onda ful eksi yerdim.et ve tatlidan tiksinmistim bunda et ve tatliya bayiliyorum ozellikle acı yemeye benim iki.kizda da farkli seyler istio cnm
Ahh ahhh bana da saatler geçmiyo Çok özledimmmmSenin zaman azmış benim salı günü randevum zaman geçmiyor :)))